Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kicka Do Windowsa Po Zainstalowaniu Patch 4.4 Lub 4.5

MUNI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zainstalowaniu patcha 4.4 lub 4.5 po załadowaniu paska (już po wyborze postaci) kicka mnie do windowsa.

Po kolei co robię:

1. Instaluje metina

2. Torrentuje wszystkie pliki.

3. Zamykam wszystkie procesy (res kompa też robiłem)

4. Wrzucam pliki PC i PC2 do folderu pack.

5. Instaluje patcha 4.5 od andrzeja.

6. URuchamiam grę, loguję się na postać i nagle kick.

PS. Mam frameworka, posiadam Vistę.

Jeśli macie jakiś pomysł to dawajcie, próbowałem już chyba każdego sposobu.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na feniksie jestem, niby działać ma na CH2 i CH4, zaraz wrzucę pliki znowu i zainstaluje patcha i dam edita.

Jeśli Ci nie zadziała to nawet na dowód pokarzę Ci ss.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ok, a tak apropo to ma jakieś znaczenie, instalowanie patcha z lub bez KamerModa

@edit

proszę o ss, mi nie działa :(

Opublikowano

zal mam tak samo jak wy ze mnie wywala na s2 kazdym ch

05962579050416538615.jpeg

Najlepszy Doping Kibicowski w Polsce ! Najlepsze Oprawy Meczowe ! Dwa Wielkie Słowa POLONIA BYTOMSKA

ARKA GDYNIA

Arka Wódka Polonia !

To co nie zabija wciąż wzmacnia nas

Daj -- Będę szczęsliwy

Opublikowano

Nie działa mi żaden serwer od czasu do czasu uda się że wejdę na syriusza , a tak ładuje mi się gra i wywala do windows , client się wyłącza i mogę zrobić tylko tyle żeby jeszcze raz spróbować ... :)

Proszę o szybką pomoc . Mam windows XP , instalowałem tak jak kolega obok blok , mu działa mi nie . Mam Net Framework 1.1 , 2.0 , 3.5

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Właśnie, ta lista to wielki niewypał ! Chciał +'sów tylko nazbierać ^^

Ja np. Jeżeli chce iść przez pustynie na EM2, to muszę na CH4, jeżeli chce być w m1, musze na ch2, Jeżeli chce być w V2, musze wbić na ch3 ^^ Tak to jest po prostu dziwnie zrobione, sprawdziłeś tylko Na jednej mapce, sprawdz na wszystkich i opisz, wtedy bedzie coś^^ Bo narazie to niewypał ... :)

Opublikowano

*Gzz* - zamiast próżno mleć ozorem to zacznij zbijać na każdy ch na każdej mapie i na kazde serwer jednocześnie ;x Zobacz ile Ci zejdzie czasu i może coś zrozumiesz ;x

Ja was nie kumam. Stawiałem klienta KILKA RAZY i na patchu 4.4 i 4.5, wbijałem na mapy, któe niby nie działają itp itd i mi wszystko śmiga... Chyba się wku$#@ i upne wam klienta ...

Dzisiaj zrobie łopatologicznego patcha 4.5.1 który bd miał tylko opcje dalej, dalej, dalej... bo jedna więcej to juz problem ;x

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Andrzej nie denerwuj sie ale cos jest na rzeczy - u mnie zawsze Easy metin dzialal bez problemow (instalacje i pathowanie mam opanowane w malym paluszku) - jednak od wczoraj od okolo 12.00 cos musieli przyblokowac albo zabezpieczyc bo takich cudow z wywalaniem z klienta jeszcze nie mialem.To samo dzieje sie na kamerze czystym - wiec przyczyna musi tkwic gdzies dalej.Na metka praktycznie moge wejsc aby troche dluzej pograc tylko przez oryginalnego klienta (AGRONAS JAKBY CO).Ale sie porobilo :(

Opublikowano

U mnie identiko jak wejde na EM na woja normalnie na ninje kick

a przed chwilą Ninja cisła w M2 na dmg

@Edit

Wyszedłem z m2 na orki i działa

@Edit

Znowu wywala

Opublikowano

hmmm u m mnie bylo tak w Piątek wieczorem sciągnolem pacha 4.5 i wszystko ok sh bot działał wchodzę na 2 dzień i mnie wywala przy lądowaniu paska

Opublikowano

U mnie niestety to samo. <_<

Jeden dzień poprostu super DMG , MH , KAMER i EM2 .

Na następny dzień nic niedziała (Kicka pod koniec ładowania paska :( )

Dlatego narazie gram na czystym :huh:

992520930.png
Opublikowano

Hmm... Ciekawi mnie to, ze wczoraj bocilem na em2 a dzis problem taki jak all-wywala podczas logowania:d niby u mnie dzialaja 4 ch, ale mi cos nie smiga;(

Xp home editon sp3 framework 4.0 i 3.5 i tu i tu nie dziala naj java i dupa z lisciem;0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...