Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Po 1, zaczynam grac w Cabal'a i proszę o rady dotyczące Force Archer'a

Co mam zrobić na początku?

Co i jak z magią?

I resztę jak cos pominąłem.

Za pomoc oczywiście plusy

Z góry dzieki

Opublikowano

Dobra, zafiriusz ci napisal to, co chcialem napisac ja (no moze nie w 100%, ale sens podobny) i nie bede ci juz pisal ze jestes uber-mega-wtfomg-wielkim-super-imba trollem tylko skroce ci troche poradnik

Na poczatku bierzesz skille z jak najwiekszym dmg, dajesz je na 9lvl, wtedy maja najkrotszy cool down i odpowiednie dmg

Rob tak, zeby na kazdym "10lvlu" (20, 30, 40..... 100) miec nowa range w skillach po wykonaniu Battle Style Lvling Up (nazwa questa) i zastepuj slabsze skille lepszymi

Na ok. 35-43lvlu (nie wiem jak to u FA jest, gralem FA jedynie na 140+) zalozyc bedziesz mogl Aramid Battleset of Adept +2 +3 skill exp per skill (taki set MUSISZ kupic, zadne titanium albo bluestin bo to ssie, za drogie)

Na noc zostawiaj postac na Training Dummy (ustaw 2-3 skille, ktore maja jak najmniejszy cast time, polecam arrowy z Magic Novic, wlacz auto attack w opcjach i kup sporo potow) i idz spac, jesli chcesz nolifowac to rob to w dzien, w nocy lepiej skillowac

Radze ci tez poczytac posty usera na cabal-online.org o nicku Pyromaniac i ew. Ariada, bo ona wiele razy napisala posty, ktore pomogly wielu noob FA

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano
nie bede ci juz pisal ze jestes uber-mega-wtfomg-wielkim-super-imba trollem

xD

dokładnie, poszukaj trochę na forum tematów w których ci userzy zabierali głos bo dobrze gadają, z resztą tak jak Wild (jbc. nie podlizuję się :P )

temat można zamknąć

Opublikowano

@up

Nie pisz tak, bo przyjdzie Osama, napisze cos w stylu takim, ze on > all* i zamknie temat

*Tak, tak, chodzi mi o twojego mFSa i 25k dmg na TG, przeciez to nie jest realne

Nie wiem, czy wiesz, ale dmg w pvp (TG to niby pvp nie jest moze, co?) jest dzielone przez 5, wiec jesli ty uderzales 25k na pvp to na pve mialbys 125k dmg

Wiesz ile to jest? Plume bys robil na combo, FI, FT2 i RH bys solowal szybciej niz Hattori (fakt, ze on zsolowal tylko FI, no i Plume na 3 sp)

Liczac, ze 25k dmg to crit (chociaz ty pewnie masz takie dmg bez crita) to 12k non crit dmg, zeby miec takie dmg potrzebowalbys bm, aury, potow, fury, mb, przynajmniej 1.5k magic, 100 amp minimum, liczac, ze masz 200 cd co przekladaloby sie na mith katane 18 magic +12 (15?), orba takiego samego, 14 amp ea

Sry za offtop

Back in the day

Trollin' was somethin'

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...