Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutrzejsze Zmiany + Koniec Z Boceniem?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No cóż... będzie, co będzie i bez sensu gdybanie nad czymś o czym będzie się można sensownie wypowiedzieć dopiero po dzisiejszej aktualizacji.

Faktem jest, że AhnReport robi dość dokładny raport m.in. z uruchomionych procesów, wpisów w rejestrze (mi znalazło resztki po EM2, którego testowałem na potrzeby FB, choć został już dawno odinstalowany), itd. Jak dla mnie AhnReport jest zbyt za dokładny, bo podaje wiele informacji nie ograniczających sie wyłącznie do gry. Jednym słowem: szpieg. Z tego co jest na oficjalnym forum gry można przypuszczać, że AR będzie czymś w rodzaju ostatecznej weryfikacji przed nałożeniem bana lub próby odwołania bana, którego się już dostało. Czas pokaże.

Choć to forum o hackach, to jednak dobrze byłoby, gdyby wreszcie uporali się z botami rozsyłającymi spam oraz zatrważającą ilością mózgo-jebów, które nie umiejąc samemu expić, muszą ratować się EM2. Mówcie co chcecie, ale jednak te boty są mocno wkurzające (m.in. z uwagi na ich ilość - dawniej nie było to aż takie zauważalne, jak obecnie).

Opublikowano

Więc tak serwer został już dodany również jak 3 faza hs.. Akurat patchuje torrenta i boje się jego końca ponieważ go nie widać.. Dodam również, że EM2 nie działa teraz wszystko w rękach Andrzeja :)

@EDIT

Jednak patchowanie szybko poszło ; d Jednak z HS coś zostało dodane zarówno jak i S25 Syriusz; ) Jednak serwery all są offline.. Teraz pewnie pozostaje dodanie HS 3 ;/

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Nawet fajna nazwa serwera (też mam już spatchowanego)

2-3 dni i będą obejścia do em2 i znowu zacznie się bocenie ale chociaż łatwo eq dobre zrobie :-)

Opublikowano

Ja mam 2 metini 1go nie patchowałem i wszystko działa na próbe logowałem się na monastrzye a gram na feniksie ;]

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Hehehe. Nie działa obejście. Kicka po ładowaniu paska do świata gry.

Habata itara

modoranai to ittte

Mezashita no wa

aoi aoi ano sora

Opublikowano

Pomożecie mi? Jak włączam metina to mam tylko 23 serwery ;( Wiece jak zrobić, żeby było 25?

EDIT: Już sobie poradziłem, musiałem włączyć jako administrator.

Opublikowano

Andrzej coś mówił, że na US już wbił na EM2(tam jest HS3), więc niedługo będzie można na PL ;) (tak sądzę).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...