Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeprosiny.

EasyMetinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Przepraszamy ze ja i adrian rozwalaliśmy wam serwery..

Nie oceniliśmy ich lecz chcieliśmy się pochwalic co umie ten skrypt od infinity.

KomoRnik72 - Tobie dziękujemy za przebaczenie. Jesteś spoko.

Wszystkich ludzi za spam i rozwalanie!

Jeżeli nie macie nic przeciwko dam taki tutorial, żeby każdy mógł sobie wypróbować jak to działa.

Jeszcze raz - PRZEPRASZAMY WAS BARDZO!

PS: Następnym razem, najpierw ocenimy serwer potem działamy. Jeżeli HA to 12 latek i serwer nie bedzie miał przyszłości, to będziemy takie serwery hackować iż nie potrzebnie będą działać.

RYCH.

a wykurwiaj.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie.

Przepraszamy ze ja i adrian rozwalaliśmy wam serwery..

Nie oceniliśmy ich lecz chcieliśmy się pochwalic co umie ten skrypt od infinity.

KomoRnik72 - Tobie dziękujemy za przebaczenie. Jesteś spoko.

Wszystkich ludzi za spam i rozwalanie!

Jeżeli nie macie nic przeciwko dam taki tutorial, żeby każdy mógł sobie wypróbować jak to działa.

Jeszcze raz - PRZEPRASZAMY WAS BARDZO!

PS: Następnym razem, najpierw ocenimy serwer potem działamy. Jeżeli HA to 12 latek i serwer nie bedzie miał przyszłości, to będziemy takie serwery hackować iż nie potrzebnie będą działać.

Cieszę sie ze tak sie stało.. Już nie jestescie hackerami, tylko Prawdziwymi graczami

Naprawde ludzie, oni robili to z mysla o metinie, nie miejcie do nich urazy! to naprawde spoko goscie

Maja moje poparcie w milionach %

Opublikowano

Dzieci jestescie neo i tyle malolaty do szkoly lepiej idzcie a nie servy psujecie chamy bez szkoly

Przestań ich obrażać, jak widzisz, przestaja to robić, czytanie ze zrozumieniem nie boli

Pasjonat
Opublikowano

blizniak1991 zamknij dziub oni w przeciwienstwie do cb coś umia a ty co ? na gotowce liczysz ;f

Tu się z Tobą w zupełności zgodzę.

Specjalista
Opublikowano

@ HeroMetin2 Przeciez ten skryp nawet strony z umieszczonym skryptem sa ja juz na forum to o co ci chodzi?

EasyMetinek jak nie wy to jakas inna grupa bedzie to robila...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Nie jeden by się odważył by przepraszac za coś , o czym było kilka tematów.

Gratuluję odwagi.

PS.Proszę was o jedno - nie publikujcie tego "skryptu" W OGÓLE , bo dzieci będą za wszelką cenę ta chciały zdobyc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@blizniak1991

jeśli masz pisać takie głupoty to zgodzę się z @KochamBlondynki °°°•••°°°

Kur** Modek nie usuwaj Mi sygny !!!

A tak wgl. to zbieram minusy ^^

Opublikowano

haha spoko umia ty lepiej dziecko naucz sie pisac potem posty pisz a taka wiedza na temat hakowania servow to napewno znajdzie poparcie ktos stara sie by serv zrobic aby byl dobry a tu badna pomylencow psuje takiego serva no ludzie jestescie spoko bravo dal was...

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

No to tak : Skrypt nie jest twój tylko kolesia z epvp...

Nie wierzcie im bo chca zrobic skrypt do ktorego wsadza wiruska, lub keyloggera ktory wam doslownie zmasakruje komputer.

Taka jest moja opinia i moje zdanie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...