Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż co jakiś czas mi się tak jakby klika strzałka w lewo non stop. Odłączałem klawiaturę i było to samo. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak to naprawić?

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

ja tak miałem parę razy że podczas pracy myszka gdzieś ucieka albo staje kursor i nie mogę go ruszyć tylko trzeba zresetować kompa

to ściągnij sobie sterowniki Logitech do myszki i klawiatury może wtedy to pomoże

Opublikowano

Ej może sie nieznam wiec sie nie smiejcie zemnie

Proszę mi powiedziec jak zrobic formata?

@Edit

No cóż może nie umiem ale co w tym złego przecież każdy morze czegoś nie potrafić a tak ogólnie to nigdy nie potrzebowałem formata więc nie umiem :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano
:lol: LOL

Ty dysku nie umiesz sformatowac o co mowic o takim czyms

http://www.żal.pl

@DOWN

Serius :blink:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=21893

Morda Psie ty wcale mi wtedy nie pomogłeś tylko wszystko Tadziu mi powiedział wiec zamknij się !!

a widzisz ZiomQ tez nie umie formatu zrobic cwaniaczku !!

Opublikowano
Morda Psie

Nie bede sie znizal do twojego poziomu dziecko...

ty wcale mi wtedy nie pomogłeś tylko wszystko Tadziu mi powiedział wiec zamknij się !!

Czy ty umiesz czytac czy tylko piszesz glupoty zeby pisac ?

a widzisz ZiomQ tez nie umie formatu zrobic cwaniaczku !!

To swiadczy nie o mnie tylko o nim...

BTW. Zebysmy byli w realu albo nawet na innym forum to bys mial za takie slowa

gebe obita rowno , a na forum pojechane jak po szma***

Opublikowano
Ale tak powracając do tematu to Wrotek dobrze mówi.

To jest tzw. lag myszki.

tylko ze tu mowa o klawiaturze ;]

@topic

moze wylales kiedys cos na nia... kiedys mialem podobnie i tylko wymiana klawy pomogla...

@KubiCris

warn za "morda psie"

DZIS WYJATKOWO BANOW NIE BEDZIE Z MEJ STRONY... MACIE PREZENT BO DZIS WIGILIA... ALE JESLI KTOS MOCNO PODPADNIE TO BEDZIE BAN ;]

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

No dobra. Zakładając dzisiejsze czasy jest to multimedialna myszka w której też mogą występować takie problemy. (Tylko niech ten link zniknie bo nei wyjdzie nam ^^) Jedynym sposobem na rozwiązanie jest skrócenie trochę kabla =)

Opublikowano
tylko ze tu mowa o klawiaturze ;]

@topic

moze wylales kiedys cos na nia... kiedys mialem podobnie i tylko wymiana klawy pomogla...

@KubiCris

warn za "morda psie"

DZIS WYJATKOWO BANOW NIE BEDZIE Z MEJ STRONY... MACIE PREZENT BO DZIS WIGILIA... ALE JESLI KTOS MOCNO PODPADNIE TO BEDZIE BAN ;]

Może i wylałem, ale jak to mam odłączam USB od klawy i myszki, i jest to samo ^^

ps.: ludzie weźcie nie spamujcie z formatem, wyzywaniem się itp. To jest żałosne.

Staram się pisać poprawnie po POLSKU!

Warrock - Niezła gra, ale ze słabym netem lub kompem to już gorzej ;] (Ostatnio nie gram)

Opublikowano

ok teraz na powaznie,

1. Co wy macie z tym formatem? Wszedzie jak jest problem z czyms to dajecie 2 porady

a) format

B) restart biosa (wyjecie bateryjki)

Pozatym, nie wiem co jest śmiesznego w tym że ktoś nie umie zformatować partycji (NIE DYSKU TAK JAK Mikiel^^ TO POWIEDZIAŁ, sie kurwa smiejesz z niego a sam nie wiesz co formatujesz, dysk mozesz wyzerować), przeciętny użytkownik komputera nie robi takich rzeczy.

2. Co do problemu, najlepiej jakbyś spróbował zainstalować drugiego windowsa (nie trzeba formatować by to zrobić) a jeszcze lepiej jakbys odpalil jakiegos linuxa na liveCD, wtedy sie dowiesz czy to wina OS (jezeli na innym OS bedzie ok) czy hardware (jezeli dalej bedzie ten blad nawet na innym OS)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Najczęstsze porady to format... Większość z tych osób nie wie co to BIOS nawet. Ale jak nikt nie angażuje się do kabla to spróbuj jak Wrotek powiedział na innym systemie.

http://www.ubuntu.pl/pobierz.php <-- Pobierz Ubuntu wypal na płycie i włącz kompa. Jak nie włączy Ci się Ubuntu musisz w Biosie ustawić żeby startował z płyty. Wchodzisz w Advanced Bios Features i w 1st boot device ustaw CD/DVD. Bądź jeśli masz taką opcję przy włączaniu wciśnij guzik do wybrania z czego ma aktualnie startować. Np. u mnie F8. Powinno być napisany coś w stylu Select Boot device.