Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mtangelo1978 [Pl] [Dedyk]

1o2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zagram jak dasz IP tego serwera bo mi sie coś spol nie pobiera ;x

Jeżeli nie lubisz JUSTINA BIMBERA to POstaw +

;)

Jeżeli lubisz mpc postaw + ;p

biebergej.jpgPOWIEDZ NIE GE**M SZCZEGÓLNIE TAKIM JAK ONO

W spojlerze moja sygna

;)

skate2.png

agatka.png

Opublikowano

Zal mi was to nie dedyk tylko no - hamachi napisal parametry swojego kompa a nie serwa ^ ^

Jak by to byl dedyk to logowanie chodzilo by szybko tak to muli lol

x

Opublikowano

AgatkaPL@

łap : 91.188.96.50 port : 11002...

topic@

wy tez macie takie lagi , ze postoje w miejscu i po minucie was kicka?

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

to na pewno nie są prawdziwe raty serwa... exp to jest max może z x30 (na wbicie 40 lvla trzeba poświęcić co najmniej 30 min!!!) serwer słabiutki

Novum.png

Opublikowano

@up

racja. raty tak naprawde sa mniejsze.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Serwer nie ma sensu, wykupujemy gma na tydzien dajemy sobie lvl skille itemy itd konczy nam się gm i pykamy sobie max lvlem full eq ..... Serwer bez przyszłości....

ex

Opublikowano

Server off?

Bo mnie kicklo i dupa...

@Edit

Juz ON.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Trudny servik ;P wbilem 65 i juz mi sie nie chce ^^

Opublikowano

co do servera - super , ale jak dla mnie to troche za latwy! za prezentacje +

> Gołe laski z MPC forum:D <

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Ja pier... jachu schakowal serwer nie no myslalem ze te forum naprawde sie do czegos przydaje ale to najgorsze forum i ludzie na nim przebywajacy na jakim bylem. poprostu banda dzieci. Tyle odemnie nara

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...