Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Unrealskill] Vip

Gość Klaus aka Black

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klaus mógłbyś mi wytlumaczyć na czym polega to ze Jak ty sciagasz to ci dziala a my musimy crackowac? Jak to działa ? JBC. to ja Sorce mam bana tam do 24 chyba ;d

Opublikowano

poprostu on kupil vipa wiec moze zrobic z tym hackiem co mu sie podoba ale jezeli chce komus dac to ten ktos musi sobie to scrakowac bo inaczej hack sie nie odpali

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. Po neXT Pathu dodam nowszą wersje . . . Proste i logiczne.

Opublikowano

Paszal dałbys instrukcje . Bo tylko ty (zauwarzyłem na postach ) masz logiczne myslenie . pls w imieniu wszystkich userów

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

ja mam ten sam hack zcrackowany i on jest wykrywalny

napisz jak skrakowac lub wyslij nam skrakowany to ktoś może znajdze sposób na to

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

zgodnie z tym co jest napisane na stronie skad ten hack pochodzi to juz jest detected i jeszcze nie został zupdtadowany więc...jest detected!!!

@up nie wież mu z 3 godziny temu zrobił temat jak krakować :) więc... a paszal tezn nic nie rozkminił z tego hacka (pewnie go nawet nie pobrał) bo pisze cos z numppadami itp a ten hack ma bardzo ładne menu :D

Opublikowano

@tobix widze że posiadłeś umiejętność zmieniania nazwy -_- nie wieże ci i nie uwieże że ty go skrakowałeś bo sam z pare godzin temu założyłeś topic "jak crackować" więc przykro mi lecz nie uwieże ci no chyba żę klaus da zupdatowaną wersje i ty ją "krakniesz" i będzie działać :D

Opublikowano

@tobix widze że posiadłeś umiejętność zmieniania nazwy -_- nie wieże ci i nie uwieże że ty go skrakowałeś bo sam z pare godzin temu założyłeś topic "jak crackować" więc przykro mi lecz nie uwieże ci no chyba żę klaus da zupdatowaną wersje i ty ją "krakniesz" i będzie działać :D

Mój brat zrobił cracka on się sna na rzeczy :D

UDOWODNIENIE SCREENEM JAK SIĘ BOICIE WIRUSÓW :D : wykrywalny.png

Opublikowano

@ TO JEST VIP ! TRZEBA GO NAJPIERW SCRACKOWAĆ! Kapujecie? Nie dacie rady bo nie znacie sie na programowniu (REverseenginering itp).

@ PaszalWonNoobie - Poco kłamiesz? Całkiem inne opcje ma bo przecież ja go używam... Brawo dla Cb za Głupotę. Buah. Chciałeś się "pochwalić" że niby potrafisz scrackwać? Jestes LamuS i tyle. :)

troche kultury dla innych , myslalem ze kazdy hack dziala tak samo

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Paszal to poco piszesz? Chciałeś nabić posta? Brawo dla Cb. . .

Cheat Wykrywalny.

@Close Please.

# Wyjdzie nowsza wersja to postaram się wrzucić.

Opublikowano

@tobys no dobra wierze ci tylko powiedz jak to zainjectować. Bo jak ja próbuje to niby sie injectuje ale nic sie nie wyslwietla że hack został wykryty a w grze nie działa...

Opublikowano

@tobys no dobra wierze ci tylko powiedz jak to zainjectować. Bo jak ja próbuje to niby sie injectuje ale nic sie nie wyslwietla że hack został wykryty a w grze nie działa...

Ja injectuje GSYSLoader

Opublikowano

Jezu to injectujesz co TobiX wrzucil na speedy ten zcrackowany .. Jak wlaczasz to ci x-trap wykrywa:) Jak wyjdzie nowa wersja to kupuje odrazu :P

Opublikowano

po pierwsze jak kupiles tego hacka to powinienes dostac passy po 2 ten dll niewchodzi do zandego injectora albo cie ojeba** na kase albo jestes noobem i nieumiesz czytac dawac minusy -.-

Jeśli umiem to pomogę jeśli nie umiem to nie pcham się na siłę

Już mi nie zależy na +

Opublikowano

GSYSLoader łyka dll z tego chacka ale nic to nie daje... oczywiście wszystko smiga ale żadnych zmian w grze to nie robi....

Chętnie pomogę, jeśli będę umiał.... Jeśli nie będę umiał to powiem prawdę, a nie będę pomagał na siłę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...