Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 2 Mombot :D

batoo

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

@Up ściągnij sobie patcha 1.0 angielskiego i będziesz miał ;] albo poszukaj zangielszczenia do cod2 : D

No wlasnie nie ma "zanglieszcZenia " tak jak inni tez to nazywaja ;D poprostu sciaglem Moongamers Patch Switcher i dalem na 1.0 i juz mam ^^

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kurw* Cw*lu zaje*bales mi CD-KEY'a ten plik to wirus IRC. Jeżeli go włączysz to automatycznie twoj cd key jest zabierany i wlaczany na innym kompie !!!!!!!!!!!!!!!!!! NOOOOOOOB z ciebie

Jak sie ma wersje 1.2 to pisze ze ok i jak chce wejsc do gry to pisze ze cd key jest uzywany BOCIE

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja ściągnąłem z pierwszego postu i mi key'a nie zajebał. lol

Mam wersje 1.0 na innych wywala z gry.

ŚCIĄGAJCIE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z PIERWSZEGO POSTU BO JAK WIDZĘ INNI NIE DAJĄ SKANÓW!!!!! Ściągacie z linków bez skanu, a później piszecie że ktoś wam coś zrobił.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość Mounthains
Opublikowano

przenoszę do odpowiedniego działu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, mi to nie działa klikam na ikonkę i pojawia mi się: "Game version not supported" mam wersje 1.0 ale daje ok gra sie włącza, jestem na serwie i wpisuję /mom_wallhack 1 i mi pisze: ta komenda nie istenieje czy cos takiego....możecie coś poradzić??? bardzo proszę ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

poniewaz masz coda nie zainstalowanego... musisz zainstalowac ;d

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

o tym mowie nie chodzi mi o fakt, ze w nia grasz tylko np... zeby ci dzialal mombot musisz Miec Zainstalowanego z PLYTY jezeli kupel ci za z kompa foldery juz i ikony, to ci mombot nie wbije

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...