Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Świadome Sny :P

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej mnie rozwalił pan od TOADa... chłopie jeśli nie masz zielonego pojęcia co to znaczy OOBE to się nawet na te tematy nie udzielaj, OOBE to nie jest zwykły sen jaki ty miałeś.

To jest ciężka sprawa, praktykuje to od ponad roku i już staram się otwierać swoje bariery jeśli wiecie o co chodzi :) Takie świadome sny, gdzie możemy praktycznie wszędzie wyjść czy robić rzeczy z koleżanką to dopiero początek, hardcore się zaczyna później :)

hmm, zajęło Ci rok jebanie sie z koleżanką? no bez przesady ; o hardcore? np, podaj coś, żebym się zajarał, bo latanie, spadanie, zabijanie mam juz za sobą :>

1285279961299.gif
Opublikowano

Mam takie pytanko.

Czy to jest niebezpieczne?

Kiedys czytalem o kolesiu ktory to praktykowal i w koncu popadl w szalenstwo- nie rozróżniał sny i jawy.

Chetnie bym spróbowal ale jednak obawa przed popadnieciem w szalenstwo jest.

I czy to moze robic kazdy czy to nie jest dla wszystkich? Chodzi mi np. o to czy osoby ze słabymi nerwami tez moga to praktykowac?

Prosze o wyrozumiale odpowiedzi, a nie żałosne teskty 10'latków...

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

Czytam wlasnie arykuł pilarix'a i mam takie pytanko ( moze i głupie , ale mnie to interesuje).

Napewno mieliscie kiedyś gorączke i pojaiwaja sie wam "haluny" (u mnie np. poruszam sie po wlasnym pokoju ktory wydluza sie bez konca, lub walcze z wlasnym tapczanem [ koszmar z dziecinstwa <lol2> ;D] i wtedy jestem w stanie tak mniej wiecej kontrolowac to co sie dzieje w moim "halunie") czy te "haluny" tez sie zalicza do świadomych snów?

Czy jest to zupelenie oddzielna kategoria?

A i najwazniejsze. Czy po świadomym śnie jestem wypoczety tak jak po zwykłym spaniu czy to jednak męczy?

Dziwne uczucie być jednym z ostatnich pokoleń które spędzało swoje dzieciństwo na dworze, a nie przed kompem...

Opublikowano

według mnie to nie jest ani nie bezpieczne nie stosuje żadnych metod a zawsze świadome sny (wiem że śnie, to myśle chce jakiś tasak to mi się pojawia w ręce :D) wystarczy dobra wyobraźnia i dobrze się skupic

jeden minus to mam w chuj twardy sen i śpie do 12 :D

ale nigdy nie miałem koszmarów bo gdy miałem to odrazu sobie zmieniałem sen że jestem na łące z motylkami grzmoce się z koleżanka :|

najgorsze w śnie to było spadanie w przepaść ( ciężko było zmienić otoczenie)

Kiedys czytalem o kolesiu ktory to praktykowal i w koncu popadl w szalenstwo- nie rozróżniał sny i jawy.

oglądałem o tym film lecz o babce

Ja znam fajny sposob na trans, ale nie wiem, czy to tu pasuje. Usiądźcie prosto na krześle , zamknijcie oczy , bierzecie z 40 glebokich oddechow - szybkich , potem wstajecie i dmuchacie w kciuk, włożony w usta. Byleby powietrze nie uciekało! Potem nie wiesz, co sie z toba dzieje. Roznie- skaczesz, czujesz mrowienie, zaczynasz tanczyc. polecam zeby ktos sie na was patrzył , naprawde niezłe! Tylko uwaga bo można zemdleć , jak czujesz że już masz faze to na końcu nie dmuchaj w kciuk

trick jeżeli chcesz wyjsc ze szkoly

mdlejesz i masz zwolnienie:D

Opublikowano

Hmm wydaję mi się że te "haluny" nie zaliczają się do świadomych snów, ale nie jestem pewien. A po świadomym śnie powinieneś być wypoczęty tak jak po normalnym śnie bo to taki sam sen i tak samo śpisz tylko że jesteś świadom w swoim śnie.

Mariuszw13.png
Opublikowano

hmm, zajęło Ci rok jebanie sie z koleżanką? no bez przesady ; o hardcore? np, podaj coś, żebym się zajarał, bo latanie, spadanie, zabijanie mam juz za sobą :>

Nie, ja takimi badziewiami się w tych sprawach nie zajmuje, z czasem przyjdzie i na to czas w życiu realnym, więc skoro mnie nie znasz to mi tak nie ubliżaj, byłbym wdzięczny.

Polecam Ci poczytać wszelkie fora kojarzące się z OOBE, np. zjawiskaparanormalne.fora.pl

Poza tym, wydaje mi się, że skoro napisałem o otwieraniu barier to chyba zdasz sobie sprawę, że biorę to na poważnie i nie ślinię się jak szczeniak, żeby tylko koleżankę wyruchać, daj spokój.

Polecam też różne wyobrażenia, mi to znacząco pomogło w poznawaniu OOBE.

Usiądź spokojnie. 
Wyciągnij ręce. łokcie mają być przy ciele. 
Otwórz dłonie. 
popatrz na swoją lewą dłoń. Widzisz w niej ogień, kule ognia , lekko się unosi nad skórą, lecz nie paży. Poczuj ciepło ognia. Gdy poczujesz gorąco na ręce (rób to wdychając powietrze) pomyśl jak ogień wsiąka w dłoń poczym wędruje przez ręke , do barków, aż do serca (wydech) teraz przez prawy bark, ręke, ląduje w prawej dłoni i się na niej pojawia. 
I tak na przemian. 

Ja tego nie pisałem, tylko poszerzam.

Potem zająć się larwami astralnymi, brzmi idiotycznie ale jak się w to wejdzie to masakra, polecam poczytać różne fora.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

W incepcji było coś takiego że kobieta nie rozróżniała świata rzeczywistego od snu i sie w koncu zabiła :ninja:

DO TEGO SA TESTY RZECZYWISTOŚCI!

1285279961299.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...