Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najnowsza Wersj: Easymetin2_Pl_0.1.2.1760

nitsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musze wam powiedziec ze pojawila sie nowa wersja em2 !!!!!!!! :) poprawili bledy i wszystko smiga jak nalezy mozecie teraz ustawiac bota na rybki lub na expa :P

Opublikowano

No najlepiej pobierac na DOWNLOAD2. ja pobieram z Sycylii i przy 8% pisze ze jeszcze 14minut.

uwodzici3l.png

Metin2:

Obsydian (Shinsoo):

* 66lvl wojownik Mental.

* 35lvl Sura BM (Drop)

* 35lvl Wojownik Body (Drop)

WarRock:

* 28lvl Ratio: 2.09

* 13lvl Ratio 3.46

Opublikowano

Witam Was :)

Najnowszy Easy metek jest po polsku i moim zdaniem spolszczenia nie potrzebuje....

Po co w niego ingerować?

Chcecie sposób na pobranie go ze strony producenta?

Normalnie to idzie z godzinę albo lepiej... :(

Ja pobieram go Downloaderem.... :)

Np darmowy orbit downloader, lub jdownloader...

Kopiujecie link ze strony producenta i wklejacie do programu, ściągam tak zawsze nową wersję i idzie góra 15 minut...

Próbujcie :)

A jeśli i Wam idzie szybciej to może plusik na dobry start na MPC? :P

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Dajcie linka nie bede czekał 40min:D

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

Wersja EM2 0.1.2.1759 działa bez zarzutów i w 100% Nie loga , nie wyskakuje błąd metin2client.bin ani znaki"?????" , przy jechaniu na sh nie cofa do tego przy ewipunku jest przycisk dzieki ktoremu mozna otworzyc magazyn do itemshopu gdziekolwiek , wiec nie wiem po co wy robicie wielkie halo, ze wyszla nowa wersja :D Nie umiecie zrobic to wam nie dziala 0.1.2.1759 , ja wczoraj sobie zrobilem i dziala wszystko razem z dmg , a + do tego autologwanie od KaMeRa i smiga jak ta lala :P I wbilem przez noc 34lvl i ani jednego bledu :)

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...