Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Rangi Nx W Combat Arms

bartek526

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ty dobrym spamerem <_<.

Temat nie był na 103012030 stronie, w poradnikach jest kilka stron, wiec nic sie nie stało,że zreffował topic :).

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był taki temat , bo to jest ten . Spójrz na datę >>

po prostu górnik się znalazł

należało to do poradników przenieść >

1354406725-U90533.png

created by me

Opublikowano

O lol 20 osob zaznaczylo na '' Tak, kocham tę gre '' masakra ludzie rozumiem wydac 75 Euro ale 5.000 Euro masakra dlatego wybralem odpowiedz jakbym wygral w totka ;D

Opublikowano

Od copper możesz wchodzić na platinum (serwer 40% więcej expu i gp)

Uśmiechnij się, bo jutro może zabraknąć Ci czasu albo zębów.

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

@Up To jesteś w połowie tego "rankingu nx kidów".

W miarę ^^

(Chociaż mnie ludzie wyzywają od nx kidów , kiedy mam range bronze.)

Zależy co kupywałeś ;)

Specjalista
Opublikowano

Czy jest ze mną źle jak mam range Silver? :P

no jesteś na dobrej drodze

heh ranga silver ale pewnie zero permów

jeżeli masz silver i masz sporo permów to jest ok

ale jeżeli tylko na takie gówienka puszczasz to jesteś nx kid

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Sam maam silver za gp posiadam 3 permy no niestety przepierdoliło sie na klucze dużo nx chociaż k3spw na perma wyleciał z nich ;d

Nie jest źle sam na nx wydałem z 100 zł reszta to różne tricki w necie xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Błeh, dziisiaj wydaje stówe. Mam speca na perma, czas na jakaś broń - otwieram all black hisec ;p

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Specjalista
Opublikowano

mówicie że silver macie?

kolega z klanu ma platinum już od roku

wydał na grę ok 2.000 euro

ma P90 TR SE na perma (trafił za 5 renevalem), a teraz będzie robił P90 VIPER na perma

ma filmik jak otwiera 90 kluczy i 4 permy (wtedy jak podwajali klucze)

tylko że, ma własną firmę

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Dokladnie osoba ktora sponsoruje nexona nigy bana nie dostanie na wydalem raz chyba 150zl jade na czitach i jeszce bana nie dostalem ok 2 lata

" z braku pieniędzy popełnia się błędy." ~ AK-47

Opublikowano

Ciekawe. I tacy ludzie mnie wkuriwaj*. Kupił NX i czituje. Tyle że jak używasz np. GA i tylko chams-a to bana nie dostaniesz jak umiesztego używać. A jak byś 20 mapek na aim bocie zagrał i bana dostaniesz. Tylko graj na Platku. Więc mi nie mów, że jak palisz to nie umżesz na raka. Ja mam rangę Bronze i wydane około 500zł na tą grę. Ale perm tylko jeden. xD. Dużo kaski w testy broni poszło i w GP hazardy. Ale hacka na głównym koncie nigdy nie odpaliłem a na kontach na których hackuje zakładam na bueconect i na laptopie wię o bana się nie boje(chociaż mało hackuje, a przez ostatnie 6 miechów wgl). Ale spoko. Powiem wam że niemcy to miesięcznie wydają po 250€ bo dla nich przy zarobkach 8-10K€ to nic.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Specjalista
Opublikowano

Dokladnie osoba ktora sponsoruje nexona nigy bana nie dostanie na wydalem raz chyba 150zl jade na czitach i jeszce bana nie dostalem ok 2 lata

masz jeszcze jakieś mądre pomysły?

pooglądaj sobie ile wysokich lvlli dostaje codziennie bana za power lvlling, oni przecież pompują w tą grę setkami euro,

i to nie jest od tego zależne, bo banują forum moderatorzy i GMi, którzy nie widzą ile wydałeś na nx

a to co ty mówisz to zwykły fart

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

• 8 miesięcy temu...
Pomocnik
Opublikowano

Ja cisłem na Aimie i na chammsach i na czymś tam jeszcze i miałem wykokszoną range spece itp, ale raz mnie pokusilo zeby pocisnac duzo Unv ++++ i wtedy ktos piznał screnna bo zapomnialem zmienic zeby na Heada nie jechal i same banie.. ;/ Teraz mam LT1 cisnalem na poczatku na speed hacku itp potem wylaczylem teraz gram normalnie bez zadnych chamsow, zadnego raporta na mnie niema i gitarka, Nie cisne ostro na Eli żeby bana za "dobre staty" niedostać..

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

@up

oficjalnych bonusów, żadnych, no ale bana nie dostaniesz na 100% nawet jakbyś non stop na tele jechał smile.gif

nx grade to nie wszystko....

Nie ma czegoś takiego że masz jakiegoś nx greda np.:masz nx grade platinum to bana nie dostaniesz .Co to za idiotyczny pomysł …. @_@

Opublikowano

ja mam range nx platinum

Combat Arms: Ranga: LTC2 K/D: 1.79 Clan: bez clanu Permy: REC7,MP7 Mod, Autumn G36E Valk. Nazwa: krawc

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
masz jeszcze jakieś mądre pomysły? pooglądaj sobie ile wysokich lvlli dostaje codziennie bana za power lvlling, oni przecież pompują w tą grę setkami euro, i to nie jest od tego zależne, bo banują forum moderatorzy i GMi, którzy nie widzą ile wydałeś na nx a to co ty mówisz to zwykły fart

Tylko najlepsze jest to, że jak dostaną bana to i tak się odbanują i znowu przejebią z mety 500-1000$

To jest dla mnie chore..

lucyfergif.gif

Opublikowano

Tylko najlepsze jest to, że jak dostaną bana to i tak się odbanują i znowu przejebią z mety 500-1000$

To jest dla mnie chore..

Dla przeciętnego człowieka pakowanie setek ( albo nawet tysięcy ) miesięcznie to jest coś niewyobrażalnego i mogę Ci powiedzieć tylko tyle,że za pieniądze,które ja wydałem na tą grę miałbyś kilkuletni samochód naprawdę dobrej klasy,mimo to nie żałuję ani złotówki wydanej.Co więcej!Dalej zamierzam kupować NX i ,,sponsorować'' nexona ;]

boyka.jpg

Opublikowano

heh niezapominajcie ze jesli zasilicie nx a ichniewydacie w ca i dostaniecie bana na ca to mozecie grac np. w warrocka bo tam uzywasz tego samego konta nexona xD

Opublikowano

heh niezapominajcie ze jesli zasilicie nx a ichniewydacie w ca i dostaniecie bana na ca to mozecie grac np. w warrocka bo tam uzywasz tego samego konta nexona xD

Grałem w warrocka jakiś czas temu i według mnie to jest ścierwo :)

Żeby nie było offtopa - jeśli dostaniesz bana na CA,to owszem możesz wydać NX na np. Mabinogi,ale jeśli dostaniesz bana na konto na nexonie,to już sobie niestety nie wydasz nx ;)

boyka.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...