Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Em2 Zamyka Się I Zostaje Sam Pulpit?

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak zacznijmy! Odpalacie metka i em2 i nagle wszystko sie wylacza i zostaje sam pulpit?

Dam wam info co macie zrobic ; )

1.Macie PAtcha 4.3 od andrzeja. To wlasnie przez to wam znika. Lub wina metka.

1. Odinstaluj metin2.

2. WChodzimy do (c/programfiles) i szukamy folderu metin2 usuwamy go!

3. Instalujemy metka

4. Patchujemy

5. Torrentujemy!

6. Odpala się metin2 sam. Więc go zamykamy to znaczy że dziala. I w menadżeże zamykamy metin2.bin (TORRENT)

7. Odpalamy Em2

8. klikamy Zalóż konto!.

9. W Em2 wpisujemy pasy do konta ktore sobie zalozylismy przedchwila.

10. wpisujemy pasy do konta.

11. wybieramy postac.

12. bocimy!

Dzięki temu omijamy znikajacy EM2 i errora Bot Failure Please Restart Char ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Lipa i tyle robiłem tak dzisiaj z 6x i dalej włącza się przez 1-2min widać menu wyboru serwera ale nic nie mogę zrobić (zwiecha) i po chwili się wyłącza. Ściągnąłem nawet nową instalkę mimo że już miałem ale tak czy siak lipa ;/

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Usuneles na 100% caly folder metin2 z program files !!! ?

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

No ba :D wszyściutko zrobiłem tak jak należy i dalej nic ;/ i właśnie mnie to dziwi i się zastanawiam w czym jest problem ;/

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

5 pkt nie mogę zrobić bo torrent mi nie chodzi ..

i robię to przez obejście ... tak jak kumple...

Nic o tym nie wspomniałeś ?

Co zrobić bo chce sprawdzić i im podać linka do tego tematu

Opublikowano

@blekblek

Kliknij anuluj.

wejdz w menadzer. na viscie CTRL + ESC.

Szukaj metin2.bin czy tam exe. Zakoncz go.

Uruchom ponownie Metin2.exe jesli sie nie chce torrentowac zresetuj kompa lub wyczysc program files folde metin2!

Jesli to nie pomoze. nie mam pojecie postaram sie poszukaj odpowiedzi na twoje pytanie ; )

Opublikowano

@Pento666 & Master Shoter

Prawdopodobnie to wina zle ustawionego confing ; )

Resulutin 1280x1024

Frequency 60

Gamma 3

GFX

Fog - Far

TNL - AUTO

Shadow - all

Opublikowano

Kliknij anuluj.

wejdz w menadzer. na viscie CTRL + ESC.

Szukaj metin2.bin czy tam exe. Zakoncz go.

Uruchom ponownie Metin2.exe jesli sie nie chce torrentowac zresetuj kompa lub wyczysc program files folde metin2!

Jesli to nie pomoze. nie mam pojecie postaram sie poszukaj odpowiedzi na twoje pytanie ; )

....

Co to da że wyłącze metin2client.bin albo metin2.exe??

To mi się metin wyłączy...

Jak nie ma folderu files w folderze metin

ps

Jak ktoś może niech podeśle mi link do swojego metina z wgranym em2 i dmg hackiem że gdy ściągne odpalam em2 i loguje się i jest już wybrany metin2client

Opublikowano

to metin ma byc w programfiles a nie na odwrót pisales ze sie metin do konca nie torrentuje

To mi się metin wyłączy...

Więc wlaczyles? ...

@MAster shoter

Wlaczasz metina torrentuje sie wylaczasz wylaczasz tez TORRENTA!

wlaczasz em2 ;) i grasz

Opublikowano

Przyłaczam sie do tematu . Mam ten sam problem. Odpala mi sie metin przez es2 i zaraz łapie zawieche i wyłacza sie i zostaje sam pulpit.

Opublikowano

@Up

Tak musi byc ja tak mam do kazdej wersji Em2

i wszystko dziala jak nalezy ; )

@Majda

Wejdz w program files/ metin2

i wejdz w CONFING oczywiscie na viscie i 7 uruchom jako admin.

i sprawdz czy masz po lewej stronie Cos tam MOD <czyli NIE full screen , bo na full screenie moze wywalac.

albo za duzą rozdzielczosc? najelpiej jest 800+/1200 chyba ;d

Opublikowano

@Up

Tak musi byc ja tak mam do kazdej wersji Em2

i wszystko dziala jak nalezy ; )

Nie zgadzam sie z toba tutaj ;) posiadam 3 wersje metina i kazdej w innej lokalizacji .. Kazda dziala poprawnie

refy RMCF

Opublikowano

Przyłaczam sie do tematu . Mam ten sam problem. Odpala mi sie metin przez es2 i zaraz łapie zawieche i wyłacza sie i zostaje sam pulpit.

Opublikowano

@Majda

Wejdz w program files/ metin2

i wejdz w CONFING oczywiscie na viscie i 7 uruchom jako admin.

i sprawdz czy masz po lewej stronie Cos tam MOD <czyli NIE full screen , bo na full screenie moze wywalac.

albo za duzą rozdzielczosc? najelpiej jest 800+/1200 chyba ;d

@onway ; )

wiem ze nie musi ale pisalem w moim przypadku ze u mnie wyszystko zawsze dziala ;d

@Majda zmien rozdzielczosc, i na. MOD cos tam (tak zeby metin nie byl na full screenie)

Nie pisz double postów za to warn ; ( EDIT.

Opublikowano

Nie masz zaaktualizowane metina do najnowszego clienta badz posiadasz patcha od andrzeja.. Jedynym lekarstwem jest na to REINSTAl.. uptade nic nie pomoze ;]

@UP:

Jak odpalasz przez Em2 to wyskakuje ci ten Report od HS3 o speed hacku?

refy RMCF

Opublikowano

@onway.

On juz niby próbowal reinstala ; )

Opublikowano

@Szlagaag

No to ma niezle najebane w tym kompie jak mu nawet reinstall nie pomaga..

Na jego miejscu skasowalbym wszystkie pliki z metinem jakie mam oraz Em2 i poinstalowal od nowa.

@Master

to dobrze masz ;) ten ma tyle zawierac. to jest ten wlasciwy. A grzebales cos w plickach "Pack"?

refy RMCF

Opublikowano

Nie masz zaaktualizowane metina do najnowszego clienta badz posiadasz patcha od andrzeja.. Jedynym lekarstwem jest na to REINSTAl.. uptade nic nie pomoze ;]

@UP:

Jak odpalasz przez Em2 to wyskakuje ci ten Report od HS3 o speed hacku?

Tak najpierw zwicha potem sie wylacza i wyskakuje to o tym SH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...