Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Obczaił By Sie Gm :D

kokost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mają swoje narzędzia GM'a które nie wymagają pobytu w grze ; )

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Mój przedmówca mówił, że nie banują na Ip

Raz rozmawiałem z gm i mi powiedział, że perm to też ban na Ip :mellow:

Jeżeli przesyłacie listami, to pamiętajcie o zmianie IP !!!

Gdy ostatnio odwoływałem się od bana, gm nie chcący powiedział mi, że w logach sprawdzają na jakie konta logowano się z danego ip, tak właśnie banują konta powiązane.

Tak, jak up'y, pospam trochę, niech Ci dadzą bana na chat i ulepszaj.

Lecz nie wiem, czy gm będzie to widział, nie byłem gm'em w 4S ;)

Pozdrawiam, Adam.

EDIT:

Na 80% Gm to widzi!

Gdy tylko zacząłem ulepszać z banem na chat od razu ban B)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Witam chciał bym ulepszyć sobie eq na czitach ale boje sie o bana i mam taki pomysł czy jak bym nazwał postac IlIllllI..... ( chodzi o małe l i duże i ) czy dostał bym bana bo ciężko się domyślić czy to I czy L :] proszę o odpowiedz dam +

mam pytanie. moglbys jakos udostepnic ten hack? lub ulepszyc eq czy cos ;)

Opublikowano

a ja mam pytanie dacie link do cheata i jak się wbija bony

Poszukaj na forum na pewno znajdziesz haki bo są

A jak chcesz wbić bony to wchodzisz na stronę 4story i wchodzisz w zakładkę leksykon tam masz wszystko napisane...

Opublikowano

Powiem wam, że przy stosowaniu hacków na kowala najbardziej powinniśmy się obawiać nie Gm'a, bo ten wchodzi na server raz na jakiś czas, a innych graczy. Ostatnio popularne stało się kablowanie :angry:

Opublikowano

a skad inni maja wiedziec ze to na hakach ?? chyba ze ktos glupio wbija przez pol godziny non stop to wtedy moze to i dziwne zaczyna sie robic wiec wszystko ok jesli robi sie to madrze :P chociaz sam nie probowalem to tak mi sie wydaje :P

Opublikowano

ja polecam ulepszac normalnie jest jeden myk przy ktorym itemy duzo lepiej wchodza i sa calkowicie legalne wykupujesz wszystko do normalnego ulepszania tylko przed ulepszeniem trzeba uzyc szczescia 300% nakryje sie ono na to zwykle z item shopu i w logach nic nie widac :) mam tak cale swoje eq zrobione i do tej pory biegam :) pozdrawiam i zycze eq +24 (niby legalnie)

Opublikowano

GM nie oszukasz fakt faktem wyglądają podobnie ale jak sie przypatrzusz zauwazysz róznicę między l a I ale w 4 story jest mneijsza ale jest

pozatym jak gm na cb najedzie to dostaneisz bana juz na pewno

Opublikowano

To konto zrób na innym IP. Czy GM zbanowałby Ci konto za broń którą ktoś Ci podrzucił (no powiedzmy)?, wątpie że tak, a jeśli tak to masz system jak zbanować sobie dowolnego gracza -.-

Hy o co chodzi ??

A ja to robie tak że ide do kawiarenki tam instaluje 4story robie co mam robic i potem przesylam sobie na swoja postac i gotwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...