Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat Dla Osób Dorosłych

QeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam 19 lat i muszę golić się codziennie a zaczynałem w 2-3 gim, nawet sobie nie wyobrażacie jakie to wkurwiające.

Ja zaczalem w 1-2 gim i juz w 3 mialem dosyc

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Ja mam 19 lat i muszę golić się codziennie a zaczynałem w 2-3 gim, nawet sobie nie wyobrażacie jakie to wkurwiające.

Wyobrażamy...

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Udaj sie najlepiej do lekarza specjalisty to może grozić Fibrodysplasia Ossificans Progressiva'sią lub chorobą błękitnej skóry , mój tata sie jeszcze nigdy nie golił, bo wie że to jest niebezpieczne ,ja też jeszcze nie byłem u fryzjera i czuje się z tym dobrze .

Opublikowano

Hahaha :D Ten temat coraz bardziej poprawia mi humor.

Krosty i tak go czekają nie ma bata :P poczekaj aż pod kołderką skóra przestanie oddychać przez kilka godzin.

Co do rączki - a wiesz kolego że jak rączka będzie spocona i brudna od mieszanki moczu i preejakulatu to podrażnisz skóre ?

I jeszcze apropo sexu - uprawiać można tylko zaraz po stosunku uczulenie da Ci w kość. Chcesz jeszcze jakieś rady dermatologiczne ?

Moge Ci polecić maść - Bedicort G . Bardzo dobra na owe krostki i inne dolegliwości. Smaruj dwa razy dziennie rano i wieczorem.

Dziękuje pozdrawiam.

f.png

Opublikowano

Hahaha :D Ten temat coraz bardziej poprawia mi humor.

Krosty i tak go czekają nie ma bata :P poczekaj aż pod kołderką skóra przestanie oddychać przez kilka godzin.

Co do rączki - a wiesz kolego że jak rączka będzie spocona i brudna od mieszanki moczu i preejakulatu to podrażnisz skóre ?

I jeszcze apropo sexu - uprawiać można tylko zaraz po stosunku uczulenie da Ci w kość. Chcesz jeszcze jakieś rady dermatologiczne ?

Moge Ci polecić maść - Bedicort G . Bardzo dobra na owe krostki i inne dolegliwości. Smaruj dwa razy dziennie rano i wieczorem.

Dziękuje pozdrawiam.

uprawiac sex to on może ze swoją ręką : d

1285279961299.gif
Opublikowano

OMFG! -.- <uber_facepalm>

Skąd się biorą pomysły na takie tematy?! Rozumiem to internet, rozumiem każdy jest anonimowy, rozumiem to forum, ale...

Od takich pytań są specjalne fora lub poradnie.

Teraz każdy, kto tu coś napisał powinien dostać ode mnie warna "idiota" plus jakiegoś bana, bo bez przesady...

Zdegustowany i zniesmaczony,

Zamykam.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...