Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzymy Server No-Hamachi ;)

JachuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was,

mam taki problem, aczkolwiek zrobiłem tego całego fajnie pięknie no hamachi loguje się na raina chodzi, to dobra robie sobie konto restartuje serw itd tak jak trzeba a tu nie mogę się połączyć, po prostu pisze ciągle zostaniesz połączone z serwerem.

Ma może ktoś jakieś rady wobec tego.?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

O_O Gębe mi otwarło. Jak wcześniej widziałem tuty to były napisane w chaosie. Nie czytelne a tu...PIĘKNIE!!! Normalnie amator by sobie poradził. Mógłbyś tylko dopisać właśnie dla żółtodziobów jak zrobić spol ;)Ogólnie jestem pod wrażeniem!!!

Opublikowano

Kur.. Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!~@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@~

Zrobiłem wszystko jak w pordaniku gdy odpalam serwer plikowe (od jachu) przez Virtual PC Console pojawia się błąd :

The virtual machine could not be started because there was not enougy memory available on the host.

Za dużo ramu dałeś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko dokładnie jak w tym poradniku, i żeby koledzy zagrali skonfigurowałem root pod moje serwerinfo.py

adres ip zewnętrznego ze zwykłą końcówką odpalają na spatchowanym metinie 2010 wbijają do okna logowania

i gdy gra się załaduje wywala ich do wyboru serwera ... :( Ktoś może coś poradzić ?? bardzo prosze..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zrobiłem wszystko dokładnie jak w tym poradniku, i żeby koledzy zagrali skonfigurowałem root pod moje serwerinfo.py

adres ip zewnętrznego ze zwykłą końcówką odpalają na spatchowanym metinie 2010 wbijają do okna logowania

i gdy gra się załaduje wywala ich do wyboru serwera ... :( Ktoś może coś poradzić ?? bardzo prosze..

1. Zbugowane Mapki

2. Nieodpalony port 13002 i 13004

3. Złe CHMod w Filezilli dla folderu map

Obawiam się, że nie potrzebuję promocji, makinku :)

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie ;P

2. Konfiguracja Karty sieciowej Loopback pod nasz serwer

*) Adres IP: 192.168.XX.1 gdzie xx to dowolne cyfry z przedziału 1 - 99

O co chodzi z tymi cyframi 1 - 99? Trzeba tam własne IP wpisać? Bo nie ogarniam :/

I pisze mi "Sieć niezidentyfikowana" HELP!

Opublikowano

wybierasz po prostu liczbę z zakresu od 1 do 99 i wstawiasz pod XX. Ludzie, przecież edycja tej karty sieciowej jest jedną z najprostszych rzeczy w tym tutorialu o_0

@UP: źle wypełniłeś IP. Musisz zapłakać i wypełnić IP po raz kolejny.

57199140501148694665.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie, wtedy nie musisz robić loopbacka. Zakładając, że router jest bramą centralną wszystkich połączeń sieciowych (przez router łączy się komputer, laptop itd.)

57199140501148694665.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Elo. Zakladam priva wedlog twojego poradnika ale jestem w tym strasznie ciemny. Wszystko szlo swietnie dopoki ten Virtual PC sie u mnie nie pojawil. Robie tak jak pisales. Wypakowywuje twoje pliki, klikam komputerek new tralala la i jak biore ze ok to blad i musze partycje dysku zrobic czy cos takiego. Czytalem tez na necie cos o wejsciu w notatnik i zmienianiu nazw itp ale to takze niedziala ;// Prosze o pomoc.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ten poradnik działa non-stop, ale skoro nie umiecie czytać ze zrozumieniem to chyba będę musiał Wam nakręcić filmik instruktażowy. Spodziewajcie się go pod koniec tygodnia

57199140501148694665.png

Opublikowano

Witam.

Zrobiłem serwer bez hamachi i mi działa ale nie wiem jak zrobić stronę z tej dla takiego serwera bez hamachi.

Bym prosił aby ktoś mi podesłał taki tut jak zrobić stronę rej dla serwa no-hamachi.

Opublikowano

"Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device"

Takie coś mi wyskakuje w VirtualPC...Wie ktoś jak rozwiązać ten problem ?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...