Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elipsemt2[Pl][Dedyk]Naprawiony Gm Mode!

Vide_Cull_Fide

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny itd ale nastepy po to by ga sobie zarobil .... hwangi w is rozumiem ze na dedyk kasa potrzebna ale mozecie dac exp ringi itp jak na novamt2 a nie

Opublikowano

Cała prawda o serwerze.

Gracz z Jinno BedeBralCie jest nietykalny moze wyzywac ludzi ich rodzine, Gmi zsylaja mu ripery ma wszystkie najlepsze rzeczy. Kto napisze cos na niego na ogolnym natychmiast dostaje chat bana. Jak sam BBC stwierdzil mozemy go 'cmoknac'. Jinno w godziny na godzine pustoszeje a BBC otrzymal 90lvl (najwyzszy na serwerze).

Nie polecam ponieważ jesli tylko BBC zachce dostaniecie bana.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no mnie juz gm straszyl banem... Czemu? Bo powiedzialem na wolaj cala prawde i mialem dostac bana

Gm zamiast dawac to straszy. Po 2 gosc kolo gma wali na dmghacku a gm patrzy i nic z tym nie robi.

Po 3 dowod ze gm jest dorosly a pisze tak "Dostajecie w ciongu 24h" rzeczywiscie dorosly powinien ze soba slownik wziasc. A oprocz tych bledow serw moze byc

Opublikowano

Nie polecam servera z wzgledu na takie dziecko jak BBC jak wyzej pisali NIETYKALNY,mysli ze cos kupi w is to mu wszystko wolno,a gm jeszcze za nim stoi plecami. NIE POLECAM

server jest wylacznie dla zarobkow..

marna kopia avalona

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

BBC jest nie tylalny ??? chyba was pogielo gracz to gracz nie wazne czy vip co do spraw serwera hmmm z pracy wracam po 17 wiec nie wiem co sie dzieje przez reszte dnia

M2 Start Administracja to dzieci moze wbije do was na TS jak owy posiadacie i zobaczymy czy dziecko z ciebie czy zemnie.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Uzupełnij przynajmniej połowe z elementów reklamy.

Opublikowano

jak dla mnie to nie ma lepszych gorszych wlapcie go na DMG czy czyms to poleci ban

Opublikowano

Osama wiem ze to nie twoja wina ale taka jest prawda... Nikt z was go nie ruszy bo on was utrzymuje. To ze lvl dostal od GMa i jak sam twierdzi moze kupic bana itp tez kazdy wie. Wiec nie mow ludziom ze tka nie jest bo doskonale znasz atmosfere na serwerze i to ile osob nie gra wlasnie przez BBC.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

twierdzic moze a moze jest glebokie co do serwera stac mnie aby oplacic 3 dni pracy i mam na oplate serwera wiec te 3 dni na metina moge poswiecic a co do tego ze lvl do GM nie dostaje to ze expi wiele nie znaczy ze od Gm lvl jest pierscionek na 60h i w sklepie na 7 dni to masz juz ile % wiecej a i wczoraj byly raty 600%

Opublikowano

Reklama powinna być taka : ,, CHCESZ ZAGRAĆ I BYĆ RÓWNY Z BBC? KUP KARTE ZA 100ZŁ I DOŁADUJ SM, DO KONTA PREMIUM DODATEK + 1hit + DMG+ MH!" <fuckyea!>

Pozdrawiam cały ten zjebany serwer.

Eminem.

DEM6N6L6GIA

Słoń & Mikser!

I <3 DSK!

Opublikowano

Ja rowierz odradzam ten server wszystkim dobilem 83 nikt mnie nie zbanowalani nic tym podobnych. po prostu po gralem raty zle ustawione drop wrecz tragiczny dmg haki wszedzie. a z tego co widze z forum serva jak placisz to nawet kilka metkow od gm prywatnie dostaniesz. Takze widze ze polacy jeszcze nie dorosli do tego zeby konkretne servery robic i troszke uczciwosci zachowac. Niestety ale stwierdzic musze polecam servery ale nie polskie. POZDRAWIAM ALL

Opublikowano

Jak napisałem prawde na wołaczu, to odrazu bana dostałem. Prawie na każdym serwerze tak jest.

Osama, ile już zarobiłeś? ;>

DEM6N6L6GIA

Słoń & Mikser!

I <3 DSK!

Opublikowano

Witam Inforumje ze Serwer off aby zapobiec bugowi w Kamer Modzie.

Opublikowano

Bug chyba zostal naprawiony bug tyczyl sie Moda na ktorym byla komenda ktora moze rozwalic serwer nie jestem w 100% pewnie czy zrobilem dobrze ale na wszelki wielki kopia bazy jest czyli jak cos sie tak po porwucimy do starego

Opublikowano

Serwer dziala wiec zapraszam jeden z kilku co nie sa hackowane bo zostalo to naprawione

Opublikowano

server nie dziala =.= Wiec nie sciemniaj ktos wlaczyl gm mode i kick :/ znowu sie wjebali ...

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...