Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easymeti Gdzie Pisze Że Będzie Płatny ?

Newcity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mmobot.ovh.org/

Będzie płatny.

Jednak ja nie zapłace.

Ceny idiotyczne. Poza tym płacic za bota..pff..

To juz by się przeradzało w manie wydawania kasy na metina. Lepiej wydac na cos pozytecznego a nie na bota ;/

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

WG minie to też fake i jeszcze 14 zł za 10 dni czyli 1,40 zł z dzień czyli w rok 1,40x365=511 zł za rok chyba ich zdrowo poj.... ciekawe kto tyle da bo ja na pewno nie.A EM2 jest niedopracowany,mało funkcji,kiepskie spolszcenie (to od nich) i wogóle.

Opublikowano

Będzie płatny.

Jednak ja nie zapłace.

To juz by się przeradzało w manie wydawania kasy na metina. Lepiej wydac na cos pozytecznego a nie na bota ;/

dobrze powiedziane wolałbym na cos innego wydać niż na bota

@ps19 źle mówisz 26zł - 30dni.

Opublikowano

@up to nie to to jest jakiś fake strona!!!!

O tej stronie się mówi :)

Nie ma innej :*

Ale tez uważam ze to FejK! :)

Opublikowano

zgadzam sie z Joaquix cos tam xD

zaplacic za jakiegos bota?

zeby byc pro w grze

nie no porazka ...

i tak duzo dzieci bedzie kupywac :(

ale dla tych rosadniejszych NIE KUPYWAC !!!

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Będzie płatny.

Jednak ja nie zapłace.

Mam do Cb pytanie czy info ze będzie płatny masz z tej strony ? http://www.mmobot.ovh.org/

Jeśli tak to FAKE! A jeśli z innej to proszę o link :)

Opublikowano

30 zł na miesiąc czyli 511 zł na rok kto tyle da chyba ktoś bogaty i głupi żeby za bota tyle bulić.:D

Opublikowano

Za przeproszeniem powiem że z was noobki są a EasyMetin2.Com nie będzie wydawać bota po prostu jakaś grupka neosów zarąbała EasyMetin2? i tyle powiem i EasyMetin2 będzie miało główne słowo a tak poza tym będą dawać to do archiwum i za hasło do niego pewnie będzie kasa albo jakoś innaczej

Opublikowano

Mam kontakto do Teamu EasyMetin2 PL i z nimi rozmawiałem ;)

BTW

To ich prawdziwa stronka :)

to jednym słowem jesteśmy w dupie.A czy nie uważacie że hs3 chinskim botom był na ręke przecież one nadal działają a nam wiele rzeczy nie działa więc ludzie sięgają do yang sellerów.

Opublikowano

BTW

Jest się z czego cieszyć ,na pewno nie dam grosza wole kupić sobie Farma i tyle.

Opublikowano

powiem wam tak to stronka jest w 90% fake według mnie jak chciałem wejść w VIDEO to mi antyvir dał komunitak że zawiera ta stronka keyloggera i zauważcie jak dobrze po polsku to napisali a w em2 już nie umieli.

Opublikowano

Będzie płatny.

Jednak ja nie zapłace.

Ah zobaczysz ile dzieci ruszy po portfele mamy byle móc pobocić... Narzekania nic nie dadzą, twórcy EM2 dokładnie wiedzą, że itak duuużo dzieci w końcu zacznie kupować bocika.

Opublikowano

powiem wam tak to stronka jest w 90% fake według mnie jak chciałem wejść w VIDEO to mi antyvir dał komunitak że zawiera ta stronka keyloggera i zauważcie jak dobrze po polsku to napisali a w em2 już nie umieli.

hahahaha, ciekawe rzeczy opowiadasz xD

A co do stronki, to nie jest fake :) Bot bedzie platny

Opublikowano

spokojnie ludzie... poczekamy... dziwi mnie tylko iz owa strona zostala tak nagle na tym forum pokazywana w momencie jak zaczeto wprowadzac HS3 a to daje do myslenia, to samo niby z wypowiedziami teamu EM2 na MPCforum...

ja poczekam i juz nic nie bede wiecej pisal na ten temat, choc jesli to wszytko bedzie prawda nie mam zamiaru wydawac 14zl na 10 dni z racji takiej ze codziennie nie gram, co innego jesli system mial by byc liczony w minutach gry czyli np 240godzin za te 14zl, a nie ze pogram dzien czy dwa a bede zmuszany placic za caly tydzien grania, no i na koniec jak juz wspomnieli inni placenie za niedopracowany program/bot mija sie z celem...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Powiem tak, jaki młot ma emaila z gmail ?? Nie powinien być może @easymetin2.com ?? Widać od razu że jacyś kolesie zrobili sb stronkę i rozpowszechniają na razie bota za free, a potem zaczną ludzi kroić. Prawdę mówiąc już bardziej opłaca się kupić chińskiego bota, cennik z kosmosu jak już coś ;D

MW-800x200-banners-2013-8.jpg

Opublikowano

BTW

jakby to była ich prawdziwa strona to by w em2 przetłumaczone było na normalny polski a nie tłumaczem google, na stronie widać ze to pisze polak wszystko

do tego na tej stronie jest podany fałszywy email, jest całkiem inny

Opublikowano

jakby to była ich prawdziwa strona to by w em2 przetłumaczone było na normalny polski a nie tłumaczem google, na stronie widać ze to pisze polak wszystko

do tego na tej stronie jest podany fałszywy email, jest całkiem inny

kamer też myślałem że to fake ale jednak http://www.facebook.com/notes/easymetin2/pl-new-easymetin2_pl_0111719-version-released/467952510131

wejdź i tam jest podany download bota z tej strony co mówicie że jest fake.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...