Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcane Mt2 [Dedyk] [Pl]

ArcaneMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pvp jest wszedzie dozwolone, a jak ktos sobie nie radzi to chwyta wszelkich srodkow zeby sobie poradzic.. tak bylo i bedzie niestety.. btw. dzis ujrzalem pana degustatora na dmg w dt ^^ hail topka!

Opublikowano

Ten serwer jest slaby

Nieogarnieci Gm'owie

GM Bakra to najlepszy GM na tym serwie!!

75217085885568519449.png

Opublikowano

glinka333

po co są królestwa ?? i czemu jako gm jesteś tylko w 1 państwie only jinno?? jak walczyliśmy na atlantydzie to jeden koleś miał 1hit/dmg i nie mów, że o tym nie wiedziałeś bo przy 1hit są lagi na maxa wiec czemu go nie sprawdziłeś?? kilka tematów na tego HectoreKKK dałem a ty i tak go nie sprawdzasz. Może teraz go oblookałeś ale tak to na atlantydzie na 1hit daje bo nie umie grac bm.

Opublikowano

Co glinka pewnie dostal GM i tera sie plaszczy

Ale tu chodzi o caloksztalt,najwiecej osiagnal N7 Mayo i Ja dopiero pozniej ty a wiesz dlaczego? Dlatego ze ja zaczolem z was najpozniej grac a dobilem w jeden dzien bez haxow 81lvl

Dostales Gm ale mam tam kilku kolegow i mowia ze ZimnyLech siedzi se w m1 albo wgl go nie ma

Niestety musze to przyznac GM B3D3k byl najlepszy:P:D:)

sstwc.jpg

Opublikowano

Ale powiedz co ty takiego zrobiles przez te dni??

Graczy coraz mniej,coraz wiecej hakerow zajebisty serwer sie zrobil

Ciekawi mnie dlaczego tak populacja tego serwa spadla??

sstwc.jpg

Opublikowano

NIE

Populacja spadla dlatego bo:

1.Sa lepsze serwery godne uwagi

2.To dzieci na tym serwie graja bo graja na hackach a ci inni odchodza

3.Przy takim expie od 81lvl to jeszcze cud ze macie graczy

4.Oprocz cb zaden GM na serwer na wchodzi

Jedyny +jest taki ze bronie od 75lvl dropia w antlantydzie ale to jedyny +!!

sstwc.jpg

Opublikowano

No niestety ale Up muszę się z tobą zgodzić ;] Ten serwer zszedł na psy , niewiem dla czego ale od czasu do czasu loguje i to mnie poprostu oszałamia .. Te 1hk/dmg .. Straszne.Ten serwer zniszczył ziomal jak rozdawał eq.Zeby nie to myślę ze było by więcej graczy . Ogarnijcie sobie GM do banowania 1hk ;]

Opublikowano

a ja POLECAM server, nie gra sie wcale tak trudno jak pisza ci wyzej. DMG/1H banowani sa dzien w dzien, wiec jak ktos spotka takiego delikwenta wystaryczy film/ss i report na forum. Zreszta nie ma co plakac na dmg i 1h bo wystepuja oni na kazdym privie czy PLu.. Postac mozna wyexpic i ubrac w 3/4 dni bez zadnych wspomagaczy (z IS'em) nie bedac przy tym no life'm. Fakt obecnie gra malo graczy, jest to spowodowane brakiem reklamy i glupota GM'ow. Rozdawanei items? Podstawianie bosow? Free exp?.. bylo minelo.. mam nadzieje, ze nie wroci juz.

a teraz moje propozycje odnosnie zmian:

1. Wyczyscic calkowicie ilosc GM do 0 i zrobic doglebna selekcje na to stanowisko.. (patrz pare postow wyzej, sytuacja Glinki wtf? nalezy sie ban, on o tym wie - ale swego chara gdziezby mu banowac :F)

2. Zareklamowac server wszedzie gdzie sie da

3. Zmiejszyc ilosc hp krola demonow w DT

4. Dodac do npc 6/7bony +zmiany w cenach 300kk-500kk za 1szt 6-7 / zmiana - 1kk

5. Polecam robic i dodac na glownej stronei i w publikacji info odnosnie eventow x200exp (dzis sytuacja wchodzi nowy na serva "omfgg exp 40 - nara")

6. Eventy PVP

7. Nagrody za osiagniecia lvli / dmg itp

9. Naprawic licznik osob online na www. bo na bank przeklamuje (akutalnie 108osob online)..

8. ew. RESS ACC i nowa reklama.

Pozdrawiam. VTEC

Opublikowano

@up zgadzam się ze wszystkim z wyjątkiem 1, 6-7 bon tego na dedykach nienawidze.

I masz racje, żeby zrobić przegląd GM ale xAlekerx zostawić bo dziś zbanował parę osób

Opublikowano

Polecam server !!!

- Bardzo Dobrze Dopracowany Client

- Nie za duży exp i drop

- Bardzo mi się podoba pomysł że KU Dropi z Sakiew Szczęścia

- Wszystko ładnie i przejzyscie zrobione

Pozdrawiam KsoneK

Wracam Do Metin2 Mój nick to The0nePL! Zapraszam na server NevrasT!!!

26495931301941812087.png

Opublikowano

co do dropu sztabek polecam zrobic 51woja kupic mu rekawice dropu x2 i zlota monete, i "expic-dropic" w dt. Czysta przyjemnosc ;]

/ew. mozna wbic bony 20na drop i yangi ;]

// Polecam tez zmienic Przywolanie metina z IS (ciezki przywoluje 60lvl zamiast 80+) :/

Opublikowano

Polecam serw. JemSer POZDRO DLA CALEGO JINNO. ^^

Exp jest taki sobie nie za duzy nie za maly

Kasa na 45 juz mailem stalke +9 ^^

Opublikowano

A no i tak zjebany serwer nie oplaca sie grac i nie polecam tego nikomu

Bo nie ma fast expa? TUTAJ SIE TRZEBA POMECZYC. To nie DEDYK 4fun. Idz na chinola jak chcesz szybkjo grac

Opublikowano

Jeden z lepszych dedyków pl jaki powstał w ostatnim czasie.Pomysłowo zrobiony, ciekawy taki do dłuższego pogrania.Niestety z niewiadomych przyczyn "opuszczony" przez administracje.

Narodziło się błędów w grze i nie ma nikogo kto by je naprawił , nawet na forum cisza ze strony teamu.A szkoda serwer naprawdę godny uwagi.No cóż sam pomysł oraz chwilowy zapał nie wystarczy.

p.s

świetny klient

Opublikowano

stawiam wielki --------------- za usunięcie sztabek. Zostały one usunięte jak parę osób zrobiło chińskie hwangi, a ulepszacze nie są takie tanie. po 2x perła każdego rodzaju (nie pamiętam cen ale red 90kk blue 60kk i white 30kk CHYBA na 100% nie jestem pewien bo piszę po wyjściu z gry) strategia(broszurka)25kk i 100kk. Wg mnie jest to beznadziejne. Inni w 2h zarobili na tego hwanga a teraz to trzeba cały dzień bić. Wiele osób nie ma tyle czasu. Lepiej przywrócić sztabki albo jeszcze trochę zwiększyć drop yang.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...