Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutrzejsze Zmiany + Koniec Z Boceniem?

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy gracze,

z przyjemnością informuję, że w dniu jutrzejszym, oprócz 25. serwera, polska wersja gry otrzyma również trzecią fazę HackShield!

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

EDIT: korzystając z okazji chciałbym poinformować, że głównym celem jutrzejszej aktualizacji HackShield jest walka z niedozwolonym oprogramowaniem wykorzystywanym przez graczy. Proszę się więc nie zdziwić, jeśli w niektórych miejscach nadal będą występować chińskie boty. Od jutra będzie ich na pewno sporo mniej, jednak nie zostaną one wyeliminowane w 100% (cały czas nad tym pracujemy).

Ahnreport

Drodzy gracze,

w niektórych przypadkach, gdy standardowe rozwiązania nie działają, Zespół Metin2.pl może poprosić Was o przesłanie tzw. Ahnreport.

Jak go zrobić?

* Wejdź do folderu z grą Metin2.

* Otwórz folder o nazwie 'hshield'.

* Uruchom plik 'ahnrpt.exe'.

* Kliknij na opcję 'Error Report'.

* W okienku, które się pojawi, możesz podać Twój nick oraz adres e-mail. Proszę nie wypełniać tabelek po lewej stronie!

* Po wypełnieniu danych kliknij guzik 'Save'.

* Teraz należy określić lokalizację, w której raport zostanie zapisany oraz podać jego nazwę.

* Po zapisaniu, program automatycznie rozpocznie zbieranie niezbędnych informacji.

* Po zakończeniu zbierania informacji, zostaniesz poproszony o zaakceptowanie tzw. 'User Agreement'. Aby zobaczyć zebrane pliki, kliknij na 'Collected Files' (kolor czerwony), aby zaakceptować kliknij 'Accept' (kolor zielony).

* Po zaakceptowaniu, program zakończy zbieranie informacji, a plik .cab zostanie umieszczony we wskazanej lokalizacji.

* Teraz wystarczy wysłać wiadomość e-mail do członka Zespołu Metin2.pl (przypominamy, że Zespół Metin2.pl używa wyłącznie adresów w domenie @metin2.pl). Proszę pamiętać o dołączeniu wygenerowanego pliku .cab i dokładnym opisie problemu.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

Jutro zostanie dodany 25 serwer jak i kolejna faza HS. Niestety może to oznaczać że przy 3 fazie będą tworzyć się logi które zostaną wysłane na serwery GF i tym samym ułatwi im to banowanie. Wypowiadajcie się na ten temat.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i bedzie hujnia poprostu hujnia opitalam wtedy konta na pl zostawiam sobie tylko mojego 79 lv kilka 70 + idzie na allegro xD ale i tak teraz gram na metin5 lepszy jest to kazdego priva

Zbieram - :)

naglowekz.png

WSRH-Wyższa szkoła robienia Hałasu

Opublikowano

Z czasem bot będzie działał an PLu pomimo nowego HS. To tylko kwestia czasu :-)

Opublikowano
Ahnreport

Drodzy gracze,

w niektórych przypadkach, gdy standardowe rozwiązania nie działają, Zespół Metin2.pl może poprosić Was o przesłanie tzw. Ahnreport.

Jak go zrobić?

* Wejdź do folderu z grą Metin2.

* Otwórz folder o nazwie 'hshield'.

* Uruchom plik 'ahnrpt.exe'.

* Kliknij na opcję 'Error Report'.

* W okienku, które się pojawi, możesz podać Twój nick oraz adres e-mail. Proszę nie wypełniać tabelek po lewej stronie!

* Po wypełnieniu danych kliknij guzik 'Save'.

* Teraz należy określić lokalizację, w której raport zostanie zapisany oraz podać jego nazwę.

* Po zapisaniu, program automatycznie rozpocznie zbieranie niezbędnych informacji.

* Po zakończeniu zbierania informacji, zostaniesz poproszony o zaakceptowanie tzw. 'User Agreement'. Aby zobaczyć zebrane pliki, kliknij na 'Collected Files' (kolor czerwony), aby zaakceptować kliknij 'Accept' (kolor zielony).

* Po zaakceptowaniu, program zakończy zbieranie informacji, a plik .cab zostanie umieszczony we wskazanej lokalizacji.

* Teraz wystarczy wysłać wiadomość e-mail do członka Zespołu Metin2.pl (przypominamy, że Zespół Metin2.pl używa wyłącznie adresów w domenie @metin2.pl). Proszę pamiętać o dołączeniu wygenerowanego pliku .cab i dokładnym opisie problemu.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.

o co w tym chodzi??

sygnature.png

Opublikowano

Będą mieli logi jeśli wyślesz im skan z hs ten .cab jak im nie wyślesz tego to nic ci nie będą mieli . Kwestia 2 to taka że z tym nie będzie można prawdopodobnie odpalić em2 z metin2client.bin bo będzie on chroniony przez tego hs dopóki ktoś nie zrobi obejścia a znając życie to tylko kwestia czasu .

18706.png

25601024773252.gif

Opublikowano

4stroy i airrival tez maja HS i jakos tam tez sa hacki i boty...

czyli na metina tez beda...

team EasyMetin2 cos wykombinuje, zobaczycie ;)

to tylko kwestia czasu :)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ja myślę, ze jak nie jutro to w najbliższym czasie znajdę sposób na HS3 :D Mam już nawet pewien pomysł ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Wiecie co wam powiem?

Jak dobrze wiecie Metin UK od GF ma HackShielda ver.3

Bawiąc się dosłownie chwilkę udało mi się na nim uruchomić najnowszego em2 i tego, co jest na mpc. Działa. Nie testowałem z MH bo tak sie kurwa wszystko tnie na tym złomie, że szk.

Ale myśle, że jeśli wyjdzie hs3 na pl to uda mi się go równie szybko ominąć :)

Opublikowano

Jak ktoś ma dobre względy u GF to niech już pisze, żeby pracowali nad HS4 bo 3 na uk już mogą sobie włożyć... xD

Opublikowano

Jak ktoś ma dobre względy u GF to niech już pisze, żeby pracowali nad HS4 bo 3 na uk już mogą sobie włożyć... xD

Hahahahahhahahaha Padłem Z Tego Niech Już Robią HS4 XDDDDD Najlepiej Niech Włożą Jakoś HS Do Pack Zmienią ID All Itemków I GIT <_< Nikt Nie Będzie Grać XDDDD

dsgdfgh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...