Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gondormt2[Dedyk][Pl]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I po jaka cholere drop yang zmniejszony ?.. Słuchasz jakichś desperatów... chcą mniejszy drop to wypad na jakieś śmieszne polskie hardy ..Od rana muszę się denerwować

h65xnex.png

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Troche szkoda że zmiejszony drop yang i lipa bo GA np daje 400% expa przez 1h co to ma być zawsze powinno być tyle ile było żeby było sprawiedliwie bo nie każdy trafi na ten exp.

The grass is always greener on the other side of the fence.

Never put off until tomorrow what can be done today.

Opublikowano

Polecam server.

Troche załatwy, niepotrzebne perły w shopach, lepiej jak by były małże same.

Hwangi trzeba wykasować.

Opublikowano

No co jest mam cały czas zostaniesz połączony z serverem i dalej nie idzie nawet błąd nie wyskakuje a chciałem sobie poexpic bo na 24h jest większy exp ^^

Edit

Teraz dopiero na statusie wyskoczylo ze jest off i co to ma być podobno 24/7 a expic teraz nie moge jak sie wejdzie w regulamin gry pokazuje sie normalny status bo tak to zawsze jest ONLINE.

Opublikowano

Serwer jest już normalnie online był off z powody prac konserwacyjnych.

-Został naprawiony exp w atlantydzie oraz w Red Lesie.

-Został dodany drop broni 75lvl w atlantydzie.

791f747188ac8.png

Opublikowano

mi tam nie dziala ;f

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

server off ???????

5082c.jpg

34421.gif

SET Z OSTATNIEJ IMPREZY

Jeśli pomogłem daj + :)

Serwer na którym gram Gondormt2 ZAGRAJ !!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nick Na Privach: xDIXONx

Opublikowano

Serwer spoko ale przypomina hamachi , GM nie uprzedza przed resetami , raty serwa tylko w wyznaczonych godzinach wynosza 200% , wczoraj od 20 00 byly raty , po czym na serwie dalej byly resety co 2 min potem nie działal przez 15 min , a GM nie uprzedzal , to ze serwer ma slaba obsługe swiadczy tez to ze nie da sie na niego zalogowac a na stronie serwa przy statusach wszedzie pisze ON. Do tego nie ma nawet FORUM>>>>

Opublikowano

@UP

www.gondormt2.fora.pl

GM podawał ;*

Co do resetów, przed każdym, przynajmniej kiedy ja jestem Yoshi uprzedza że zaraz będzie reset. Co do serwa, mam na nim woja body 75, gram na nim od 3 dni,serw bardzo dobry, chociaż trochę za łatwo ze zrobieniem hwanga itp, u handlarki powinny być same małże a nie dodatkowo perły.

Wejdź w sobie zakładkę regulamin gry na głownej stronie, tam będzie aktualny status serwa, ten na głównej kłamie.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

To ma być dedyk skoro jest OFF w nocy, tylko w dzień ON. GA pisał ze jest 24/7 a tu wbić nie mogę...

Opublikowano

Serwer troszkę niedorpacowany .. * Pod względem kasy-shop'ów.. *

Co do reszta, okey..

Wbiłam, pograłam.. Odechciało mi się. ;>

Szkoda że już nie robią takich serwer'ów jak Univesremt2... Grałam na nim od początku, a tu nagle padł.. :f

UP@

Niezły nick, - jestem blondynką.. ^^ ;>

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Serwer troszkę niedorpacowany .. * Pod względem kasy-shop'ów.. *

Co do reszta, okey..

Wbiłam, pograłam.. Odechciało mi się. ;>

Szkoda że już nie robią takich serwer'ów jak Univesremt2... Grałam na nim od początku, a tu nagle padł.. :f

UP@

Niezły nick, - jestem blondynką.. ^^ ;>

Universe to jeden z najlepszych serverów... Ale niemcy mają głowe do robienia takich... A Polacy jak to Polacy na odpierdziel...

Opublikowano

Ktos do gory napisal ze yoshi uprzedza przed resetami i z tym sie nie zgodze dzis gralem na serwie troche czasu az tu nagle mnie loglo i do tej pory nie dziala , forum serwa nie ma ;/ a tutaj yoshi tez nie napisze co sie stalo .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...