Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut]tibiabot Ng[crack] Szybki I Prosty Sposób

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa na najnowszej Tibii!!

No więc zaczynamy od tego co w tym temacie opisze.

Dzięki mojemu genialnemu pomysłowi, oraz "Wrotkowi"(przekonacie sie w dalszej części), "Menfisowi"(to on mi wysłał linka do tematu Wrotka) wpadłem na to, jak scrackowac Tibia NG, aby działał na 8.40.

Więc start:

1. Musimy nabyć bota, www.tibiabot.com/download/setup-4.8.3.exe // brak skanu z prostych przyczyn - to oficjalna strona bota ;]

Instalujemy go w folderze, który będzie służył już jako nasz "działający" bot. //działający ujełem w cudzysłów, gdyż nie będzie on obsługiwał wszystkich funkcji 4.8.1

2. Udajemy się tutaj : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=11849 i postępujemy wg. wskazówek, jakbyśmy crackowali 4.5.0, czyli postępujemy wg wskazówek zawartych w tamtym temacie. // Mam nadzieje Wrotek, że sie nie obrazisz z tego powodu :P

3. Ściagamy ten plik: Crack Tibia Bot NG 4.8.3

Scan: Scan

I podmieniamy go pod pliki w folderze 4.8.3

Mam nadzieje, że pomogłem. U mnie i moich znajomych to działa.

Postanowiłem napisać ten poradnik, gdyż coraz więcej moich znajomych zaczęło do mnie ciągle pisać, a monotonne pisanie 20 razy przez pol godziny tego samego staje się denerwujące, a tak po prostu wyśle im ten link i tyle.

Special Thanks for Menfis and Wrotek

//ps nie chcesz nie ściągaj, tak naprawde nawet jeżeli wrzuce te skany, to skąd możesz wiedzieć czy po zrobieniu skana nie wrzucilem keyloggera :D. Ale nie. Nie ja ;p

##Edit:

Dodałem jak scrackować Tibia Bot NG 4.8.3

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

TRIPLE POST :D ej no koleś - istnieje opcja Edit...

to tak na przyszłość

Co do sposobu to potem sprawdze i dam edita.. pozdro

Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pieknie :D dziala w 100% najlatwiejszy sposob jaki widzialem i dzialajacy :D Gratzz ci sie nazlezy :P

Opublikowano

Dzięki za pozytywy :D. Oczywiście nie wiem czy NG bezie działał pod nową wersje tibii jak wyjdzie, więc jak coś to będe Update'owal.

##może przyklejenie :D

userbarwb.png

Opublikowano

Dzieki bardzo wszystko działa niby bot sie odpala ale po 3 sec. bot znika i zostaje tylko napis przy pasku otwartej tibi TibiaBot NG a bota nie ma nie wiem moze to jakis glupi problem sory ale dopiero zaczynam korzystac z NG :)

Edit:

heh mialem włączone maple i Game Gurad mi ng wyłączał -.- . Juz wszystko ok :)

18706.png

4qqxeh3.gif

6840.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh - http://www.speedyshare.com/588782552.html

Skan

BTW - w temacie bylo juz, dopiero teraz zobaczylem Twój post Makin ;pto ciagle ten sam plik jest, no ale przeskanowalem i prosze o zmiane nazwy tematu jak podalem w pierwszy poscie

userbarwb.png

Opublikowano

Jeżeli wszystko zrobiłeś wg wskazuwek to bot nie powinien sie wylaczac jestes pewien ze nie masz triala (okres testowy na 3 dni)

userbarwb.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czerew :) Świetna robota ;)). Jedynym minusem jest to ze trzeba dawac skrypt na leczenie sie nowymi potionami :) No ale najwazniejsze jest to, ze bot skrakowany :) 5 dla ciebie;)

TIBIA TO ZŁO i O!
Opublikowano

Krakoiwalem juz nie raz ng, i ten sposob jest na 100% najlatwiejszy i najszybszy. Swietna robota!! Ja bym podklejil temacik ;]

Opublikowano

jak uzywac tego bota? ani sam nie atakuje ani sam nie chodzi ...

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...