Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Świadome Sny :P

DawajPlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś miałem 2 raz LD :D

1. Opiszę krótko mój dzisiejszy LD

Wyszedłem z domu poszedłem z kilka metrów i spojrzałem na ręce i wogóle nie zmieniały wyglądu i nie miały różne kształty ;/ I w tedy chyba załapałem i chyba miałem świadomość nie jestem pewny ;/ Próbowałem latać na supermena wyciągłęm obie ręce i nić :( a potem już nie ważne ale napisze :) wszedłem do wozu jakiś gości i zrobiliśmy skok na bank :P....

I mam pytanie czy to był świadomy sen ? Codziennie wieczorem robie afirmację i pamietam nawet do 8 snów o.O a jak wstaje rano to dynia mnie boli :D

2.Wieczorem po afirmacji spróbowałem Techniki MILDA lub WILDA w kazdym razie polegało to to liczenie od 1 do 30 i na 2-3 sek otwiera się oczy i znów to chyba za 3-4 razem gdy otworzyłem oczy tak dziwnie się czułem a nie ważne :P i po którymś tam razem chyba zasnąłem i właśnie czy wywołałem świadomy sen przez tą techniką? Ten sen był to co na górze napisałem :D ?

Mam jeszcze do was prośbę proszę o wypowiedzi doświadczonych oneironautyków :)

Pozdro

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

Ojj chyba nie to forum :) Chociaz kto wie,moze mamy tu jakis podroznikow.

Ja czytam i cwicze ale jak na razie bez sukcesow.A swoje pytanie lepiej zadaj na na przyklad oobe.pl

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

No pisałem też na innych forach ale jeszcze czekam na odp.

Zachęcam wszystkich do zainteresowania się tym bo warto :P

Przed wczoraj miałem pierwsze LD a teraz miałam 2 :P z użyciem tej techniki z kotwicą.

Rozdaje Plusy ! Wyślij SMS o treści ,,Chcę Plusa'' na numer ,,8257''.Koszt SMS to 10000PLN z groszami.Oddzwonimy

Opublikowano

dokładnie... ja się kiedyś w to bawiłem, ale skończyłem na fazie pamiętania snów ... po prostu wolę ich nie pamiętać...

Opublikowano

ja pare razy mialem swiadomy sen, ale nieswiadomie, zawsze to sie zdarza jak przez pare dni spie po 2-4 godziny i wkoncu tak mi sie spac chce, ze w ciagu dnia musze sie zdrzemnac, i wtedy mam cos takiego jak opisujecie, ze jestem swiadom, ze snie, fajne przezycie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A mi sie dzisiaj snilo, ze mojego kumpla stary, zachowywal sie jak TOAD ( tak ten z xmanow) :D. Ze skakal po budynkach, policja byla wszystko i ja mowie, ze pomoge, a on (TOAD) ze mi te kostki polamie :D.

A wczoraj mialem taki sen, ze hmm graliscie pewnie w RE4? To tam byl taki gosc z pila, to snilo mi sie, ze jestem w tym miescie i przezylem tylko ja z moim ziomkiem.

Ten z pila ganial mnie po calym moim podworku, az wkoncu go dorwalem :D.

Sny wplywaja najczesciej na to, co zostanie Ci w glowie i sa nieswiadome :P.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Też się w to bawiłem, ale ja potrzebuję trochę więcej czasu na sen żeby uzyskać jakieś efekty, a teraz go nie mam :P Przestałem ćwiczyć od dłuższego czasu ale jak pośpię trochę dłużej to pamiętam sny. Może jeszcze kiedyś do tego wrócę ale swego czasu sporo o tym czytałem. A co do twojego pytania to jeśli odzyskałeś świadomość w tym śnie to raczej udało ci się to uzyskać dzięki tej technice, najlepszym sposobem żeby to sprawdzić będzie dla ciebie przetestowanie tej techniki jeszcze raz.

Mariuszw13.png
Opublikowano

Assassin13 dzięki za odp. leci +

Tej nocy też spróbuję tą samą techniką :]

Jutro napiszę czy działa ;P

P.S Mam do was jeszcze jedno pytanko otóż ,gdy jestem w świadomym śnie nie wiem co mam robić wiem ,że przed snem trzeba zrobić liste co mam robić we śnie.Mówiłem w myślach co mam robić i nic ;. Czy są jakieś cwiczenia ,żeby wiedzieć co mam zrobić we śnie?

I proszę modka o nieusuwanie tematu do jutra.

Opublikowano

Strata czasu. Ja zamiast chodzić w śnie wolę normalnie spać. Spróbowałem raz z tym świadomym snem, a rano czułem się jakbym wcale nie spał.

Ale ja nie miałem żadnej listy. Po prostu chciałem się gdzieś przenieść i się przenosiłem. Ale zabawa była dość marna bo nie wiedziałem co mam robić bez listy xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Możesz jasniej przed snem mówiłeś w myślach ,że chcesz np. latać itd. ?

Opublikowano

Możesz jasniej przed snem mówiłeś w myślach ,że chcesz np. latać itd. ?

Hmm niee. Przed snem się po prostu relaksowałem, zwalniałem oddech i tyle.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Ja ostatnio miałem taki sen że sie zmieniłem w ssj3 i jebnąłem kamehameha w swojego starego ale on był za silny i przetrwał a potem wiedziałem kurwa że musze sie obudzić bo jak mnie złapie to będzie koszmar zamiast ld i sie obudziłem

Opublikowano

@up

Lecz sie człowieku pomidorze

a do tematu

Ja osobiście nie lubie świadomych snów Niewiem czemu ale jak to ja próbowałem to mi sie zaczeły śnić koszmary. I zaraz po tym juz przestałęm teraz jest git czarne sny mam czyli żadne xD

30364378.png

Opublikowano

hmmm, ld się od początku wakacji uczyłem jak "headkevin" napisał jak to zrobić, teraz wychodzi mi raz może 2 na tydzień i za 1 razem nie będziesz mógł latać tak jak to sobie wyobrażałeś, będziesz mógł robić rzeczy typu jazda na rowerze albo autem, kradzież itd, latania i podobnych rzeczy musisz się nauczyć.

1285279961299.gif
Opublikowano

up@

Czyli muszę cały muszę probować aż się uda? ;P

Opublikowano

Witam dziś miałem 2 raz LD :D

1. Opiszę krótko mój dzisiejszy LD

Wyszedłem z domu poszedłem z kilka metrów i spojrzałem na ręce i wogóle nie zmieniały wyglądu i nie miały różne kształty ;/ I w tedy chyba załapałem i chyba miałem świadomość nie jestem pewny ;/ Próbowałem latać na supermena wyciągłęm obie ręce i nić :( a potem już nie ważne ale napisze :) wszedłem do wozu jakiś gości i zrobiliśmy skok na bank :P....

I mam pytanie czy to był świadomy sen ? Codziennie wieczorem robie afirmację i pamietam nawet do 8 snów o.O a jak wstaje rano to dynia mnie boli :D

2.Wieczorem po afirmacji spróbowałem Techniki MILDA lub WILDA w kazdym razie polegało to to liczenie od 1 do 30 i na 2-3 sek otwiera się oczy i znów to chyba za 3-4 razem gdy otworzyłem oczy tak dziwnie się czułem a nie ważne :P i po którymś tam razem chyba zasnąłem i właśnie czy wywołałem świadomy sen przez tą techniką? Ten sen był to co na górze napisałem :D ?

Mam jeszcze do was prośbę proszę o wypowiedzi doświadczonych oneironautyków :)

Pozdro

A wiec odpowiadam na wszystkie twoje pytania ;)

1,Rozwinales w sobie gleboki stan relaksu duchowego dzieki czemu twoje ld moze sie swobodnie rozwijac - czego ci szczegolnie zycze

2,Wiecej niepisz o swoich snach gdyz jest to sprawa prywatna;- jezeli mowisz o swoich snach to tak jakbys mowil o masturbacjii -,,niby fajnie ale wszyscy wiedza i sie brzydza''

3, Metoda wilda jest 1 dna z najlepszych- najprostrzych sposobow osiagniecia ld,

lecz po osiagnieciu 10-12 swiadomych snow oraz zapisaniu wszystkich w np; zeszycie poprobuj nad oobe ;))

oobe to cudowne przezycie ;))) udalo mi sie niestety wyjsc z ciala tylko raz na 3,4 sek ale nigdy w calym zyciu nie czulem sie wolniej ;>

oddal bym wszystko za jeszcze 1 raz

4,Prosze moderatorow o usuniecie tych debilnych postow;

(za chwile napisze tu te osoby)

5, Posluchaj i- dosera / out of body przed pojsciem spac oraz rob herbaty z ziol

- wspomagaja podroze astralne jak i we snie

6, napisz na pw to porozmawiamy (temat nie dla 10 latkow ktorym sni sie superman i mysla ze to oni hehe^^)

Katolicy niemaja prawa nawet tego czytac bo to w ich wierze 1 z najciezszych grzechow wiec jak zapierdalacie co niedziele z rodzicami do kosciola to wejdzie na www.katolicy.pl xDD)

omenmr.jpg
Opublikowano

wild jest miły, ja robię to trochę inaczej:

relaksuje się, strzelam palcami, naciągam mięśnie, myślę o rzeczach miłych typu park, woda itp.

jak jestem już w pełni zrelaksowany zaczynam schodzić po schodach w myślach i co 30 schodków otwieram oczy, najczęściej za 5 razem, budzę się już w ld :)

co do oobe, to miałem raz w życiu, skorzystałem z tego:

http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=211&st=0

metoda numer 22, ale to już nie jest dla dzieci, które chcą poczuć się jak rambo, bo przed wejściem w oobe dostaje się drgawek oraz innych dziwnych rzeczy.

1285279961299.gif
Specjalista
Opublikowano

Po tym co przeczytałem bardzo chciałbym spróbować .Od jakiegoś roku nie mam snów.Podajcie linki skąd mogę się nauczyć takich technik :)

qes.png
Opublikowano

Po tym co przeczytałem bardzo chciałbym spróbować .Od jakiegoś roku nie mam snów.Podajcie linki skąd mogę się nauczyć takich technik :)

masz sny tylko ich nie pamiętasz :)

http://www.sendspace.com/file/jodzdy masz tu poradni i ucz się! tylko nie zrobisz tego w jeden dzien, czy tydzien, na to potrzeba miesięcy

1285279961299.gif
Opublikowano

Ja znam fajny sposob na trans, ale nie wiem, czy to tu pasuje. Usiądźcie prosto na krześle , zamknijcie oczy , bierzecie z 40 glebokich oddechow - szybkich , potem wstajecie i dmuchacie w kciuk, włożony w usta. Byleby powietrze nie uciekało! Potem nie wiesz, co sie z toba dzieje. Roznie- skaczesz, czujesz mrowienie, zaczynasz tanczyc. polecam zeby ktos sie na was patrzył , naprawde niezłe! Tylko uwaga bo można zemdleć , jak czujesz że już masz faze to na końcu nie dmuchaj w kciuk

Opublikowano

Ja znam fajny sposob na trans, ale nie wiem, czy to tu pasuje. Usiądźcie prosto na krześle , zamknijcie oczy , bierzecie z 40 glebokich oddechow - szybkich , potem wstajecie i dmuchacie w kciuk, włożony w usta. Byleby powietrze nie uciekało! Potem nie wiesz, co sie z toba dzieje. Roznie- skaczesz, czujesz mrowienie, zaczynasz tanczyc. polecam zeby ktos sie na was patrzył , naprawde niezłe! Tylko uwaga bo można zemdleć , jak czujesz że już masz faze to na końcu nie dmuchaj w kciuk

hmmm, ja po czymś takim mdlałem i musiał mnie kolega budzić, czasem jak nie mogę zasnąć, to robię podobną kombinacje tylko; kucam, bardzo szybko oddycham, 30 wdechów i wydechów, wstaje i padam na łóżko, po prostu mdlejecie, jest jeszcze jeden sposób, bierzecie pustą butelkę i oddychacie powietrzem z niej, po pewnym czasie zemdlejecie z powodu braku tlenu, może to hardcorowe zasypianie ale działa :)

1285279961299.gif
Opublikowano

Najbardziej mnie rozwalił pan od TOADa... chłopie jeśli nie masz zielonego pojęcia co to znaczy OOBE to się nawet na te tematy nie udzielaj, OOBE to nie jest zwykły sen jaki ty miałeś.

To jest ciężka sprawa, praktykuje to od ponad roku i już staram się otwierać swoje bariery jeśli wiecie o co chodzi :) Takie świadome sny, gdzie możemy praktycznie wszędzie wyjść czy robić rzeczy z koleżanką to dopiero początek, hardcore się zaczyna później :)

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...