Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Temat Dla Osób Dorosłych

QeS

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.Mam 14 lat i dzisiaj goliłem jaja ,pachy i meszek pod nosem :) czy są do tego jakieś przeciwwskazania,aby to robił w tym wieku?? Coś może to spowodować??

qes.png
Specjalista
Opublikowano

@Po co ten minus?? :) OMG...

Wiem,że urosną większe,ale jakieś problemy związane z tym będą?? :)

qes.png
Opublikowano

Bezpłodność, gratulacje.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Specjalista
Opublikowano

2x@up raport poleciał :)

@Po co te - ...

@Pomocy :)

@Edit

Nie możecie powiedzieć normalnie?? omg mam 14 lat o takich sprawach nie wiem,nie chcesz nie pomagaj wyjdź.

qes.png
Opublikowano

To forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać... A włosy z nosa też zgoliłeś?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

hahah QeS rozwalasz mnie xD pewnie że nic Ci nie będzie ... to tylko włosy, to tak jakbyś się ogolił na głowie xD

Specjalista
Opublikowano

No widzę zainteresowanie tematem:) Troszkę się pośmieliście no ja też ( przy waszych wypowiedziach )

@Lenart jednak wiedziałem ,że ty wypowiesz się i patrz jaka niespodzianka ;):)

qes.png
Opublikowano

Lul, meszek pod nosem to nic, późnej będziesz miał prawdziwy zarost, z włosami pod pachami dobrze zrobiłeś, bo będziesz się mniej pocił(sam tak robię), a włosy łonowe to według upodobania, podobno dziewczyny wolą wygolone oO

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Jak się nie umiesz golić to będzie swędziało, jak do tego jeszcze nie używasz pianki to good luck ;)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie noś obcisłych gaci bo włoski Ci się bd wbijały. Smaruj balsamem, za kilka dni mogą Ci wyskoczyć krostki na wzgórku ale nie martw się to nic groźnego. Nie polecam też odbywać stosunków płciowych, ponieważ pot połączony z wydzieliną z pochwy powoduje podrażnienie i ww. krostki.

f.png

Opublikowano

a włosy łonowe to według upodobania, podobno dziewczyny wolą wygolone oO

To iRokushou wyobraź sobie, że jesteś dziewczyną i robisz loda swojemu chłopakowi.

Chciałbyś mieć w mordzie pełno kłaków ? Raczej nie ^ ^ Więc sobie logicznie odpowiedz na to pytanie ;)

Aż się nie mogłem powstrzymać od odbicia od tematu i napisania tego...

Topic.

Czy ty jesteś jakiś ułomny czy jak ? Wyobraź sobie, jak sobie zgolisz włosy na głowie to coś Ci się stanie ?

(pytanie retoryczne -,-'')

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Nie wiem po co w takim młodym wieku golisz jajczęta.

Ja golę od 2 lat jajca ale robię to tylko ze względu na dziewczynę.

Na początku będzie cię swędziało ale później się przyzwyczaisz.

Pianka do goloenia + jednorazowka i lecisz ostro

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Specjalista
Opublikowano

Ktoś napisał żeby nieuprawiać stosunku,otóż mam 14 lat i narazie zadawalam się ręką ;)

qes.png
Opublikowano

Jak się nie umiesz golić to będzie swędziało, jak do tego jeszcze nie używasz pianki to good luck ;)

Uzywasz pianki do golenia jaj?

Ja kiedys ogolilem na probe i drugi raz sie nie odwaze, swedzi potem qtas jak skurwysyn i jakas czerwona wysypka wyskakuje

A z goleniem twarzy to jakis mit ze rosna szybciej i twardsze, juz jakis czas sie gole i na poczatku czulem sie zajebiscie jak mezczyzna, a po 2-3 latach musialem golic sie co 3-4 dni bo wygladalem jak idiota z miekkim wlosiem na policzkach..

A pachy rowniez raz ogolilem, ale zrobilem to tak ze w sumie nie ogolilem tylko skrocilem

edit Tylko jak golisz mordeczke to nigdy pod wlos

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Uzywasz pianki do golenia jaj?

A z goleniem twarzy to jakis mit ze rosna szybciej i twardsze, juz jakis czas sie gole i na poczatku czulem sie zajebiscie jak mezczyzna, a po 2-3 latach musialem golic sie co 3-4 dni bo wygladalem jak idiota z miekkim wlosiem na policzkach..

Mam 19 lat i muszę golić się codziennie a zaczynałem w 2-3 gim, nawet sobie nie wyobrażacie jakie to wkurwiające.

Syzyfowa praca :P

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...