Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.Ae - Gm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem sobie zagrać na metina.ae (arabski) no i napisałem normalnie w m1 na channelu handlowym "kto polak?"

No i pare sekund po tym napsiał do mnie gm tak: "Only arabic" czy jakoś tak... xD a ja się go zapytałem czy można po angielsku, a on napisał, że nie i coś tam że za inne języki jest ban... (po angielsku to napisał) ... olałem go i dalej pisałem "Kto polak?" :P

A on mi naszepcie napsał "Polish - Fools" (chyba każdy wie co to znaczy) zaraz po tym mnie wylogowało i konto zablokowane... :)

To na 100% GM był bo nick mial taki: "GM-JakisNick"... xD

Tak GM powinien się zachowywać?

Poza tym wydaje mi się że każda wersja Mt2 od GF jest dla każdego i można pisac jak się chce...

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

No ale chodzi mi szczególnie o to co napisał "Polish - Fools" ... on nie miał prawa tak napisać ... mógł by przez to stracić stanowisko tak mi się wydaje

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

@UP

nie mial prawa hahahahahaha ile ty masz lat? 12? nie od dzis wiadomo ze Polacy to najwieksze ustrojstwo Metina wraz z Niemcami... dlaczego padaja dobre serwery? bo glupi polaczek wejdzie z dmg 1hitem i innymi pierdolami

kazdy ma prawo do wlasnego zdania zrozum to

a na bana zasluzyles...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

ss>support>GM leci>ty sie cieszysz>piszesz na ogolnym "Wywalili GM'a HAHAHA">dostajesz bana

widzisz metin2.pl>polacy dozwolone jezyki>kazdy

metin2.ae>arabowie dozwolone jezyki>zarabski

cala filozofia

tak samo jest na metin2.de mozesz pisac tylko po niemiecku i angielsku

atym tekstem polish fools nie przejmuj sie

pisze tak bo wie ze my polacy do madry i otwarty kraj

:P

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Wiem że zasłużyłem na bana, ale się tym nie przejmuje, bo to było konto dopiero co stworzone dla testu :P

Jak bym na Metinie PL pisał po arabsku to żaden GM nie odpisał by mi nawet jak bym to cały dzień robił, a tam kilka sekund i dwóch GM'ow się pluje...

Ja rozumie że na ogólnym nie powinno się pisać w innym jeżyku, ale tak normalnie w M1 - chyba krzywdy nie robię nikomu :D

Na metin2.us od z8games na ogólnym nie wolno pisać po polsku, a na całej reszcie czatów mogę pisać jak mi sie podoba... :)

Coś ten metin2 ae niedowalony B)

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

Opublikowano

"Wiem że zasłużyłem na bana, ale się tym nie przejmuje" to po kiedo grzyba zakladasz watek skoro twierdzisz ze sie nie przejmujesz? chciales sie pochwalic banem czy co?

Opublikowano

GM tez czlowiek, myslisz ze tam sa same cukierkowe laleczki co zawsze musza Ci ladnie odpowiedziec? sam sobie jestes winien, GM Cie prosil o nie pisanie w ojczystym jezyku olales to wiec poniosles konsekwencje swego czynu, proste!

Opublikowano

Ja tam uwarzam że dobrze bo ostrzeżenia nie posłuchałeś :P ja tam po ang pisze i jest git ^

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...