Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Proxy Smocze Monaty

Picastra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wpisujesz w google lista bramek prox potem przez nie wchodzisz na stronke metin2pl logasz sie

wchodzisz doladuj sm potem sponsor pley wypelmniasz czekasz i juz masz sm :)

Tera daj tego +

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Jest taki program,który ukrywa twoje ip i proxy tzn zmienia je na jakie chcesz Auto Hide IP 4.6.7.2 jego nazwa ;)

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Jest taki program,który ukrywa twoje ip i proxy tzn zmienia je na jakie chcesz Auto Hide IP 4.6.7.2 jego nazwa ;)

A mógłbyś opisać czy da redy dzięki niemu zarobić te SM?

33tgl5w.png

Daj +

Opublikowano

No tak to jest prosty program ściągnij go w ustawieniach zmień na amerykańskie proxy i wejdź na www.metin2.pl i zaloguj się wejdź w ta zakładkę sponsor pay i masz oferty wypleniasz i zarabiasz powodzenia ;)

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Wszedłem przez proxy na Metin2.pl zalogowałęm sie dałęm doładuj sm sponsorplay i dałem 11 sm . Wyskoczyło mi takie cos juz przetłumaczone z francuskiego na polski :

Odmowa dostępu

Ze względu na nietypowe zachowanie lub niezgodne z prawem , mamy ograniczony dostęp do ofert. Może się to zdarzyć na przykład wtedy, gdy:

Masz ukończone , ale też dał fałszywe dane

Ukończyłeś samej oferty z wielu kont różnych graczy

Masz ukończone taką samą ofertę w różne gry

Wiele osób korzysta z komputera w celu ukończenia oferty

Boty, skrypty i inne podobne narzędzia były używane do wykonywania automatycznie licytuje

SponsorPay popełnione jakości użytkowników, takich jak reklamodawców. Oznacza to, że musisz być pewny, że nie do zakończenia każdej oferty raz, nawet jeśli masz dostęp do oferty z aplikacji lub kont graczy inaczej. Szczegółowe informacje na temat jak się zachować w stosunku do naszej oferty , dziękuję zasięgnąć opinii Zasady Fair Play SponsorPayŻe przyjął Pan przed użyciem naszego systemu po raz pierwszy ..

Jeżeli uważasz, że odmówiono dostępu przez pomyłkę , dziękuję Kontakt.

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

Tez się podłączam do prośby ^__^

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Kto da dobra bramke proxy ten dostaje limit +/- :F

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Tez się dołączam

PS. to trzeba sms wyslac ?

Nie Trzeba Żadnych SMSÓW

Wchodzisz przez proxy na metin2.pl i Logujesz sie Dajesz Doładuj SM SponsorPlay i wypełniasz oferty i dostajesz za to SM.

Tylko musi być dobra działająca Bramka PROX.

Zbieram Minusy

Proszę O Ściągnięcie Troche %%

Prace Nad Darmowym Easy Metin2

Opublikowano

ta stronka ci sie przyda :)

http://www.samair.ru/

jak pomogłem proszę o +

78520384107366447872.png

Mój brat, to mój Ziom, moje Ziomki jak rodzina. Zaraz po Matuli, o której nie zapominam. Kocham Cię Mamo, jeszcze wszystko się ułoży. Wnet kurwy pozdychają i to nam drzwi otworzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...