Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elipsemt2[Pl][Dedyk]Naprawiony Gm Mode!

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ODRADZAM SERWER! Na serwerze panuje zasada "Równi i równiejsi". Dobrym przykładem tego jest BBC - BedeBralCie, 10 letnie dziecko, które myśli, że jest Panem Bogiem i może zrobić wszystko, bo ma bogatych rodziców i mu dają pieniądze na IS. Serwer to jedna, wielka lipa. Nawet jeżeli jest Waszym jedynym środkiem utrzymania, to powinniście takiemu zachowaniu zapobiegać, a nie, że jak ktoś wstawia na niego foty, to banujecie tego co wstawił foty. BBC jest nietykalny, pozdrawiam i odradzam grania na Tym serwerze!

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

Osoba której BedeBralCie kupil bana mści się włamując do bazy wlaczając gm mode i offajac serwa. Dopuki BBC gra tutaj a J4nk3s jest GM nie liczyl bym na właczenie serwera.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Znów ten głupi BBC i GM Mode on robi... Żal go ;/ Zbanujcie go kurwa, a nie mu jeszcze pomagacie rujnować WAM SERWER!

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

pytanko do admina masz serwis pack 2 albo 3? bo jak tak to wysle pozdro ci od tych co to zrobili;]

Bo ip tez twoje mozna bardzo latwo zdobyc

Dopuki BedeBralCie nie zniknie to nikt raczej nie pogra tu;]

Pozdro dla graczy z Jinno:D

Opublikowano

no kurwa 4 raz sciaglem clienta na new priv i kazdy off po 3 min ;/;/. albo off byl pierdol$ poczekam . dajcie mu bana i tyle ..

Tak "dajcie mu bana i tyle" , a masz dowody żeby mu dać bana?...

A Ty sylwek widać że wielki kretyn jesteś komuś zazdrościć czegoś to już musisz włamywać do bazy...

Zrób cwaniaczku swój serw to postoi max 10 minut

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

tak mialem dowody i pisalem z tym do 2 gmow i kazdy to olal. przy j4nk3es wyzywal 2 gosci a ten biegal i olal to. To nie wystarczy? za to jest ban na 1 dzien od kazdego wyzwiska a troche tego bylo. A ty up mnie nie ucz ze nie ma programow do lamania hasel. Google nie gryzie

Opublikowano

Ci co graja minimum 2-3 dni w Jinno powinni wiedziec o co chodzi. Jak BBC wyskakuje z tekstem ze mi tez moze bana kupic no wiec raczej gm powinien go zbanowac a ten olal to...

No serwer on wbijac bo mi sie nie chce zamac ale cos czuje ze ktos sie wlamie znow, i to ten co bana dostal

Opublikowano

A to chyba że tak, to sorry ;d

f0612c18e7fb4d95a9506d87f7742602.0.gif

http://www.youtube.com/watch?v=P8j8eyFfK8E&feature=related

Daj Like lub 5 Pamietaj Ciebie To Nic Nie Kosztuje a Mnie Motywuje Do Dalszej Pracy...

Opublikowano

ludzie all serwery padly nawet Avalon ok ja lece spac o 4:30 wstaje do pracy wiec jak bede to naprawie to narazie topick OFF wiem chyba co jest nie tak

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...