Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cod 2 Mombot :D

batoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamieszam tutaj hacka, (szukałem go z 2 tygodnie ....) ponieważ tylko on mi działał ... ^^

Instrukcja obsługi

1. Wypakować na pulpit ( albo kto gdzie tam chce)

2. włączyc plik CoD 2 (czerwony plik z napisem : MoM CoD 2) ;]

3. Ten plik automatycznie wykryje CoD'a 2 jeżeli ma sie go zainstalowanego (Ja posiadam CoD'a 2 wersje 1.3 i działa, niewiem jak na innych) i gdy juz go wykryje wciskami "Ok" i gra nam sie włączy sama.

4. wchodzimy w tylde, konsole przyciskiem ~ ... i mamy takie opcje ( 1 to znaczy ta opcja ma być włączona a 0 że ma być wyłączona)

mom_aimbot 1

mom_wallhack 1

mom_autoshoot 1

Wiecej nie pamietam, jak wpiszecie "mom" to pokażą sie inne opcje, pamiętajmy że przed 1 lub 0 ma być spacja !

Cheat jest wykrywalny ... ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Up

Ja moge skomentowac Twoja ortografie jak chcesz...

Mombot:

WH

Chams

ESP

Aimbot

Autoshoot

i jakies inne pierdoly.

Do autora. Dzieki!!! Masz 5*

223yy6fv2.jpg

w527.png

C++ 100%

Pascal 100%

Delphi 100%

VB 100%

;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

no niby wchodzę wszystko ładnie ale..

ten czerwony MoM Cod 2 czy jakoś tak nie wykrył mi odrazu i sam musiałem mu pokazać

po 2 wchodzę w grę odpalam konsolkę i nie ma tam zadnych opcji , jak wpisuje mom tym bardziej

pomocy? ;p

Opublikowano

sa jakieś hotkeye ?? bo jak aktywowalem wh tylko to nie działał niestety ! proszę o pomoc !

2573hjl.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam taka prosbe niemoge pobrac tego!!

klikam na MOMbot tam do pobrania pokazuje sie (mozilla) zapisz albo otworz zapisuje i nic nie pokazuje ze sciaga...

sry za spam

pokazuje jeszcze NIE MOZE ODCZYTAC PLIKU ZRODLOWEGO . Plz upload np na sendspace wszedzie byle nie na rapid

Opublikowano

Jak wlanczam MoMbota to mi wyskakuje okienko z napisem Game version not supported

o co chodzi??

Seiran95.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Heh co prawda od wczoraj gram w CoDa i własnie sciagnołem pierwszego haxa do 1.0 :] i co tu duzo mowic zajebisty 5* ci sie nalezy ^.^ Ale ten aim sredniawy

userbar1aa8vybw7.png

18413ih7.png

Need

Opublikowano

Ja mam Polska wersje i gram jakos bez zadnych problemow. :/ musisz miec wersje 1.0 (w tej mi dziala) w pierwszym poscie "batoo" napisal ze mu chodzi w 1.3 wiec zaopatrz sie w taka wersje.

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

kurcze miałem formata i straciłem swojego mombota.Ma ktoś może mombota by CRX bo ten z pierwszej strony by mombatu jakoś mi nie leży przez to że mu brak no recoil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...