Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ranga -19K Szamanka :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemm wczoraj koleżanka wjebała mi sie na konto i wszystkich położyła z wolnego. Chce ją jak najszybciej zbić, bo jak tylko wyjdę poza rynek się na mnie rzucają jak na mięso X.x Expienie nie wchodzi w gre, bo mi sie nie chce a em2 nie działą proszę o szybką odpowiedź nara x d

I don't speak Americano

._.'

Prosze o +

Opublikowano

Nie kupuj fasolek, gówno dają.

@UP

Pytanie jest zawarte w temacie

@Topic

Wystaw sklep na jakimś odludzi, gdzie nie ma agresywnych moobów i nikt cie nie znajdzie, wystaw sklep i zbijesz sporo rangi.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Tak, wystawienie sklepu to dobra sprawa... dodatkowo, masz range na minusie to kup Symbol króla przepowiedni (wbija range 4 razy szybciej), załóż a po drugiej stronie rękawice króla (ranga x2 szybciej)

łącznie wyjdzie Ci zbijanie 6 razy szybciej, ale dodam że exp jest szybszy... Ja 55 lvl z 20k w minusie wpadłem na pustynie, ściaganie mobów na full (pająki i skorpiony)...

Z tymi dwoma itemkami schodziło mi srednio 2k rangi na godzine :)

PS. Fasolke Zen dodaje 500 pkt rangi

Owoc życia 2000.

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Tak, wystawienie sklepu to dobra sprawa... dodatkowo, masz range na minusie to kup Symbol króla przepowiedni (wbija range 4 razy szybciej), załóż a po drugiej stronie rękawice króla (ranga x2 szybciej)

łącznie wyjdzie Ci zbijanie 6 razy szybciej, ale dodam że exp jest szybszy... Ja 55 lvl z 20k w minusie wpadłem na pustynie, ściaganie mobów na full (pająki i skorpiony)...

Z tymi dwoma itemkami schodziło mi srednio 2k rangi na godzine :)

PS. Fasolke Zen odejmuje 500 pkt rangi

Owoc życia 2k.

Te 2 itemy się nie sumują ;)

Opublikowano

Szczerze to nie wiem czy rękawica i symbol się sumują, ja nosiłem oba, jak ktoś nadjeżdżał to zmieniałem na pierścień Lucy i płaszcz, w każdym bądź razie leciało 2000 pkt na godzinę, na wystawionym sklepie czy łapaniu ryb szło nawet nie 100 pkt na godzinę :/

Taaa, walcie minusy, bo ChEmik jako jedyny wali prosto z mostu tylko prawde!

Opublikowano

Powiem jedno Sklep lub Łowienie, to idiotyczny pomysł, na który mógł wpaść krolik. =D

Najlepiej to fasolek się nawpierdalać, zainwestować w Item Shop i ostatnie wyjście EXPIĆ.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Powiem jedno Sklep lub Łowienie, to idiotyczny pomysł, na który mógł wpaść krolik. =D

Najlepiej to fasolek się nawpierdalać, zainwestować w Item Shop i ostatnie wyjście EXPIĆ.

Nie pisałem o łowieniu. Dlaczego uważasz, że to idiotyczne? Wolę przez 5 dni mieć sklep na odludzi, bo tylko tam leci ranga, nie leci na rynku, niż wydać 35kk i realnie pieniądze, podałem mu możliwości, bo pisał, że nie chce mu się ekspić...

Edyta: Sorry, ale nie 35kk tylko około 80kk :)

Opublikowano

Kup/złów plaszcz uciekiniera i po klapocie tymczasowo , i z tym plaszczem exp , chodz po rynku itp

Nie prosze o +++ czy ---- tylko o wyrozumienie

Pro net

9659511.jpg

Opublikowano

Tak jak napisał Up. Kupujesz pelerynę uciekiniera, wychodzisz z miasta i idziesz expić albo stawiasz gdzieś sklep

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Nie pisałem o łowieniu. Dlaczego uważasz, że to idiotyczne? Wolę przez 5 dni mieć sklep na odludzi, bo tylko tam leci ranga, nie leci na rynku, niż wydać 35kk i realnie pieniądze, podałem mu możliwości, bo pisał, że nie chce mu się ekspić...

Edyta: Sorry, ale nie 35kk tylko około 80kk :)

Expiąc, bić metiny, to chyba najkorzystniejszy sposób na zbycie rangi. Dlaczego ? Przy okazji awansujesz na wyższe poziomy i zawsze coś tam yang wpadnie, tak jak Darcnes powiedział, jest gdzieś tut na zbugowanie Płaszczy Uciekiniera.

@Down

Sorry za pomyłeczke. ^^

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ventos

Chyba Płaszcz uciekiniera a nie peleryna męstwa ... a tak to expic ... albo zacznij zbijać jak expbot zacznie dzialac ;]

Opublikowano

Zainwestuj w Fasolki ( Najszybszy sposób zbicia rangi ale i zarazem drogi ) oraz Płaszcz Uciekiniera.

Następnie idź exp z płaszczykiem.

Na expie szybko ranga z - robi się na + ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Ja jak mialem -16k rangi (rozwalilem chinskie boty, ktore byly w wielkim skupisku ;x) to wykonalem bug na plaszcz uciekiniera i mialem 0 rangi i expie, normalnie gram. I tak zostalo do teraz (mam +4k rangi)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...