Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot][New]Di]Easymetin2 0.1.12.1705 (Mod 1.2) Dla Metin2 Pl ,De,Us I Uk (Z Mh)

ps19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej jak możesz to daj swoją opinię.Co do braku polskich znaczków to nie wiem dlaczego ich nie ma B)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plik z umową licencyjną, ładnie zerżnięty.

Coś nie pykło Ci z ikonką w tray'u

Z HomePage tak samo xD

Linków z głownego okna aplikacji też coś nie ogarnąłeś xD

"Możesz jeszcze uruchomić 1 metinów" xDD

"Zatrzymaj bota jeśli ilość zgonów jest większa nić [ ] razy" xDD

"Pokaż tylko" - że co? xD

"Set botting radius" - yhyy

Feedback spolszczone na Efekty xDD

Typ łowienia? Typ bocenia?

Gdzieś Ci wsiorbało polskie znaki xD

Nie chapnąłęś przypadeczkeim kilku map z lokalizacjami ode mnie? Czy dorobili to Ci z em2?

Moja ocena: Spolszczenie średniej klasy, brak wszystkich map, brak pl znaków, wygląd opłakany. Generalnie na 3 z minusem.. I mam pewne podejrzenie..

Nie chce mi się rozbierać i sprawdzać patcha ale przyznaj się, są to moje pliki? Jeśli tak to masz usunąć mojego patcha z hostingu i zrobić i udostępniać swojego.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Patch mój to moje pierwsze spolszcenie ale naprawie to.Nic nie koopiowałem od ciebie Licencja tylko układ twój nic poza ty.A z tymi polskim znakami to nie wiem co jest grane.Będe miał czas w sobotę niedzielę to to naprawię bo jak usiąde o 20 do lapa to mi się już niechce z tym bawić

Opublikowano

Eee andrzej by to zrobił lepiej ...

Po 1 gdy właczam bota i mh to gdy uzyje skila wyłącza mi sie metek ...

Po 2 w tym bocie to tylko zarypistego jest tylko fish bot ;)

Po 3 nie wiem co w tym bocie jest nowego ale ... ;)

Opublikowano

Patch mój to moje pierwsze spolszcenie ale naprawie to.Nic nie koopiowałem od ciebie Licencja tylko układ twój nic poza ty.A z tymi polskim znakami to nie wiem co jest grane.Będe miał czas w sobotę niedzielę to to naprawię bo jak usiąde o 20 do lapa to mi się już niechce z tym bawić

A jednak zaraz rozbiorę pliki i zobaczę, czy nie są moje ;]

Lepiej, żeby nie były ;]

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Hehe ty zawsze cos robisz ^^ Niezły z ciebie chłop , może jednak ty go spolszczysz? :D

@Topic

Zostaw spolszczanie andzrejt17 :D Ale nie muwie ze źle robisz bo chociasz sie starasz, ja przyznam zebym takiego czegos nie zrobił ;D Ale pochwałe masz :P

Opublikowano

@2xUp bo tylko andrzejt17 ma do niego jakies prawa?

Wiele neokidów (np niektórzy z tego tematu) zaliczyli ładne speszenie, bo EM2 spolszczył ktoś inny. Pewnie nie jest to najlepszej jakości spol, ale jak każdy wie od czegoś trzeba zacząć.

I tak minusujcie ps19 za to, że wstawił bota i plusujcie andrzejt17 za to że się wkurwia, bo robote traci. (tak zarobkiem sa plusy, niby fikcyjne, ale jednak)

124nw.jpg

Mój nick na privach: Chelsea.

Opublikowano

1. Czy wraca z Pustyni, Orki, V1 do staruszki sellnac rzeczy iw raca na expowisko???

2. Czy działa na nim dmg hack??? Bo jak sciagalem Em2 z officjala to gdy wgrywałem dmg od DrMagK2 to pisało. Ta wersja jest tlyko dla Metin2.pl. Za robotę (nie wiem czy dobrą) łap + i 5* w profku ;)

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

No spoko... Jak włączyłem po raz pierwszy bota to wszystko działało, ale gdy włączyłem go po raz 2 wyskoczył taki komunikat: Twój klient jest nie odpowiedni, żeby działać z Easymetin2. Zaktualizować grę teraz? Gdy klikam TAK to ściągają mi się koreańskie patchy do metin2... (LOL!!!???) Gdy klikam NIE to wyskakuje ten sam komunikat za jakiś czas... Bota mam zainstalowanego w 99% dobrze. Prosze o pomoc.

592a66ee4dbcc_post-255227-0826930001284567939_thumb.jpg

592a66ee54b65_post-255227-0216224001284567952_thumb.jpg

Opublikowano

Musiałeś uruchamiać naormalnie metina zainstaluj jezszcze raz patcha

Opublikowano

Sorry pomyliły mi się dni myślałem że dzisiaj czwartek :P patch będzie jutro

Opublikowano

Powiem jedno, że ten patch mojże za kika dni nie dzialać z tego otóż powodu:

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=5742885#post5742885

.Ale i tak zrobie go dla was.:rolleyes:

PS. Chociaż na wersji UK jest już wprowadzony HackShield 3 to EM2 działa poprawnie.

Opublikowano

Kurwa! czemu mi ta ani poprzednia wersja nie działa ! ?

WTF ??

Cały czas błąd i pytanie czy zaktualizować grę klikam tak to mi sie normalnie metek bez bota włącza !

sygna1.png
Opublikowano

Źle instalujesz patcha poczytaj instrukcję.

Opublikowano

Czemu FB nie używa drobnych ryb i czasem sam otwiera małże?!

Viesiu jesteś chyba idiotą :P W dobrym znaczeniu :]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Ten najnowszy easy metin2 Andrzeja mi nie działał od dziś (ogólnie wszystkim bo wprowadzili nowy serwer aktualizacja i hackshielda3) zobacze tego jak dziala masz + :D

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

ojjj zauwazylem blad multihack nie dziala gdy sie go wlaczy postac chwile stoi potem wywala clienta

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...