Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Na S24 Nie Ma Botów (Yeeeaaaahhhh!)

Andrzejt17Huj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

instrukcja co ma autor tematu zrobic:

1. podejdz do sxiany zapierdol glowa w nia

2. wyjdz oknem i sprawdz czy nie ma cie przed drzwami

3. spierdalaj z tego forum pierdolony padalcu

4. na pl pewnie wbiles 5lv w 3 dni i mowisz kurwa ale maly exp idz kurwa lepiej od komputera bo ci sie mozg lasuje [ chyba ze juz po ]

bo jestes kolejnym zjebem genetycznym co zazdrosci ze ludzie co maja w dupie team metka pl graja na botach itp wiec jednym slowem kulturalnie :

Wypierdalaj

sygnatn.png

sygnap.png

22706951409176251654.png

Opublikowano

Bo przyjdzie takie NEO i pieprzy głupoty... za sam nick bana powinien na IP dostać (ale pewnie i tak ma neo) :angry:

Jak nie lubi botów/hacków to co mały gnuj robi na tym forum? Niech idzie na boada - są tam ludzie na jego poziomie

A co do tematu to już boty tam expią chińskie

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

też się wypowiem : słuchaj nie interesuje mnie kim jesteś prywatnie ile masz lat ile ciągniesz lasek dziennie za yang but Andrzej robi kawał dobrej roboty sprawdzając go na swoim kompie i stara się robić to co robił do tej pory najlepiej :) więc stfu po za tym boty latają w m2 pustynia . Ja sie obchodze bez biegania razem z nimi :)

godnew.jpg
Opublikowano

Buhahaha, jak takie akcje tu są na porządku dziennym, to ja z Wami zostaje na stałe jednak :D

Chyba jedyne forum, gdzie użytkownicy potrafią zgnoić trolla mając przy tym świetną zabawę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...