Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robimy Dmg Hacka!

Lubie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wróci tylko Drmagik i mówil ze o 22 wrzuci na wszystkie postacie x20-30 bo ja tego nie ogarniam ;p

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech wrzuci to nie moje sprawa :P Ja tylko mówię że idę już spać :D A czego nie ogarniasz ?? To takie łatwe ; p ok Dobranoc (oj, chyba dostane za to 10%)

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Opublikowano

HitLimitCount 10

zmiencie to terz na:

HitLimitCount 999

ja zauwarzylem ze bije zamiast np. 3000 to bije 939032

okolo :D

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

Ja mogę Ci powiedzieć masz jakiegoś antyvirusa co wykrył w pliku wirusa i nie ma wszystkich pliczków w rarze dlatego masz błąd :)

"W wyniku dedukcji dochodzę do konkluzji, że twoje indokryzmy wobec mojej aparycji są wręcz efebryczne."

Zbieram minusy ;P.

Opublikowano

Najlepiej nie stosujcie repackera którego podałem. Trzeba jednak go opanować. Najlepszy dla mniej zorientowanych jest:

http://www.mpcforum.pl/topic/193085-tutsprawny-paker-do-plikw-eix-i-epk-paker-do-mob-proto-i-item-proto/

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

Działa na każdym serverze, tak jak każdy DMG Hack, to jest po prostu instrukcja jak go zrobić. Ważne żebyś miał jakieś obejście bo ci spachuje pliki i będzie sytuacja wyjściowa.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

Opublikowano

UP

Tak, tylko, że jak pobrałem Dmg hacka od DrMagg czy jakoś tak to nie działał na USie a tego sposobu twojego nie próbowałem ale wątpie żeby działało. Kilka userów nawet pisało, że na USie żadne hacki nie działają :/

1359062624-U334301.png

Opublikowano

no wreście zrobiłem DMG x80 ! o.O dla woja body ;)

PS. pewnie chcecie go dostać ode mnie jak go chcecie to piszcie na PW uploadne go dla was ale nie mówie że na pewno B)

Opublikowano

moze temmu wam nie dziala ze nie skonczyliscie go odpowiednio wszystko pisze TOP

wyglada to chyba jakos tak

}

}

}

/ \

| tak macie zakończyc dodawane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...