Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chiński Bocik

Szlagaag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swoje do swojego konta. Ze jak cie lognie to auto. loguje i gra.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyy cos nie dziala zrobilem tak zainstalowalem metka spatchowalem i torrentowalem! potem wlaczylem bota i wybralem metin2.exe i na pasku obok zegarka mam pileczke klikam na nia i jakies chisnkie wyrazy sa i nic wieciej...jc ybralem version poland i leangue poland!

Opublikowano

A pokazalo sie okienko z botem mapka itp.

Uruchom pierw Mod kamer potem wybierz metin2.exe....

graj na modzie !!

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

Jeszcze tego brakuje.... podaj w czort wie jakim bocie pasy do swojego konta żeby Cie logował automatycznie..... obudźcie sie!

Ja rozumiem ze jest kryzys bez EM2 ale ja bym nie ryzykował!!!!

Wam tez radze czekać na EM2 lub coś od Andrzeja lub Kamera.....Opanujcie sie i nigdzie pasów nie podawajcie!!!!!

/Oczywiście to tylko moje zdanie, zrobicie co chcecie!

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Omg wlacz moda kamera wybierz w bocie metin2.exe wpisz pasy w modzie kamera wpisz pasy w bocie Okej wybierasz postac klikasz SAve i grasz...

Opublikowano

Nie okradla bo ja gram juz od 2,5 dnia ; ) na syriuszu i kiranie i jakos nic nie ukradli ; )

Kupisz na stronie chinoli bedziesz mial to samo ; )

Bo kupilem i teraz sciagnelem i to samo !

Wiec nie warto kupowac jak mzna miec za free; )

Bo tylko na kamerze dziala poniewaz wprowadzili HS3

a to bez instalowania zadnych patchy !

@CHEMICZEK

wpisz sobie pasy do byle jakiego konta na ktorym jestes zalogowany moze byc noob konto ; )

Opublikowano

Bo musisz nizej wpisac pasy !!!(Mod kamer wpisujesz pasy, bot wpisujesz pasy) i grasz...

i wtedy ustawisz i widac Hp, Mane, i mapke !!!

Wtedy wszystko sie pokaze jak na instrukcji!

Opublikowano

Nie okradla bo ja gram juz od 2,5 dnia ; ) na syriuszu i kiranie i jakos nic nie ukradli ; )

Kupisz na stronie chinoli bedziesz mial to samo ; )

Bo kupilem i teraz sciagnelem i to samo !

Wiec nie warto kupowac jak mzna miec za free; )

Bo tylko na kamerze dziala poniewaz wprowadzili HS3

a to bez instalowania zadnych patchy !

@CHEMICZEK

wpisz sobie pasy do byle jakiego konta na ktorym jestes zalogowany moze byc noob konto ; )

Jasne, zgodze sięz Toba, spotkałem się na konkurencyjnym forum z Fishbotem który byłsprawdzony na virustotal, sam mod go wstawil i polecał a sie okazało ze trojana instalowali i malo komu antywir to wykryl.

Szlag nie neguje tego bota, mowie ze bym nie zaryzykował, kazdy bot jest ryzykowny jak masz wysoki lvl i dobre eq, ale taki EM2 jest juz sprawdzony przez setki, tysiace ludzi...

Teraz jest ze tak powiem kryzys, ludzie nie mają bota i próbują czegokolwiek bo nie moga zyc bez EM2, nie jeden na tym polegnie mówie Ci!

Ale jak już wspomniałem ,to tylko mój punkt widzenia :)

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

To ku.... mowie ci zebys sprawdzil na noob koncie..

Nie chcesz nie sciagaj twoja sprawa ; )

Innym zycze milego bocenia spadam papa

Z rana pomoge.

Opublikowano

nie dziala . wlaczam fre podaje passy daje login i nic sie nie dzieje. nawet jak recznie zaloguje. ( Passy do konta podalem z 1 lvlowcem :D )

refy RMCF

Opublikowano

Jasne, zgodze sięz Toba, spotkałem się na konkurencyjnym forum z Fishbotem który byłsprawdzony na virustotal, sam mod go wstawil i polecał a sie okazało ze trojana instalowali i malo komu antywir to wykryl.

Szlag nie neguje tego bota, mowie ze bym nie zaryzykował, kazdy bot jest ryzykowny jak masz wysoki lvl i dobre eq, ale taki EM2 jest juz sprawdzony przez setki, tysiace ludzi...

Teraz jest ze tak powiem kryzys, ludzie nie mają bota i próbują czegokolwiek bo nie moga zyc bez EM2, nie jeden na tym polegnie mówie Ci!

Ale jak już wspomniałem ,to tylko mój punkt widzenia :)

Hehe, tylko że ten chiński bot istnieje długo dłużej niż em2 :) I setki ludzi kont na nim nie stracili. Więc nie mów, że to jest próbowanie czegokolwiek.

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

Jaki kur... Keylogger

nie moja wina ze nie umiesz czytac po Angielsku wejdz w link na 1 sronie masz INSTRUKCJA

krok p kroku i SS....

Opublikowano

Szlagaag ma racje.

Jestem przedstawicielem ItemShops Polska w dziale Metin2.

Bot jest prawdziwy ma on tyle wirusow ktore sa nie gorzne nic wam nie zginie.

Tylko nie wiem czy sposob ktory opisal Szlagaag poprostu dziala.

Jesli bys opisal dokladniej jak to zrobic to moze ludzie Ci uwierza.

Moze i to Ci dziala ale i tak juz Panowie z Chin sprawdzaja tego buga czy naprawde taki jest.

Bot jest orginalny z officialnej strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...