Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny.

EasyMetinek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorry za słownictwo

ale ujme to 1 słowem

SPIERDALAĆ FRAJERZY!

428a2f9878e9b1a90b70641784671d9359b48d38.png

Przez ciebie i twojego kurwa kumpla nie mam gdzie grac małe zjebki..!

@down

zmieniłem : )

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Opublikowano

"Ja i tak was kurwa pierdole...Zjebaliście tyle serwerów a teraz co? Przepraszam...Smieszne...i to maja byc przeprosiny?Jak zjebaliscie conajmniej 15 osobą serwery i co tera mają zrobić , najpierw kurwa myślcie co robicie...Bo naprawde macie po 10-12 lat (Wiem ze tyle macie...Pisalem z kolesiem KOMORNIK na hamaku i wszystko o was ma...To przez niego musieliscie przepraszac bo by sie inaczej skoczyło..;] Więc już wiecie jakie moje zdanie...Pa "

Być moze rozmawialiśmy na hamahi, co do tego ze cos na nich mam

Sa to ludzie, warci uwagi, naprawde oni niszczyli te serwery z myśla o prawdziwych graczach...Teraz beda je "kontrolowac"

co do dowodów na nich, wszystkich pozbęde się w ciagu 3 godzin.

co do pisania 12 - 13 lat.. niestety Poniosło mnie, mam nadzieje ze mi wybacza i, po rozmowie z nimi, uznaje ze to sa dorosli ludzie, którzy naprawde, jeszcze wiele zrobia dla polskich prywatnych serwerów metin 2

moja prośba, nie wyzywajcie ich, bo naprawde, sami siebie osmieszacie.

Pozdrawiam, KomoRniK

Opublikowano

Witajcie.

Przepraszamy ze ja i adrian rozwalaliśmy wam serwery..

Nie oceniliśmy ich lecz chcieliśmy się pochwalic co umie ten skrypt od infinity.

KomoRnik72 - Tobie dziękujemy za przebaczenie. Jesteś spoko.

Wszystkich ludzi za spam i rozwalanie!

Jeżeli nie macie nic przeciwko dam taki tutorial, żeby każdy mógł sobie wypróbować jak to działa.

Jeszcze raz - PRZEPRASZAMY WAS BARDZO!

PS: Następnym razem, najpierw ocenimy serwer potem działamy. Jeżeli HA to 12 latek i serwer nie bedzie miał przyszłości, to będziemy takie serwery hackować iż nie potrzebnie będą działać.

RYCH.

blink.gifPowiem tak szczerze ci wybacze ale nastepnym razem rozpierdalas serwery tak jak powiedziales nie mojace przyszlosci a nie serwery 24/7 i to jeszcze zajebiste serwery np. XenOMt2!!!!!!!!!!angry.gif

I nie rob tuta bo jakies n3o beda robic to co Tytongue.gif

DAJ PLUSIKA CO CI SZKODZI????? =) +

Opublikowano

Nasz edytowany skrypt nie będzie płatny itd..

Chcemy tylko wyrazić że jesteśmy normalnymi graczami i sie odwdzieczyc za te shakowane serwery.

Pozdrawiam!

a wykurwiaj.

Opublikowano

@Crushe

Jeżeli nastepnym razem zaczeniemy to sami możemy zadzwonic na siebie!

Nastepnym razem jezeli jakis porządny serwer zniszczymy, dzwoncie na policje!

a wykurwiaj.

Opublikowano

Odwdzięczyc?

Jeśli chcesz się odwdzięczac w sposób dawania tut'a z tym skryptem to nie dziękuję.

@EDIT

@UP

Same serwery są nie legalne więc policja raczej nic nie zdziała , chociaż mogę się mylic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odwdzięczyc?

Jeśli chcesz się odwdzięczac w sposób dawania tut'a z tym skryptem to nie dziękuję.

@EDIT

@UP

Same serwery są nie legalne więc policja raczej nic nie zdziała , chociaż mogę się mylic.

mylisz sie hehe, bylem u adwokata, i wiem co i jak kolego;)

Bywalec
Opublikowano

@OGLOSZENIE:

Skrypt = Very Polish Hacked v1.0

Zostanie wydany 7/8 października bieżącego roku.

Heh akurat na moje urodziny ;] nie mogę się doczekać

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Sejm uchwalił nowelizację 24 października. Jest w niej przepis 267 kodeksu karnego, który mówi, że kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając (...) zabezpieczenie, podlega grzywnie, ograniczeniu lub pozbawieniu wolności do dwóch lat. Specjaliści podkreślają, że przepis ten jest nieprecyzyjny i mogą być problemy z jego interpretacją.

image.png 

JAK POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Sejm uchwalił nowelizację 24 października. Jest w niej przepis 267 kodeksu karnego, który mówi, że kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając (...) zabezpieczenie, podlega grzywnie, ograniczeniu lub pozbawieniu wolności do dwóch lat. Specjaliści podkreślają, że przepis ten jest nieprecyzyjny i mogą być problemy z jego interpretacją.

Oke, wiec zacznijmy od tego, ze uzywajac tego skryptu wykorzystujemy ISTNIEJACA i CALY CZAS DZIALAJACE FUNKCJE zaimplementowana w pliki, ktore sami wlaczamy. Nie uzyskujemy, zadnych informacji, nie przelamujemy lub omijamy zadnych zabezpieczen. Po prostu te pliki nam te "wejscie" oferuja.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Cieszymy się z przeprosin, zapraszam do mnie na PW mam pewną propozycję.

Rozumiemy, każdy w życiu popełnia błędy. Ale jednak o ludziach świadczy to czy umieją się przyznać do nich. Ty umiałeś a to dobrze świadczy o odwadze cywilnej edit(@down dzięki tobie easymetinek ma kolejną część zdania): albo o twojej głupocie!

Do soboty powstanie nowy privek abyście mieli gdzie grać i hit!!! nie da się go "schackofac"

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

najlepiej jak by go nie dawali zaraz jakieś neosy sie zleca i nie będzie gdzie grać...

Pomoglem ? to daj + dla ciebie to 1 klikniecie a dla mnie duzo radosci :)

34330799.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...