Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Skrakowalem sobie ng sposobem z tematu ' http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=18239 '

No i tak :) Jak ustawiam sobie WPT na banucie zeby kosil malpy, to bot nie otwiera cial;] chociaz mam ustawione w Loot Items 'Gold Backpack1' i zaznaczone Looting...

Nastepnym pytaniem jest ;) czy bot moze sie manasowac? ;P Bo nie chce tracic HHealth Potionow jak moge uzyc MF i trenowac przy tym Mlvl... ;) Z gory dziekuje :)

@Dodam ze wersja bota to 4.5.0 :)

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

Może byś botowi powiedział co ma zbierać, hę?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Powiedzialem :) Kase W backpack 1 ;] i nawet cial nie otwiera... -.-, bo jak bot chce otworzyc to Pisze 'You cannot use this object'

@ i gram na ots;]

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

Heh to sobie sam odpowiedziałeś ' i gram na ots '

NA OTS NG NIE OTWIERA CIAŁ , Podobno są skrypty lecz nie widziałem żadnego z nich.

A moja rada to TibiaAuto :) (do otwierana ciał)

Opublikowano

Sorry ale gralem na Rl na bocie NG tym najnowszym [trial] i jakos otwieral ciala i nie pisalo 'You can not use ths object'

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

Ta, na otsie nie bedzie otwieral cial tylko niektore i zalezy od ots mi czasami otwieral ale to zalezy od id... co do manasowania to skrypt, jest gdzies na forum wystarczy poszukac. ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...