Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot Do Gry

router

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ... Nie działa.. Nie wiem co jest pięć .. Mógłby ktoś mi powiedzieć co mam zaznaczyć, co klikać w tym bocie ? Tak to ja nigdy nic nie zrobie ...

Nie pisz posta pod postem przed upływem 24h, używaj opcji "edytuj" / beliaar12

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

He,Ha ^^ słuchajcie ludziska.. mam taki biznes :)) znacie może jakieś kodziki do boota? ja znam tylko jeden na kręcenie rec runkami -.-'

może jest jakiś kodzik na zamienianie itemów na etiny ? Albo coś w ten deseń? Bd wdzięczna za odpowiedź ^^

Opublikowano

Witam szanownych graczy :) . Prosiłbym o wstawienie działającego Patchera do polskiej wersji Shaiya, jeśli sie tylko taki pojawi. Z poprzednich Patcherów byłem bardzo zadowolony. Umozliwiały one bowiem gre na więcej niż 1 koncie. Można było np. wystawić sobie na 1 koncie sklepik a na 2 robić co innego. Patche te jakby to powiedzieć działały na zasadzie MultiClienta i pozwalały na wygodną formę rozgrywki. Z góry dzięki dla tej osoby co taki Patcher zamieści B) .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nagrajcie film jak włańczacię ... Jak uruchamiam jako admin Injekt.exe to mi się włańcza Wiersz poleceń i wyskakuje błąd w shiya I wyskakuje zakącz proces co z tym zrobić ?

Ja mam coś takiego Filmik nagrałem -http://youtu.be/Su5d1JcaDXE

(Film sie narazię przesyła)

Dlaczego mi nie działa .

Opublikowano

witam wszystko zrobilem tak jak pisalo i kiedy chce zalaczyc bota wyskakuje mi taki błąd

[Window Title]

Shaiya

[Main Instruction]

Program Shaiya przestał działać.

[Content]

Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię, jeśli istnieje dostępne rozwiązanie.

[Zamknij program]

Prosze o pomoc

Dokładnie taki bład jak w filmie wyzej:((

Opublikowano

Cześć mam taki problem iż wyskakuje mi taki błąd ,,inject.exe - Nie może znaleźć składnika'' a podspodem pisze ,,Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCR100.dll. Ponowne zainstalowanie aplikacji może naprawić ten problem. " może mi ktoś powiedzieć o co chodzi ;/?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi nie działa ;/ loguje sie, wybieram postać i włączam bota i wtedy pisze program shaiya przestał działać i sie zamyka... pomoże ktoś??

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

POMOCY!

Uruchamiam gre,potem inject i wyskakuje mi błąd i pisze: Cannot find 'MSVCP100.dll'.Please re-install this aplication. Reinstalowałem ze 3 razy i dalej to samo... pobralem ten plik,wkleilem do folderu z gra i tez to samo. co mam robic?

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...