Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Easymetin2 By Craftygeek - Jedyna Dzialajaca Wersja Em2!

CraftyGeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki wielkie!

Już mi się ściągnął i robię testa :>

Spolszczenie jest pełne, czy takie jak było deko lipne?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

No to tak.

Włączam em2 i się aktualizuje. Zaktualizował się ale się nie włącza. Gdy chcę drugi raz włączyć znów się aktualizuje i tak w kółko

Co jest grane? ;x

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Daje mi to teraz jakimś kiczem,jak wierzyłem temu Crafty itd to jakoś mi to nie podchodzi... jest nowy EM2 na mmo. coś tam, ale nie ma go na www.easymetin2.com anie podczas włącznia EM2 nie pokazuje się, że jest aktualizacja.... coś mi się tu nie widzi choć mogę być w błędzie!!!!!

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

ja jestem pojebany? to nie ja pisze co chwila posta ze raz mi nie dziala co jest grane a za chwile wielkie zdziwnie ze dziala....i kto tu jest pojebany...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

czy treba patchowac i torrentowac metka? bo mi sie wyswietla ze mam złą wersje klienta

tak, musi byc najnowszy metin, z HS3.

Opublikowano

NOIX ciesze się, ze to w końcu zrozumiałeś, bo jak w piątek podałem tą stronę i nick tego pana to zwyzywałeś mnie od oszustów i naciągaczy, wysłałeś raport do załogi MPC a ja po pierwszym poście dostałem bana na konto.... szybko zdanie zmieniłeś, czyż nie?

Ja wierze w tego pana Crafty itd, dziwi mnie tylko, że EM2 jest na jego stronie a nic nie ma na oficjalnej stronie projektu, pisałem do pana Crafty na gg to napisał że już pliki na serwer idą, ale wolno bo serwery zmulone...

Tylko że ledwo 10mb już wysyła z pół godziny i to mnie zastanawia, wole poczekać i zassać z oficjalnej strony www.easymetin2.com

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

NOIX ciesze się, ze to w końcu zrozumiałeś, bo jak w piątek podałem tą stronę i nick tego pana to zwyzywałeś mnie od oszustów i naciągaczy, wysłałeś raport do załogi MPC a ja po pierwszym poście dostałem bana na konto.... szybko zdanie zmieniłeś, czyż nie?

Ja wierze w tego pana Crafty itd, dziwi mnie tylko, że EM2 jest na jego stronie a nic nie ma na oficjalnej stronie projektu, pisałem do pana Crafty na gg to napisał że już pliki na serwer idą, ale wolno bo serwery zmulone...

Tylko że ledwo 10mb już wysyła z pół godziny i to mnie zastanawia, wole poczekać i zassać z oficjalnej strony www.easymetin2.com

Przepraszam Cię za to.

Gadałem z Craftym na czacie Andrzeja i mówił, że jest jakiś problem z serwerem EM2 i potem wstawi na główną stronę.

@up

Nie testowałem

@Topic.

Macie skan! Czyściutkie!

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=6ce9e16cd9d555b2512e777b9b333956f4eeb3dbe6abafc9681f11410af01806-1284972172

Opublikowano

nigdy nic mi nie wyskoczylo a teraz....43434343434.jpg

LOL

Dziwne. Mi Eset Smart Security 4 nic nie wykrył ;o

@up

Zaraz dam Ci alternatywny link.

Opublikowano

Autora proszę do dodanie skana oraz linki w code. W przeciwnym wypadku zamykam temat.

Opublikowano

Witam.

Jak obiecałem, w poniedziałek rano będzie i jest nowa wersja EM2PL.

www.mmobot.ovh.org

Link źródłowy: http://www.mmobot.ovh.org/EasyMetin2_PL.rar

Dziękuję za cierpliwość.

Witamy na stronie serwisu 60free firmy OVH.

Serwer nie może zrealizować twojego żądania ze względu na konserwację lub zbyt duże obciążenie. Prosimy spróbować później.

tak jest napisane jak wchodze w link ktory podales

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...