Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie pomyślicie że to temat jak każdy inny ; p Otóż nie ! Znudził mi się metin, i szukam MMORPG na której można by pobiegać na jakimś sh jak w metinie, chciałem pograć w skillroada ale z tego co patrzyłem to nie ma tam sh ani takich tam bajerów jak do metina. Pomocyy ; p

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

ahhm, przez takich jak Ty wszystkie giermany się niszczą. Ja Cię nie krytykuję, ale wydaje mi się, że większą satysfakcje byś miał wbijając jakiś porządny lvl, niż wyzywanie każdego po kolei od noobów jak ciskasz swoim harem na sh.

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

Jakos nie sadze zeby oprocz metina chcialomi sie botowac

Dlaczego??

Bo inne gry robia cos dla graczy a Metin zrobil totalna olewke

Zaczolem grac w LC mam narazie 43lvl Magiem Eq+10-14 i wole grac bez bocenia bo sama przyjemnosc

Z metina juz przyjemnosci na Pl takiej nie mam:)

sstwc.jpg

Opublikowano
wole grac bez bocenia bo sama przyjemnosc

Oczywiście, że sama przyjemność, nie wiem jak można byłoby się szczycić tym, że wbiło się level na hackach? Ktoś Cię nakryje to już masz zszarganą opinię. Wole sam, bez oszustw dojść do czegoś. Chociaż w takiej grze jak Metin gdzie hacker na hackerze siedzi to nie ma co się dziwić.

@Top

Pograj sobie w WoW'a.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Kurde ale nie chce abonamentu płacić ; p Po za tym ja nic o boceniu nie mówiłem :D Może nawet nie być botów byle by było coś w stylu sh bo grałem w grę do ktorej były hacki jakies cuda nie widy ale się chodziło jak żółw chyba... Dobra pogram w Silka jak będzie to coś w stylu 4 story czy RoM to szkoda. Temat można zamknąć właściwie.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

W WoWie nie trzeba płacić, zajrzyj do subforum serwery prywatne, wybierz serwer, zajrzyj do działu jak masz jakiś problem to napisz ;>

Polecam WoWa. Aktualnie gram w League of Legends - RTS

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Kurde ale nie chce abonamentu płacić ; p Po za tym ja nic o boceniu nie mówiłem :D Może nawet nie być botów byle by było coś w stylu sh bo grałem w grę do ktorej były hacki jakies cuda nie widy ale się chodziło jak żółw chyba... Dobra pogram w Silka jak będzie to coś w stylu 4 story czy RoM to szkoda. Temat można zamknąć właściwie.

Nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może zdążę cię uratować od kilkugodzinnego siedzenia przed kompem i czekaniem w kolejce na login. Jeśli już grasz w silka to nie na iSRO, a i propo - na znajomych nie masz co liczyć, no chyba, że lubisz rozmawiać z botami :)

Ostatni znalazłem ciekawą gierkę - Football Superstars (może ameryki nie odkryłem), co prawda gra się raczej bez cheatów (kurwa mać kolejny, który się upiera, że ma oddzielnego speed hacka... Wbijcie se do głowy ludzie żadko kto takie coś ma i najczęściej jest to MH!!!). Jeśli to Ci nie przypasi to RoM xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Polecam Ci lastChaos (jeżeli konieczne chcesz grac na hackach to US) Lub RunesOfMagic. Albo WoW (jeżeli nie chcesz płacic to priv serw)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Dobra dobra w silka już bd grał nie chce mi się clienta nowego ściągać. Dużo botów to wiem, ale jak się wbije jakiś porządny lvl to raczej jest z kim gadać

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Trudno ? Jak ja grałem w Silkroada krótko

używałęm jakiegoś programu żeby wbić na server..... ;P i napewno jest jakiś

30364378.png

Opublikowano

@Smerf

gtfo od Kalonline, gra sama w sobie juz upadla, ale mimo tego sa tam zajebisci ludzie i tam atm to ptrzeba normalnych ludzi, a nie kretynow z metina

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Sam leń jesteś oni chcieli byle gre byle grać a ja nie... Gram w Silka tak trudno to zrozumieć ? A modek by zamknął temat może...

KONTO NIEUŻYWANE !!!