Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 11 I Wasze Oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec, poczytałem trochę o tym co wyprodukowało nasze kochane EA i trochę nie chce mi się wierzyć, że wszystko jest kolorowo tak jak opisują to producenci . Widziałem kilka game play fify 11 no i nawet nawet. Demo wyszło hmm tryb treningu całkiem całkiem . Wiec do was pytanie jak sądzicie fifa11 przeszła tą rewolucję o której tak głośno teraz się mówi ?.. Czy w końcu EA nie wydaje tej samej Fify od 2007 roku w innej okładce i z inną muzyką i trochę zmienionej stylistyce .

Kupić czy nie kupić ;)?

notoacta250.png

Opublikowano

Jak ja nienawidzę, kiedy widzę posty na forum ludzi którzy KOMPLETNIE nie orientują się w temacie FIFY 11.

Powtórzę to co kiedyś, FIFA 11 PC = FIFA 10 konsole + FIFA WC 2010 + pare poprawek, tak warto kupić.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Nieves Nie Zgadzam Się Z Tobą

Rzeczywiście Fifa 2010 Na Konsole + Wc Podobna

Ale jednak To nie To Samo

I Rózni Sie Paroma Rzeczami

Mianowicie Oprawą, Komentami (Choc wydaje mi sie ze chyba w każdej Fifie jest Ten Włodek xD)

Oraz To Wersja Na Konsole A Jak Wiemy Konola To Nie Komuter

To Tyle Z Mojej Strony :)

Opublikowano

Jedno jest pewne że lepiej ściągać pirata bo dużo się nie będzie różniło od poprzedniej części. Najlpeiej pograj w pirata a póżniej pomyśl o kupieniu do gry online czy coś . Takie moje zdanie

30364378.png

Opublikowano

dzisiaj pogralem w demo i znow ten sam szit 2 godziny na tym wylaczylem i wlaczylem pes 2010 i gralem to jak narazie najlepsza gra na kompa zobaczymy jak nowy pes wyjdzie ^^

Opublikowano

Fifa jest juz nudna.. tzn nawet najbardziej wytrawlsi pograja tydzien i znudzi im sie naciskanie A S D i strzelania bramek caly czas tym samym sposobem ;]

Wolalbym inna gre kupic :)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Fifa 11 jest lepsza od pesa 2010 >.<

Własnie nie na odwrót.

O wiele lepszy jest Pes.

Jakoś bardziej mi się podoba niż Fifa.

Bardziej mnie wciąga i interesuje.

Dlaczego ? Sam nie wiem.

Po prostu gust .

9368_gold.png

Opublikowano (edytowane)

po demie w którym sterowanie jest całkowicie do dupy ... i na do datek nie można go zmienić ( przynajmniej mi nie wyszło ) ... to nic prócz grafiki oraz o dziwo w miarę normalnych ruchów zawodników nie powala.

bierz PES 11 ;) jakoś ta seria od zawsze biła Fifę o głowę ...

@ZniszczeCie

wiesz że jest już PES 11 ? ( przynajmniej demo)

@down

a w Fifie ta dynamika oraz realistyka ;)

Edytowane przez Lenart
Opublikowano

Kozak jestem, wywołałem "wojnę fanbojuf".

Swoją cegiełkę też dołożę. W FIFE się gra na PADZIE, nie na klawiaturze, sterowanie DA się zmienić. W demko FIFY 11 na PC grałem i uznałem, że nie będę w nią grał z powodu zbyt małego monitora na którym w takich grach po prostu mało widać, ale wypowiem się o PESie 2011 w którego grałem na większym monitorze.

Po 1 - tak jak już ktoś wspomniał, drewniany bieg. Niby mieli poprawić, i to jest widoczne bo zawodnik zaczyna bieg od rozbiegu całkiem poprawnie, ale irytuje mnie to, że praktycznie każdy biega tak samo. Strzały to jak dla mnie znowu kompletna porażka, animacje jak były debilne tak są bo było co najmniej 10 sytuacji po których próbowałem kopnąć piłkę tak samo, jakoś nie wychodziło. Zwody, triki czy te inne sztuczki - niby to "link feints" jest ale jakoś nie idzie tego poprawnie zastosować podczas rozgrywki. Kolejną wkurwiająca ogromnie rzeczą jest nie wychodzenie na pozycje zawodników z mojej drużyny. Idę z piłką Xavim i nie mam komu podać bo wszyscy obstawieni i jakoś się nie kwapią, żeby pozycję zmienić. Podania - tutaj już jest leciutka poprawa bo wreszcie są takie jak w Fifie ale wciąż są gorsze bo jest problem z czytaniem do którego zawodnika ma iść piłka.

Rajdy to kolejna rzecz która nie wyszła... panowie, Messi to typ zawodnika który nie bawi się w podawanie tlyko sam próbuje coś skonstruować, a spróbuj chociaż przejść trzech przeciwników w nowym pesie i mi to pokaż, to Ci szczerze pogratuluję.

I ostatnia, najbardziej masakryczna rzecz w demie to ten idiotyczny filmik po każdym zakończonym meczu który pokazuje jaki to nowy pes jest fajny - wygląda fajnie ale jakoś nie odnosi się to do rzeczywistośći, a jak ten pieprzony filmik pominąć, bo nie dość, że trwa jakieś 3-4 minuty to jeszcze soundtrack woła o pomstę do nieba.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Mam demo 11 ... i zapowiada się najlepsza fifa w historii.

Sterowanie poprawione, grafika o niebo lepsza niż w poprzednich wersjach (można powiedzieć że dogania konsolę :)), zachowania zawodników dużo bardziej realistyczne.

Ogólnie ... ocena za demo 8,75/10

Opublikowano

Ja Fifę dostanę na urodzinki, jak co roku ;)

FIFA 11, jak Nieves powiedział Fifa 11 to to samo co FIFA 10 na xboxa + parę poprawek, gra jest miodzio, grałem w demo i naprawdę warto kupić ;]

Opublikowano

Ja Fifę dostanę na urodzinki, jak co roku ;)

FIFA 11, jak Nieves powiedział Fifa 11 to to samo co FIFA 10 na xboxa + parę poprawek, gra jest miodzio, grałem w demo i naprawdę warto kupić ;]

zależy kto co lubi w co grać ale ja nie bd mówił że to szajs gra jest fajna hymm bardzo fajna na pewno kupię

Opublikowano

Nie wiem czy warto kupować bo po kilku dniach odechce ci się grać. A co więcej co roku jest wydawana nowa fifa w której zmian dopatrzymy się przez mikroskop nie lepiej poczekać te 2-3lata i wtedy kupić może akurat coś się zmieni.

2wd0eu0.png

Sygnatura By:

SylverWolf