Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Na S24 Nie Ma Botów (Yeeeaaaahhhh!)

Andrzejt17Huj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i proszę. Czyżby andrzejkowi nie udało się stworzyć odpowiedniego bota? Aż chce się grać... ani jednego bota... aż przyjemnie expić. Ale ten huj przecież stworzył nowego EM2. To dziwne, ale czym ja się martwie.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE BOCĄCYCH !

Opublikowano

Ja mam takie pytanie do CB. Po co ty wogóle to to piszesz ? chcesz go osmieszyc ? to ci powiem ... nie udalo ci sie ... wogóle to forum ma nazwę samą w sobie MPC- multi player cheats .. czyli to forum bo hackach,botach,bugach itp. więc sie nie czepiaj ...

@edit

sorry za double post ;// lagi mam ;//

Opublikowano

Ja mam takie pytanie do CB. Po co ty wogóle to to piszesz ? chcesz go osmieszyc ? to ci powiem ... nie udalo ci sie ... wogóle to forum ma nazwę samą w sobie MPC- multi player cheats .. czyli to forum o hackach,botach,bugach itp. więc sie nie czepiaj ...

Opublikowano

Kij mnie to czy spolszczył czy zrobił. Mam go w dupie. Mam nadzieję że zdążę wbić sensowny level póki tych hujowych dzieci neo z botami nie ma. :P

To "hujowe dziecko neo" jest tobą.Innych wyzywasz a sam jesteś gorszy...

Psycholog szkolny Ci może pomóc.

@Edit

Jebie mnie to jaki jesteś w realnym świecie...

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Ja mam takie pytanie do CB. Po co ty wogóle to to piszesz ? chcesz go osmieszyc ? to ci powiem ... nie udalo ci sie ... wogóle to forum ma nazwę samą w sobie MPC- multi player cheats .. czyli to forum bo hackach,botach,bugach itp. więc sie nie czepiaj ...

Tylko że przez te neosy z botami nie da się expić! Mam nadzieję ze GF cuś wymyśli że by nie było botów. Bo z tymi neosami sie grac nie da. Ciekawe ile ta pała zarabia na tym? Huj idzie na łatwizne bo arobić nie potrafi.

Opublikowano

Kij mnie to czy spolszczył czy zrobił. Mam go w dupie. Mam nadzieję że zdążę wbić sensowny level póki tych hujowych dzieci neo z botami nie ma. :P

MPC forum to forum o hackach, botach i bugach.

Nie wiem po co ten temat...

EM2 wejdzie w użycie niedługo i boty wrócą bo obejście HS3 to tylko kwestia czasu.

Opublikowano

To "hujowe dziecko neo" jest tobą.Innych wyzywasz a sam jesteś gorszy...

Psycholog szkolny Ci może pomóc.

Nie wiesz jaki jestem w rl. Wiec sie odwal. A na posty andrzejka patrzeć nie moge!

Opublikowano

Nie potrafi więc używa bota.

Masz jakiś problem to wyjdź na samosie.

Tutaj twoich pierdolonych nerwów nikt nie będzie tolerował.

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

Nie potrafi więc używa bota.

Masz jakiś problem to wyjdź na samosie.

Tutaj twoich pierdolonych nerwów nikt nie będzie tolerował.

Mam w dupie to hujowe forum. Wszyscy normalni gracze nie mogą patrzec na to forum, ja z resztą też .

Opublikowano

Mam w dupie to hujowe forum. Wszyscy normalni gracze nie mogą patrzec na to forum, ja z resztą też .

To na jaki chuj tu siedzisz dzieciaczku? Nawet jeśli nie EasyMetin to zostaja jeszcze te płatne chińskie expboty i spamboty... Wypierdalaj!

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Proponuje aby admini podali adres ip tego miłego Pana i aby odpowiedni ludzie mogli zrobić coś z jego kontami w metinie jednego palanta mniej

Opublikowano

Widac ze kolega co zalozyl ten temat jest w okresie buntu itp... Robi z siebie glupka na oczach wszystkich userow. Do gier takich jak metin 2 trzeba umiec podchodzic z dystansem, a Andrzejt17 nam to ulatwia... Proponuje zebys juz wiecej nic nie pisal bo sie poprostu osmieszasz :rolleyes:

Opublikowano

Normalni gracze? Czyli tacy jak ty którzy 30 lvl wbijają miesiąc i narzekają cały czas na rożne nowinki? zachowujesz się niestety jak te moherki z przed pałacu. Szkoda ze rodzice nie pilnują twoich wybryków przy komputerze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No i proszę. Czyżby andrzejkowi nie udało się stworzyć odpowiedniego bota? Aż chce się grać... ani jednego bota... aż przyjemnie expić. Ale ten huj przecież stworzył nowego EM2. To dziwne, ale czym ja się martwie.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH NIE BOCĄCYCH !

Dzieciaku ,a Ja CI powiem tyle. My uzytkownicu tego forum CI którzy czekają na bota nie jesteśmy dzieciakami w przeciwieństwie do Ciebie ; ) Mamy też swoje życie normalne a nie tylko gra - Metin. Nie mamy czasu żeby ciągle grać samodzielnie aby wbić "sensowny" <--- jak to ty napisałeś.. : D tylko że w twoim przypadku sensowny lvl to 25 ;) A więc widzisz dzieciaku ; ) Ty siedzisz noce zarywasz i nie wychodzisz na dwór . Założę się,że nie masz kolegów ,ani koleżanek bo całe dnie siedzisz przed metinem i wbijasz ten TWÓJ SENSOWNY LVL CZYLI 25 no może 26 ; DD

A więc póki jeszcze tu jesteś chciałbym Ci coś powiedzieć WYPIERDALAJ STĄD LAMO na dwór zobaczyć jak słońce wygląda.

Tyle. buziaki :*

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

huh ;d ''huj '' synu to przez ch po 1

wyraz ''zal'' pojawia sie w tym temacie wiecej razy niz dziewczyna ma okresow w zyciu to po 2 ... sam nie wiem czemu ;<

andrzej nie stworzyl bota , tyllko go spolszczyl , wiec pisz do ludzi , ktorzy zrobili em2 , ale z tym byloby zle , bo znasz zapewne 2 slowa po angielsku play i exit . to po 3

nie rozumiem ludzi , ktorzy pierdola to forum a na nim siedza :D to trzeba byc kotem to po 4

''Huj idzie na łatwizne bo arobić nie potrafi. '' gorszym tekstem sie nie moglesosmieszyc to po 5

Opublikowano

Wypierdalaj dzieciaku ... bo jak takie pierdoły czytam to aż mi się agresor załącza !!!! No i ten nick :] wiadomo o czym świadczy :)

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Expi sobie dziecieczku na tych dzikusach expij ;D pewnie nie miałem wyżej niż 35lvl i się chwalisz nie wiem czym

Jak nie używasz hacków co co robisz na tym forum? Pewnie sam jechałeś na EM2, a teraz ci żal dupe ściska bo nie działa

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Znalazł się uczciwy gracz co sapera na hackach przechodzi ...

Weź ziom wyluzuj , rozumiem twoją agresję bo nie lubisz patrzeć na "boty,mh,sh" itd

Ale zauważ ceny idą w dół przez te "nieszczęsne boty" mi się wydaje ,że to pozytyw :).

Dodatkowo sam boce i dobrze mi z tym...Zbanują mnie spoko nie przejmę się zrobię drugie konto i będę nadal bocić...

Jak nie lubisz osób cheatujących nie udzielaj się zostaw to dla siebie, do wszystkiego podchodzimy z spokojem...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...