Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gondormt2[Dedyk][Pl]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak to jest z polskimi dedykami..

Grajcie na dedykach DE hard.. Oni wogóle nie mają lagów.. Najnowsze mapki itemy i questy.. Weźcie sobie prywatna lekcje niemieckiego i bedzie git..

Płaczecie ze dedyki to hard, a PL? Nie podoba sie to wypad na zjebanego PL'a gdzie dzieci żebrzą o 100k..

Nie umiecie grać to nie grajcie wcale.. Ta gra jest monotonna..

Macie serwery hamachi.. Hamachi sa 4FUN więc nie pierdolcie..

Oto moja wypowiedz.

a wykurwiaj.

Opublikowano

Po przeczytaniu reklamy stwierdzilam ,ze serwer jest OK ! , ale zeby sie upewnic wbije : P. + za reklame : >

Jeżeli Ci pomogłam albo po prostu czytasz ten post to wejdź na

www.pajacyk.pl

www.okruszek.pl

http://habitat.pl/klikacz.php

i pomóż tym którzy nie mają takiego szczęścia jak ty.

Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki

Pomóż nam wspierać innych.

http://www.mpcforum.pl/topic/141110-pomoz-potrzebujacym/

Opublikowano

Serwer spoko, tylko dużo hacków.

Jakiś jebany burak mnie kicknął i drop zajebał ;/

Na privach nick:

Luka

=]

Opublikowano

Nie polecam servera !

GM wg;. nie ogarnia ..

cały czas jakies exp bot ksuje albo ktos na 1 hit killer...

Więc pozdro no i żeby wbić 40 lvl trzeba expic lekko z 2 godz.

63267013141802528481.gif

Opublikowano

Pozdro dla GA dał mi bana za niby dmg :>

chcial pvp ok zabilem moby i jazda jzu biore nagle mnie kicknol i powiedział że sie wylogowałem..

NIE GRAĆ NA TYM SERVIE !!

63267013141802528481.gif

Opublikowano

Serwer jest nudny

Ciezko sie wbiaj lvl

Wszyscy na dmg/1hit killerze

Ogarnijcie ten serwer bo szybko padnie

75217085885568519449.png

Opublikowano

Marras dobrze mówisz a pozatym GM ma kato lub jakis kolega jego co momentalnie w rankingu z 70 lvle sie pojawilo a na dodatek hwang i slonko ;// masakra

63267013141802528481.gif

Opublikowano

Takie pierdolenie, na początku byłem zadowolony z tego serwera. Gram body, 60 minuta gre (miałem przygotowane EQ) i wbiłem dopiero 30 lvl ... Pelerynki są, a raczej rano były. Większość ludzi jedzie na hackach, na czacie wyzwiska typu: "twoja stara pierze w rzece", gdzie gracze śmieją się z GA, który na to nawet nie reaguje! Start serwera, raptem był 42 TOP1 gracz, nagle pojawił się 70+ z hwangiem, lecz nie w tym problem, ktoś ubija bossy na 1hicie i nikt tego nie zauważa. Ze strony administracji - ZERO i jeszcze raz zero. Nigdy, nigdy nie widziałem tylu hackerów na raz. GA - ogarnij troche, to będzie zajebiście.

Nie pisałem tego, żeby kogoś urazić. To tylko moje, mało ważne zdanie na ten temat. Nic wiecej do dodania nie mam.

@Edit: Przed chwilą widziałem gracza w stali +0, przy tym expie szybko wbił 66 lvl.

Opublikowano

Gracz o nicku Skrim o którym tak piszecie został zbanowany nie mam pojęcia skąd wiął te itemy zwłaszcza miecz słońca którego nie da się wytworzyć. Nie mam pojęcia ponieważ ta postać pojawiła się dziś rano aja na serwer wszedłem dopiero o godzinie 20. Bardzo przepraszam za to Bany za DMG hack sa uzasadniane.

@L0veMe

Otrzymałeś uzasadnionego bana za dmg hack i nie pisz tu głupot...Każda kolejna osoba grająca na tych wspomagaczach(DMG/1Hit) zostanie zbanowana bez chwili zastanowienia.

@Do wszystkich

Peleryny są w sklepie''ItemShop'', także medal oraz instrukcja jazdy konnej została dodana (te 2 ostatnie itemy będą dostępne dopiero jutro)

791f747188ac8.png

Opublikowano

@edit:

[GA]xYOSHIx robi mini event znajdź GM'a, a w nagrode daje bron 75 sr 60 ;| Hahahaha porazka.

Na privach nick:

Luka

=]

Opublikowano

200% raty i przyjemny exp... zaje**sty sarkazm wiesz? rozłożyłeś mnie na łopatki...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Serwer wcale nie jest hardem,po 300 min gry mialem hwang all eq z bonami skile p i 70lvl wiec nie wiem co tu jest hard,ten drop stalek żenada po 3 z metka i nikt tegonie zbiera już nawet

Jak chcecie harda to animemt2 zapraszam ;>

Ga brak jakiego kolwiek pojęcia w prowadzeniu serwa...

Za głupi event "znajdz gma" dostajesz broń 75 z śr 50 lub fmsa śr 50 um 10... jednym słowem żenada

Nie polecam nikomu grać na tym serwerze

Prosze oto wyrozumiałość teamu w robieniu eventów i nagrodach za wygranie

0926192311.jpg

Kolejny ss ;D

0926192312.jpg

Myśle że to niektórym pokaże jaki ten "hard" jest serio

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

@Karol80

jeżeli masz jakieś problemy po prostu nie graj ja nikogo nie zmuszam serwer jest całkowicie darmowy nie mam z niego żadnego pożytku. Event z tymi itemami był w pierwszy dzień serwera żeby jakoś zachęcić ludzi do expienia bo każdy cały czas płacze że niski exp niski drop yang i w ogóle. A tego fms'a po prostu zazdrościsz i taka jest prawda. Aha twierdzisz że nie umiem prowadzić serwera może ty postawisz jakiegoś dedyka co? Chętnie na nim zagram ....

@all

Drop yang oraz metków 80/90 został zmniejszony w znacznym stopniu

791f747188ac8.png

Opublikowano

Pelerynki 1kk, drop 5k trafia się 30 / 100

Justin Bieber: Pan bóg* powiedział, że jestem najlepszy.

Eminem: Ja nic nie mówiłem.

* - błąd zrobiony celowo. Bóg jest tylko jeden.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...