Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Unrealskill] Vip

Gość Klaus aka Black

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Witam. Ostatnio zakupiłem sobie Vip' z pewnej strony.

Wrzucę go tutaj , bo może ktoś potrafiłby scrackować go.

Co by tu wiele pisać. Dam linki :)

SKAN ! (Troche wykrywa)

Download 1

DOWNLOAD 2

Skan troche wykrywa. Ale pewnie przez injector lub cheata.

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

Kupiłem z oficjala. Mam tam konto.

Wiem jak uruchomić -.-

Dodałem go tutaj bo może da radę złamać zabezpieczenia i nie będzie trzeba płacić. Kapujecie?

Opublikowano

OMG Klaus aka Black ! Ja cie normalnie kocham.Ja jak to zinjectuje to niemam WH ani Aimbota ale ludzie mnie nie widzą ! Oczywiście + ZAJEBISTY JESTEŚ!

Moje konto :D9479654_4_15.png

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@ TO JEST VIP ! TRZEBA GO NAJPIERW SCRACKOWAĆ! Kapujecie? Nie dacie rady bo nie znacie sie na programowniu (REverseenginering itp).

@ PaszalWonNoobie - Poco kłamiesz? Całkiem inne opcje ma bo przecież ja go używam... Brawo dla Cb za Głupotę. Buah. Chciałeś się "pochwalić" że niby potrafisz scrackwać? Jestes LamuS i tyle. :)

Opublikowano

A co tam trzeba wpisac jak sie uruchamia to mi wtedy syskakujew stronka gdzie wpisuje mój nick i hasło cross fire i mi pisze ze jest nie poprawne!!

No i co teraz?! :rolleyes:

Opublikowano

@up masz racje przed chwila wszedłem na ta strone i pokojarzyłem że on klamie bo był screen VIp hacka i on ma menu :D

Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Michu kto kłamie? Ten vip ma menu..

Aby go scrackowac trzeba chociaż trochę znać Reverse Enginering. Co wy z nim zrobicie mnie nie interesuje. Ja mam kupionego więc nie muszę crackować.

Opublikowano

@klaus mówie że widać że paszal klamie o bo napisał że numpadem a widziałem na screenie że ten hack ma ładne menu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...