Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Sse Server

typiecosiegapis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdz na forum zarejstruj sie i wejdz w dzial tutoriale i ostatni temat (chyba) napisany przez And3riss

Nazwa chyba "Jak połoczyc sie z SSE ? " I tam masz wszystko jasniutko opisane :P

Jasniej sie nie da :P

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano
Opublikowano

I co to za różnica, że sohy mają ? Bo taki drop jest, ciągle marudzę paxowi, żebym mógł robić new database dropu, ale nie teraz chce :(.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Soha teraz wydropisz na takich potworach jaki one mają lvl, czyli możesz wydropić soha 72 lvl na 72 lvl mobkach. Ale niedługo drop u nas zostanie zmieniony, czyli poprawiony. Będzie to normalny drop jaki powinien być, a nie jakieś dropy w postaci flag tradera, będzie to pełny drop i nie będzie już sohów do wydropienia, tylko normalnie sosy, somy i sosuny.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ja pierdziele, nie mozna expic... kicka :/

Za gianta mangyanga tylko 3lvl lol ;o

Serwer cały czas jest naprawiany.Wszelkie bugi na tym serwerze są normalne.

Opublikowano

Serwer cały czas jest naprawiany.Wszelkie bugi na tym serwerze są normalne.

Dokładnie tak jak mówisz ...

Myślisz, że wszystko od początku jest idealne ?

BŁĄD!!!!!

Programista najpierw pisze program, a dopiero później wykrywa i likwiduje błędy...

To nie jest 30min roboty, tylko kilka ładnych miesięcy jak nie lat...(lat naprawdę na porządny serwer a nie DARKNIC czy inny złom xD), (Nie naprawianie bugów tylko bugi + pisanie serwera ; p)

Opublikowano

a mi pokazuje ze mam zbanowane konto niby nic ale zalozylem je jakies 5 min przed odpaleniem clienta i to jest moje 1 logowanie ...

DAJ - TO ROZKAZ !!

1b423cdd79b14a8a7b1dfabdd96bc1a1.gif

Opublikowano

@Up

To nie jest, że ban, tylko, że twoje konto nie zostało jeszcze aktywowane przez paxa.

Tak wiem, taki mały bug, w nowej wersji został on już naprawiony. Na razie testujemy ją ciągle :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@Up

Nigdy nie były dostępne dla public od paxa. To co macie to są cracked. Zatem, przez takie coś, pax się wycofał robienia emu dla wszystkich i będzie to tylko dla sse server i g-sro.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Ja mam pytanie AceBoy... Kiedy bedzie mozna spokojnie bic lvl jak na serverze itd , wiem ze wszystko wymaga czasu , ale zawsze jest ta chec gry na czyms nowym :D , ii kiedy bedzie mozna zalozyc konto ... bo narazie REG OFF ! ; d

"Remember this day, men, for it will be yours for all time."

Daj + jak pomogłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...