Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Di]Easymetin2 0.1.1.1719 (Mod 2.7)

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież metek się tylko minimalizuje, a jak wyskuj jakiś błąd na początku to macie starego metka.

Jeżeli tylko gracie na kompie to lepiej się za to nie bierzcie :D

Opublikowano

Wszystko OK. Tylko Nie zapamiętuje Passów i ustawień ;/ czasem auto login się zacina a i pochodzi 3-4 h i ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ;p

Opublikowano

Coś się rozwaliło ;D Włączam EazyMetin gra się włącza i jak się mam logować to wyskakują mi jakieś znaki zapytania i metin się wyłącza ?? ;/ Wie ktoś o co caman ?

Opublikowano

Powtarzam pytanie. Działa na patchu? Dokładnie na Patch 4.3?

Jeśli nie to dlaczego? I kiedy będzie można dostać działającego na patchu (czyt. działającego z dmg hackiem) ?

LubieDziury.png
Opublikowano

@doAutora

Dziala,ładnie expi ale niepodnosi mi dropa!,niczego.Czy tylko ja to mam ? czy jest jakies rozwiazanie?

@Edit

Przepraszam za post juz jest wszystko OK. :) i śmiga jak należy...

@Kolejny Edit

Co jest? jak wlacze postac to pisze mi ze :Warning : Bot failure,pleas restart your char.

I tak ciagle nawet po 20 resach...

Prosze o szybka pomoc.

76561198004333862.png

Bądź Pan człowiek i kliknij w środek Pajacyk.pl

empty.gif

Opublikowano

Ej ma ktos dobrego metinclient.bin bo jak wlaczam em2 i daje Nowa gra to mi sie laduje i po chwili wyskakuje metin2client.bin i pod spodem pisze wystąpił problem z aplikacja metin2client.bin... a jak toorentuje to mi sie przy 98% zacina i 1h tak bylo i gowno ... Prosze o pomoc ^^

Opublikowano

Szczerze?

O kant dupy tylko obić;/ FB non stop loga i nie da się łowić, nie zapamiętuje passów, nie zapamiętuje ustawień bota...

Lipa trochę;/

Opublikowano

Działa :D dzięki leci+ i 5 Działa nawet lepiej niz ten andrzeja :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mamy pytanie czy mógł by ktoś mi wysłać link z tematem jak się tego używa albo napisać mi dam + :] z góry dziękuje ( proszę on link jak coś to na PW )

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

W najbliższym czasie wydam nowszą wersję w,której nie powinno logać i cofać i ogólnie bedzie miała kilka drobnych porawek.

Opublikowano

Mi alarmuje HS :

,,Detect Speed Hack"

omg... a już myślałem że dziś pobootuję.. :angry:

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

ja mam problem z EM2, jak go uruchamiam i klikam nowa gra to mi wyskakuje ze program nie moze znalesc metin2clint.bin i zebym wskazal go recznie! prosze o pomoc!

Opublikowano

dzis byl up date serva i mam ten sam problem co kolega wyżej wsadzi kotos plik metin2client.bin ??

Opublikowano

Dzięki przyda sie GF nic nie zrobią zawsze znajdzie sie jakieś obejsie ^^

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...