Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[New][Di]Easymetin2 0.1.1.1719 (Mod 2.7)

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do wszystkich !!! sh działa ale cofa przynajmniej mnnie czyli tak jakby nie dzialalo;p

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ps pomóż jak już łowi sobie jest wszystko ok... ale po 5-6 zarzuceniach pisze bot-fial restart your char pomóż jak chcesz screena pisz :D ;]

To pomoże ktoś xD???

"Perfekcyjne opanowanie języka pomaga mi robić Cię jak chcę

Pokłon tobie wkomponowanemu w podłogę MC." - FokuSmok

Opublikowano

Andrzej pisał, że procka nie ma.

Co do bota wielkie dzięki już myślałem, że nigdy na easymetin nie poexpie jak powiedzieli że będzie płatny. Duży +

.

Opublikowano

nie dziala - .. Metek sie wylancza HS blokuje.. wdodatku full format kompa i 4x reinstalkie metka nie pomogly

Na pewno masz go w pasku zadań jak ci się wyłącza to pewnie coś źle zainstalowałeś poczytaj posty wcześniej może ci to pomoże

Opublikowano

1. Bot gdy jest na orkach, pustyni itp. idize do handlary i idize gdzieś z akoniec mapy.

2. sh cofa.

3. jeśli tego nei naprawisz to ten bot jest gorszy od kawas'a11 ale i tak juz masz 3 + ode mnie za trud.

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

ps19 - jakbyłbyś mogl mi pomoc to bede wdzieczny. moj ninja 40lvl wyppija strone eq potow gdzies w 1h-1,5h a gdy idzie do handlary to idzie gdzies za koniec mapy, nie wraca na expowisko... pomożesz dam ci kolejne +'y i 5*

Opublikowano

mi nie zapamiętuje passów mógłby mi ktoś pomóc z tym bugiem ?? folder user mam ale i tak nie zapisuje

Pomogłem? Daj +

JUSTIN BIEBER dostaje po mordzie butelka xD
Opublikowano

zassysam...

Jak bedzie działal dam edita i + lub - ;)

EDIT Nie zapamiętuje ustawień typu "rozpocznij tutaj", albo żeby używało skili ;(

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

Trojan.Win32.Vapsup - CO to jest ??

To jest niegrozny wirus każdy EM 2 go ma nawet producentów a nawet przerobiony EM 2 andrzeja go miał,a tym co nie działa mam pytanie czy wyłaczyliście metin2.bin ? bo jeśli nie to HS 3 zablokuje em 2 i lipa tyle odemnie pozdro

Opublikowano

wszystko pieknie odpala sie ladnie przez em2 nic sie nie zacina tynko gdy juz sie zaloguje to nie moge rozpoczac a nawet ustawic bota bo okienko em2 nie pojawia sie na ekranie nie wiem dlaczego -.- odpalalme kilka razy wcisnalem kazdy klawisz na klawiaturze (walilem oczywiscie glowa :D ) i nic. Czy ja cos robie nie tak moze zwyczajnie slepy jestem i cos przeoczylem jakis banal nie wiem prosze o pomoc : ) pozdro

Opublikowano

ps, wytłumacz mi jedną rzecz. Dlaczego po kicku i ponownym zalogowaniu przez bota muszę własno ręcznie ustawaić aby bot używał skilii i włączać Auto Lur muszę?

ps19 odp ze trzeba reinstala em2. Mi nadal sie resetuje. POMOCY!!! <br><br>@EDIT Kilka razy robilem reinstalke bota, a nawet metina, ale nic to nie dało. Bot chodzi, z tego się cieszę, ale po kicku wszystko sie resetuje. O co chodzi? Widziałem już dwa takie posty, ale nie ma odpowiedzi. Jedyna to żeby zrobić reinstalkę bota, ale to nie działa.<br>

Poland.gif

- przynajmniej się staram.

Opublikowano

A mi jak juz ładnie łowi to zarzuci 6-5 razy i pisze please restart your har nie wiem czemu... prosze o pomoc :(

"Perfekcyjne opanowanie języka pomaga mi robić Cię jak chcę

Pokłon tobie wkomponowanemu w podłogę MC." - FokuSmok

Opublikowano

Jak nie zapamietuje ustawień to pewnie macie Metina i Em2 na innym dysku obydwa muszą być np. na C , a co do łowienia to nie wiem ale to pewnie HackShield blokuje chodź ten fishbot w Em2 jest trochę niedopracowany.A jak się wam loga co kilka minut metek to wina HackShielda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...