Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Em2 Zamyka Się I Zostaje Sam Pulpit?

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Kicku

majstrowales w Em2 przy mooving speed? ;] mozliwe ze dlatego ci wyskakuje ten blad.

Zalecam kasacje Em2, po czym restart kompa i wgranie od nowa Em2. powinno pomoc

refy RMCF

Opublikowano

nie nic nie grzebalem napisze instrukcje jak robie , choc wiem ze nikomu sie nie bedzie chcialo czytac lf

1.instaluje metina , pozniej sie patchuje , torrentuje bla bla , wlacza sie to go wylaczam i wylaczam torrent

2.wlaczam em2 wpisuje passy uruchom gre majac zajebista nadzieje ze sie wlaczy klikam uruchom gre no i no i?!?!??! i zwiecha

Opublikowano

Niestety marne te wasze pomoce iż dalej jest to samo :D I to na 100% nie jest od config :) a nawet jak i tak to przetestowałem wszystkie rozdzielczości do 1920x1080 iż taka jest odpowiednia do mojego monitora :D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Mam najnowszego metka ze strony metina. Jest spatchowany/storentowany. NIE mam zainstalowanego patcha Andrzeja , poprostu czysty metin. Instaluje es2 . Odpalam i gdy chce właczyc,wyskakuje mi okno z gra, ale mam zawieche i nie moge go odpalic i zaraz sam sie wyłacza i powraca do windowsa.

Opublikowano

nie nic nie grzebalem napisze instrukcje jak robie , choc wiem ze nikomu sie nie bedzie chcialo czytac lf

1.instaluje metina , pozniej sie patchuje , torrentuje bla bla , wlacza sie to go wylaczam i wylaczam torrent

2.wlaczam em2 wpisuje passy uruchom gre majac zajebista nadzieje ze sie wlaczy klikam uruchom gre no i no i?!?!??! i zwiecha

Nie wiem czy chodzi ci o ta zwieche, ale przy wlaczaniu Em2 kazdy ma zwieceh na jakies 10 sek. :P proponuje poczekac do 2 min a jezeli nie odpali to sproboj metka w " Windows Mode"

refy RMCF

Opublikowano

Lipa i tyle robiłem tak dzisiaj z 6x i dalej włącza się przez 1-2min widać menu wyboru serwera ale nic nie mogę zrobić (zwiecha) i po chwili się wyłącza. Ściągnąłem nawet nową instalkę mimo że już miałem ale tak czy siak lipa ;/

nie chce mi sie czytać czy ci odpowiedzieli ale ja powiem co jest grane :

Może nie masz plików locate . de ( też tak miałem ale ściągnij te najnowsze;p wtedy powinno być dobrze)

Sad but true...

Opublikowano

DO ZAMKNIECIA! Za duzy spam sie robi zapraszam do tematu nowy Em2 na Hs3!!

DO ZAMKNIECIA!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...