Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kicka Do Windowsa Po Zainstalowaniu Patch 4.4 Lub 4.5

MUNI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku myślałem że Team Metin2PL śledzi "Nowe" cheaty itp , i zapobiegają im na bieżąco :O .

Ale jeżeli niektórym działa i niektórym nie to jest dziwne :(

PS: Próbowałem na każde sposoby instalować te patch'e (4.4 i 4.5)

i wszystko tak jak w instrukcji

PS2:Na początku działały wszystkie CH , potem kickowało na CH2 ( no nic mówi się trudno )

a na następny dzień żadne CH niedziała :(:O

PS3: Gram na Phantos

992520930.png
Opublikowano

No tak działa tylko niektórym.

U mnie działało i nagle przestało a u kolegi nadal działa

Opublikowano

*Gzz* - zamiast próżno mleć ozorem to zacznij zbijać na każdy ch na każdej mapie i na kazde serwer jednocześnie ;x Zobacz ile Ci zejdzie czasu i może coś zrozumiesz ;x

Ja was nie kumam. Stawiałem klienta KILKA RAZY i na patchu 4.4 i 4.5, wbijałem na mapy, któe niby nie działają itp itd i mi wszystko śmiga... Chyba się wku$#@ i upne wam klienta ...

Dzisiaj zrobie łopatologicznego patcha 4.5.1 który bd miał tylko opcje dalej, dalej, dalej... bo jedna więcej to juz problem ;x

najlepiej by bylo jakbys swojego klijenta wrzucil :)

Opublikowano

Ja myśle że Metin2 to jakoś blokuje ,

bo przecież niemoże od tak sobie psuć się tylu osobom na raz :O

Uwaga : Ja tak tylko myśle , nieznam się na tym i niewiem co może być przyczyną

992520930.png
Opublikowano

Słuchajcie, a może dałoby radę coś wykombinować, żeby przynajmniej sam dmg działał, chociaż to się wydaję nie możliwe, bo wszystko zaczyna wariować po zainstalowaniu patcha, a on jest odpowiedzialny za to że nie patchuje się metin, jeśli jakbyście mieli jakieś sposoby to pisać.

Opublikowano

No tak, ale jak mam Wklejone PC i pc2 to działa all git. Na EM2... Na pierwszej mapce (czerwonej) przechodze teleportem i juz nie działa DMG skillhack.. Pomocy : ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...