Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot Do Gry

router

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy na chwile obecną powstał już jakiś nowy tego typu programik do tej gry? Shaiya po aktualizacjach na dzień dzisiejszy jest w wersji 1.17 a zamieszczony bot w wersji 1.0. Jeśli tak, to prosiłbym o wstawienie go i od razu wielkie dzięki dla tego kto znajdzie :D

Opublikowano

Jak narazie nie spotkałem się z inną wersją bota.

A szukałem po różnych forach.

Potrzebuje informacjii czy właśnie ten bot który znajduje się w tym temacie jeszcze działa.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

u mnie przestał działać wyświetliło sie że wersja klienta jest inna. Zrobiłem aktualizacje updaterem i jeszcze raz spatchowałem niestety gra uruchamia sie ale jej tła nie widać. Może lada dzień wyjdzie nowy Patch Multi Client bo tak bez niego ciężkie życie w Shaiyi ;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś tu zagląda ale napiszę ^^.

Ten bot może jest dobry na tanka, woja i maga. Na łuczniku kompletnie się nie sprawdza. Gram łucznikiem i poprostu nie wiem jak mam "mu" powiedzieć że jak podbiegnie potworek ma kliknąć cyfrę 6 żeby zmienić łuk na miecz (nie wspominając że nie używa żadnych skili) :PP. A czy może mi ktoś powiedzieć co on robi jak zginie? i jakie potworki wogóle bić z tym botem (żeby się opłacało). Bo jak wiemy on niestety nie leczy więc nie da się go zostawić na nockę (chyba że po odrodzeniu biegnie na to samo miejsce w co szczerzę wątpię :PP)

Opublikowano

Wielkie dzieki za bota wszystko sprawnie i elegancko ;)) +

Co jest szybsze od uciekajacego murzyna z kradzionym Telewizorem ??

--Jego Brat z Magnetowidem .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A mi pięknie działa smile.gif wielkie dzięki smile.gif tylko jak tam uruchomic skile bo te nazwy są ładnie popaprane?? blink.gif

czy bot działa tylko na prywatnych serwerach Shaiya czy także na serwerach takich jak Thesan??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wszystko ładnie działa ale przydało by się jedzenie lub picie potków itp itd

logo.gif

To u góry nie gryzie

..::Umiem Używac BBcode::..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

UP@

Po co ci bot na priv serwy? Tam przecież masz exp zwiększony.

Spróbuj, powinien zadziałać, aczkolwiek nie próbowałem.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...