Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arcane Mt2 [Dedyk] [Pl]

ArcaneMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja dostalem jedno ostrzezenie i potem ban ze MMA mowil ze mam dmg powiedzialem b3d3kowi zebym mnie sprawdzil

on mnie nie sprawdzil ale potem zbanowal mojego dropa za KM jak wiekszosc na tym gra!

co do b3d3ka napisalem kilka spraw

co do MMA to nie wiedzialem ze cheaci moga byc GM'ami

Jak chce odzyskac swoje konto to wszystko

sstwc.jpg

Opublikowano

cos nie przypadl mi do gustu server.. gm ciagle spamuje na glownym, (chyba nie wie ze jest takie cos jak PW), wchodze na serva tu "pozegnalny event", nie ma konia chociaz mam patch z wierzchowcami, nie mozna odpalic 2 metkow jednoczesnie itd..

Opublikowano

z deczka neosow na tym servie jest... na przykład WreedPl.. myślał sobie, że zaszpanuje jak napisze "ide szókadź em jeden do em dwa". i kurwa niech się w głowie nic nie namiesza jak takie neosy piszą takie głupoty... server ok, lecz gracze nie bardzo... (wyrażam się do niektórych.)

Opublikowano

Server byl fajny jak nie bylo wiecej GMow od graczy a potem jak noobki dostaly GM to daja bany za stare rany;< ja np dostalem bana na 76lvl za to ze kiedys pocisnelem z B3dkiem czy jak mu tam nabek dostal GM i mnie zbanowal za to;< naprawde nice jak ktos lubi tego typu "zabawy" i GMow co maja po 14 lat "Mentalnie" to mozna tam pograc;)

Opublikowano

B3D3k sam zrezygnowal , pol dnia mi marudzil zebym go usunal z teamu , wiec usunalem , jak ma cos robic wbrew sobie to lepiej nie i ta akcja z Katarina , niewiem czyja to sprawka ale napewno jednego z tych dwoch.

Opublikowano

Nie wiem co do B3d3ka wyrazilem juz swoje zdanie ale masz na servie tyle GM "czy tam mniales" a 90% servera jechalo na 1hit killerku nawet pamietam jak kiedys Kasia zrobila event to ludzie na Evencie z tym lecieli;/ P.S odpisz na PW

Opublikowano

No up ma racje , B3D3k to jedyny GM ktory ogarnol tego serwa . Teraz od godziny 19 wogole nieda sie grac na serwerze nonstop jakis 1hk kicka w m1 , lagi tragiczne przez SH , ludzi wogole niema ! w m1 po 3 osoby ! Na stronce niby serwer caly czas on a wiekszosc czasu to padniete logowanie !! GA ma kazdego po kolei w dupie , zero kultury jak 13 latek , mowie mu w grze zrob co z 1hk bo sie grac nie da a on do mnie ze jak mi sie nie podoba to mam niegrac ... to sa zarty poprostu Nie polecam takich serwerow jak ten ! Wyrazilem swoje zdanie i nie zmienie.SERWER DNO nad DNAMI !!!!

Opublikowano

"bo ci zylka peknie i w gacie narobisz tak sie napioles" i ty po tym slownictwie myslisz ze ktos bedzie grał na twoim serwerze? niepolecam GA ani serwera , zapomnialem dodac o GM ziomal ktory byl przed Bedkiem rozdawal eq / bosy / szkaty ripera itd .. Zaczynajac tu gre niemamy szans nic osiagnac !!

Opublikowano

tutaj macie poprawione teksturki - te ktorych ja uzywam i ktore sa na ssach , klienta edytowalem na serwerze i zapomnialem zmienic textury

link , wypakowane pliki wklejamy do katalogu PACK klienta

http://www.multiupload.com/B02JQAG861

30 mb nie daje skana

jeszcze raz upne klienta z poprawionymi texturami , ale ci co juz pobrali niech sciagna same tekstury.

Opublikowano

takie sprawy na wew forum a nie tutaj .

zreszta ... ja nie dostalem zadnych "dowodow' ani tym bardziej nie chce takich rzeczy w tym temacie , macie od tego odpowiedni dzial na forum serwera

"Ostrzezenia i skargi" aby tam o takich rzeczach pisac.

Zreszta ja jestem administratorem serwera a nie GM -em to ze ja robie czasem za GM to nie znaczy ze musze sie przejmowac kazdym zgloszeniem jakiegos chita , bpo przewaznie mam inne sprawy na glowie

Aktualnie na Serwerze Gm jest ZimnyLech , ma dostep do ban Panelu i z nim o takich rzeczach nalezy rozmawiac.

Opublikowano

może mi ktoś powiedzieć dlaczego po uruchomieniu gry i wybraniu postaci wyskakuja mi same znaki zapytania ??? i gra sie wyłącza ? na innych prywatach działa bo sprawdzałem więc pliki mam ok, a tu niestety nie. Prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

up report ,

regulamin jest przeczytaj sie dowiesz co jest OK a co nie .

zreszta ciebie to tertaz ja bede mial na oku . I skonczy sie na banie .

chociarz ty juz chyba bana wyrwales wczesniej.Tym bardziej sie nie mieszaj , wszystkie twoje posty od tej pory bede ignorowal

bo brak mi czasu na dyskusje z kims takim jak ty.

Opublikowano

nie myl mnie z kims innym, bo ani razu nie dostalem bana na tym servie, bah gram tu dopiero 2dni!, a z tego co widze masz jakies chore uprzedzenia.. Dobra ignoruj moje zgloszenia DMG, bo po co banowac.. wazne, ze ludzie graja i jest OK! Twoj server - twoje podworko, ja juz wiecej tam lopatki nie bede wkladac ;] PS. forum z wygladu macie do bani dlatego tam nie zagladam i tu umieszczam raporty, ale mniesza z tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...