Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox 360 Slim Czy Playstation 3 Slim

DeDePL

Xbox czy Playstation  

104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze Xbox 360 Slim Czy Playstation 3 Slim

2. 2. Jak lepiej kupi?.

• Xbox 360 - Potem Kinect'a
    • Xbox 360 + Kinect
    • Playstation 3 - Potem Move
    • Playstation 3 + Playstation Move

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to żałuj, że nie oglądałeś filmów na blu-ray. Jakość niesamowita, do tego dźwięk dollby hd. Ale spoko, kupujcie sobie te kilogramowe dwustronne dwuwarstwowe płyty dvd :)))

RAsfepN.png
  • Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam ci powiem,ze sie napalilem na konsole tak jak ty.Kupiłem ps3,kupiłem do tego battlefielda bad company 2.Grałem troche czasu i sprzedałem na allegro po roku uzytkowania(z tego kilka miechów moze gralem).Gra na padzie jest po prostu chujowa w gry typu FPS,ewentualnie tylko sie nadaje do rpg wlasnie.na twoim miejscu ja bym zrobil tak jak ja czyli bym nic nie kupowal tylko uzbieral siano na kompa.Jezeli chcesz juz kupic konsole to xboxa i go przerobic,bo z ps3 jest problem z przeróbką.Gry na playa kosztują po 200zł,a w premiere 250.Sądząc po obliczeniach,na gry bys wydal rocznie okolo 1k zł(chyba ze jestes jakims maniakiem to wiecej) a za to juz masz karte graficzna do kompa ;].Takze podsumowując ja bym nic nie kupil ale jak juz to xboxa ktorego mozna przerobic.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

xbox ma swoje fajne gierki ale ps3 też ma :D sam musisz wybrać mi akurat bardziej pasuje xbox

A co do kontrolerów ruchu polecam ci mova chodź jak napisałem że xbox jest lepszy lae kinect ma "opóźnienie" w załapaniu co gracz robi

Move jak dla mnie jest fajniejszy.

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Pierdolicie takie głupoty, że aż się zalogowałem.

Co z tego, że PS3 ma blu ray jak i tak większość użytkowników nie używa tego? Do tego filmy są drogie i rzadko kto kupuje, więc darujcie sobie tą zaletę. Xbox Live kupując na rok wychodzi ci około 1zł dziennie za granie na multi w zimie lub deszczowe dni napierdalasz kilka godzin na multi za jedyne 1ZŁ. Dlatego też polecam Xboxa 360.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Kolega już na PS3 się zdecydował ,,, w pierwszym pościę. ^

ja bym polecił zrobił tak: jeżeli jakiś kolega ma PS3 i Xboxa to zagrać se na

oby dwu i zobaczyć co bardziej ci odpowiada. Możesz też w jakieść galeri zagrać se :)

ja jak kupowałem xboxa 360 pierw zagrałem se w sklepie na tym i na tym i zdecydowałem się na xboxa

ponieważ gry mam za darmo a z najnowszę przeróbką mogę sę czasami grać w sieci :P

więc to już jego wybór co on se kupi, to i to jest dobrze ale każdy ma swoje upodobania.

Ps3 już też przerabialne :^

więc tu i tu dla piratów gry będą za darmo jak się ma chęci i trochę umiejętności,

to może sam se to wszystko przerabiać jak ja wszystkie konsole jakie posiadam własnoręcznie przerabiałem :P

xbox 360 ps1 ps2 * ps3 <-- koledze psp noi **wii<-- koledze

czyli wszystko co jest dostępne już jest zpiracone xD

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

@Up

Wiesz co Cyrus? Żal mi Cie. Jesteś fanbojem do szpiku kości. Żadnego uzasadnienia tylko to jest lepsze, bo Ty tak uważasz. Weź wogóle się nie udzielaj, bo, aż oczy bolą jak się czyta twoją rozbudowaną wypowiedź...

Edit: dodam, że po użytkowniku twojego stażu na forum powinien umieć się wypowiedzieć... Chyba, że to 500 postów to spam...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam xboxa slim bez kinecta.

Kinect na xkloca się dopiero rozwija...

Jest to na tyle dobre, że jak grasz to nie trzymasz żadnych wibratorów w ręce tylko ruszasz się całym ciałem.

A co do samej konsoli Xbox 360 slim nie ma już awarii. Konsola chodzi cicho.

Multiplayer jest płatny ale za to dużo lepszy. Początkowe 3 konta GOLD masz za darmo.

Polecam najpierw kupić xboxa z dyskiem 250GB a potem kinecta (jak wyjdzie na niego więcej gier).

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Jakieś 5 miesięcy temu kupiłem Ps3 [Polecam ! :] ], po co odkopujecie temat? ^^

Proszę Modka o zamknięcie.

Opublikowano

A widzicie datę założenia tematu ... Rok temu to po co piszecie w tym temacie? Dla nabijania postów?

• 2 lata później...
Opublikowano

Co wy gadacie widać ze nie graliście na 2 konsolach , ja mam xboxa360 slim 250 gb i brat ma ps3

1 Jak wy sugerujecie tylko tym ze ps3 jest lepsze bo ma blu ray to pozdro dla was ;/

2. moze ps ma + bo ma free neta ale to jest totalna lipa

3. Niby xbox360 ma platnego neta ale 10 zl za 1 mies to nie kasa , i xbox live jest lepszy od platformy w ps3

4. Co do grafy co wy gadacie ze w ps3 jest lepsza haaha ???? Wiadomo jest jedna gra ktora jest lepsza na ps3 i jest druga ktora jest lepsza na xboxa360 :*

4. Propo kontrolera , moim zdaniem wygrywa kinect dlaczego ?? bo czeba się naskakać przy tym i jest zabawa ( lepiej sie gra ze znajomymi )

5. Pady - t owedług gustu , ALE JA WOLE OD XBOXA360

Opublikowano

Co wy gadacie widać ze nie graliście na 2 konsolach , ja mam xboxa360 slim 250 gb i brat ma ps3 1 Jak wy sugerujecie tylko tym ze ps3 jest lepsze bo ma blu ray to pozdro dla was ;/ 2. moze ps ma + bo ma free neta ale to jest totalna lipa 3. Niby xbox360 ma platnego neta ale 10 zl za 1 mies to nie kasa , i xbox live jest lepszy od platformy w ps3 4. Co do grafy co wy gadacie ze w ps3 jest lepsza haaha ???? Wiadomo jest jedna gra ktora jest lepsza na ps3 i jest druga ktora jest lepsza na xboxa360 :* 4. Propo kontrolera , moim zdaniem wygrywa kinect dlaczego ?? bo czeba się naskakać przy tym i jest zabawa ( lepiej sie gra ze znajomymi ) 5. Pady - t owedług gustu , ALE JA WOLE OD XBOXA360

Spójrz na daty B) Koleś - ten temat był założony 3 lata temu ^_^ A żebym nie zrobił offtopa to PS3 jest lepsze.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...