Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Obczaił By Sie Gm :D

kokost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym ulepszyć sobie eq na czitach ale boje sie o bana i mam taki pomysł czy jak bym nazwał postac IlIllllI..... ( chodzi o małe l i duże i ) czy dostał bym bana bo ciężko się domyślić czy to I czy L :] proszę o odpowiedz dam +

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

Z tego co wiem wszystkie itemy ulepszone na +18 i wyżej są dokładnie sprawdzane przez administracje (tzn. czy kasa premium została legalnie pozyskana itd.) i nazwa nie będzie miała nic do tego, bo mogą wpisać po ID a nie po nazwie username'a.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Może zrób na innym koncie EQ, potem zrób inne konto, przeslij eq na to inne konto, zrób taką małą sieć 3-4 konta i docelowo z ostatniego prześlij na swoje. Jak robiłem tak z kasą zdobytą na hackach, nie było bana.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

ehh mam tak samo nazwaną postać i jakoś Gm sie nie skapnął xD

pan up ma racje tylko może nicki postaci rób noramlniejsze : P

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

ale będzie ban na Ip all konta powiązane i na jakim serwie i królestwie ulepszacie ? ;]

Opublikowano

To konto zrób na innym IP. Czy GM zbanowałby Ci konto za broń którą ktoś Ci podrzucił (no powiedzmy)?, wątpie że tak, a jeśli tak to masz system jak zbanować sobie dowolnego gracza -.-

kwoh2cmd.png

Opublikowano

,, a jeśli tak to masz system jak zbanować sobie dowolnego gracza'' nie rozumie ... :D

Opublikowano

po 1 GM nie banują na adresy IP tylko MAC których nie zmienisz.Po 2 GM musi ręcznie wpisać nazwe także jak masz llliiillilliilli to Gm raczej cie nie zbanuje.po 3 jak wysyłasz to wiadomościami to wszystko zostaje w LOGACH także jak masz 2 kompy to rób to przez HANDEL.Po 4 pan PsychoBoy11 ma racje i wszystkie ulepszenia pokazują się w grze,4 Story posiada pełno kapusiów : ((

Mam nadzieje że pomogłem :) i nie chodzi mi o jakiegoś + czy - bo dla mnie liczy sie że pomogłem :)

Pozdrawiam Żółw xD

@DOWN-xD

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Administracja nie banuje możliwości grania na IP tylko tworzenie kont, a to akurat można prosto ominąć np. Tor :) A o system banowania chodziło mi, że jeśli konta są w ten sposób powiązywane to znaczy że jeśli ulepszysz item na czitach i wyślesz komuś go to dostanie bana. A teraz mi się przypomniało że już o takiej sytuacji raz słyszałem:P

kwoh2cmd.png

Opublikowano

No i dzisiaj się właśnie przekonałeś, że jednak zbanować Cię mogą :D

Jeśli ulepszałeś na Aderia, Derion to [tGM] dzisiaj pisał: "Hacker o nicku llllllllllllll (czy coś w tym stylu) nie będzie już przeszkadzał". Więc już wiesz, można dostać bana.

A i jeszcze coś, nie dawaj mi - bo to nie ja nakapowałem GM'owi tylko zobaczyłem tą informację...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Wg. mnie najlepszym sposobem jest ulepszanie na osobnym koncie i po ulepszeniu usunięcie postaci. Ja tak zrobiłem już mase rzeczy +20 a nawet sepke +22.

Jeżeli GM nie przyłapie was w trakcie ulepszania to bana raczej nie dostaniecie (ja nigdy nie dostałem).

Opublikowano

ogółem nie uchroni to przed administracją, ale przed głupotą graczy tak, np. nabijając PO na hackach gracz może się zmylić taką nazwą przy reporcie do adminstracji.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

właśnie jak gm was nie przyłapie... a jeżeli przyłapie bo raz tak miałem... :/

Opublikowano

Ja bynajmniej robiłem taką kombinację: hackowałem na jednym koncie, przesyłałem je na kilka postaci z kolejnego. Następnie z tych postaci wysyłałem hajs za sprzedaż ziółek do głównej postaci... Oczywiście główną wchodziłem raz na 2,3 dni i w tych właśnie dniach nie hackowałem. Myślałem, że da radę oszukać gm'a... No cóż, zonk i po raz kolejny ban :/

Szkoda kasy na KK, bo akurat wtedy sobie ulepszałem na hackach przy pomocy mistrzów. Najlepszy sposób jest, jak wspomniano, gdy ma się 2 kompy i 2 konta :) komp, na którym zazwyczaj gramy powiązany z kontem właściwym oraz komp "taty" przeznaczony dla hack-postaci. Handel to jest jednak to :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

elo

przecież jest sposób na ".Po 4 pan PsychoBoy11 ma racje i wszystkie ulepszenia pokazują się w grze,4 Story posiada pełno kapusiów : ((" wystarczy spamować xD do jakiegoś kolesia wtedy zostajesz zablokowany na ileś minut przeważnie na 5min i wtedy nie możesz nic pisać ale możesz ulepszać i takie tam wiec jak będziecie mięć broń+7 i ulepszycie na +8 to nie wyświetli sie komunikat że ktoś tam uleprzył na +8 ale pewnie admini będą to wiedzieć ale ja bez problemów ulepszam i wysyłam na moje główne konto itemy goldy i jeszcze nikt mnie nie zbanował to ja nie wiem czego wy się tak boicie

Opublikowano

Mam postac na bardzo wysokim lvl i duzo rl. kasy w to wdałem i sie dlatego boje.. :/

Opublikowano

właśnie ale czy gm tego nie widzi ?

Widzieć zapewne nie widzi, ale może to pewnie sprawdzić w logach.

off

Opublikowano

GM widzi poprzez logi, gracze mogą w takim przypadku nie widzieć, ale jeśli pewnie wbijesz wysoki + to i tak sprawdzą to ;s

kwoh2cmd.png

Opublikowano

kokost ja też wydałem dużo kasy na te gre

Sposób prosty nie ulepszać itemów powyżej +20 a może wtedy was za haki nie zbanują a bawienie się w przesyłanie itemow z jednego konta na drugie i w końcu do swojego nie ma sensu tylko czas marnujecie a i tak możecie zostać zbanowani

a co to ulepszanie to jestem na 100% pewny ze to widza admini ale przynajmniej inni gracze nie widzą...

Opublikowano

Wg. mnie najlepszym sposobem jest ulepszanie na osobnym koncie i po ulepszeniu usunięcie postaci. Ja tak zrobiłem już mase rzeczy +20 a nawet sepke +22.

Jeżeli GM nie przyłapie was w trakcie ulepszania to bana raczej nie dostaniecie (ja nigdy nie dostałem).

to jest najprostrzy sposob

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...